Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-23@07:57:53 GMT

نگرش جامعه و خانواده توسط زنان ترسیم می شود

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۷۸۲۳۴

نگرش جامعه و خانواده توسط زنان ترسیم می شود

به گزارش ایرنا نسرین پیرسمساری روز یکشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: بانوان در خط مقدم اقتصاد مقاومتی کشور هستند و می‌توانند با تغییر نگرش در خانواده‌ها و مدیریت اقتصادی اقتصاد خانواده و جامعه را تحت تاثیر قرار دهند.
وی با بیان اینکه جمعیت بانوان فرهیخته کشور با طراحی برنامه‌های میان مدت و بلند مدت، توانسته نظریه پردازی و راهبرد مناسبی به دست آورد، گفت: این طرح را با شعار «هر بانوی ایرانی یک تولید کننده» پیش می‌بریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پیرسمساری هم سویی و هماهنگی، تعمیق و گسترش فعالیت‌های بانوان فرهیخته را از اهداف مهم جمعیت بانوان فرهیخته عنوان کرد و گفت: این جمعیت با توانمندسازی و مرجع سازی شخصیت‌های تاثیر گذار، فعالیت خود را آغاز کرد.
وی افزود: رسالت و وظیفه اصلی جمعیت بانوان فرهیخته، تولید ایده و فکر است که به صورت غیر سیاسی، غیر دولتی و غیر اجرایی مطرح شده است، جمعیت بانوان فرهیخته حزب یا تشکل مردمی نیست بلکه یک تشکل و شخصیت مستقل حقوقی است که شان این جمعیت، سیاست گذاری به صورت راهبردی در سطح استان و ملی است.
پیرسمساری افزود: جمعیت بانوان فرهیخته فعال عرصه فرهنگ دینی دارای پشتوانه‌ قوی بوده که اقشار مختلف بانوان اعم از اساتید حوزه، دانشگاه، نویسندگان، ورزشکاران، هنرمندان و پزشکان در حوزه زنان فعالیت می‌کنند.
وی در خصوص چگونگی انتخاب اعضای جمعیت، افزود: یاوران جمعیت همه باید دارای مدارک عالی باشند، در سطح استان‌ها ۵۰ نفر عضو اصلی و در کشور نیز یکهزار و 500 نفر به عنوان اعضای اصلی در کشور فعالیت می کنند.
وی ادامه داد: توجه به آینده و لزوم نیروسازی برای جریان سازی و استمرار حرکات اصیل انقلابی، اجتماعی و فرهنگی یکی از اصول مهم کار فرهنگی است که ما به دنبال این نگرش، جذب پلکانی را برای فعال سازی و بهره مندی از مشارکت ارزشمند زنان انتخاب کردیم.
رئیس جمعیت بانوان فرهیخته کشور با بیان اینکه براساس اساسانه هر جمعیت در استان، برگزاری پنج کار گروه را بر عهده دارد، افزود: کارگروه حمایت از کالای ایرانی، کارگروه تحکیم بنیان خانواده از جمله کارگروه‌های جمعیت بانوان فرهیخته است که در آن‌ ایجاد جامعه‌ای خانواده محور، تحکیم و کارکردهای اصلی آن بر پایه و الگوی خانواده مسلمان است.
وی با اشاره به تدوین اساسنامه و رویکرد کارگروه جمعیت بانوان فرهیخته‌، گفت: نزدیک به ۱۵ طرح تکمیلی و ۲۵ طرح در جمعیت بانوان فرهیخته در حال انجام است و بنا به درخواست ادارات و موقعیت‌های سازمان‌های فرهنگی، این طرح‌ها را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهیم.
پیرسمساری افزود: در کمیته‌ بحران کشور، کمیته‌ای برای بانوان وجود ندارد که در این راستا کمیته‌ای تدوین شده و جهت برنامه ریزی به ستاد بحران کشور تقدیم می‌شود، همچنین تدوین دانشنامه استانی نیز از دیگر برنامه‌های جمعیت بوده که مختص بانوان و دفاع مقدس است.
وی با اشاره به طرح شکوفه‌های یاس تحت عنوان دختران گل‌ها، گفت: اساس تدوین، طرح تشکیل کمیته ترویج فرهنگ فاطمی است که با ایجاد فضای معنوی و دوستانه توام با احترام، بستری برای تمام دخترانی که اعتقادی به حجاب ندارند، تشکیل شود.
وی با بیان اینکه ظرفیت بانوان استان از لحاظ علمی بسیار بالا بوده است، افزود: برنامه‌های لازم را برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی درمناطق محروم و کم برخوردار استان تدوین شده و مذاکراتی با چند سازمان از جمله آموزش و پرورش، صدا و سیما، نیروی انتظامی، دادگستری و کانون فکری پرورش کودکان انجام شده است.
رییس جمعیت بانوان فرهیخته کشور با اشاره به برنامه‌های جمعیت بانوان فرهیخته کشور در حوزه بین المللی، افزود: در این خصوص نشست‌هایی برگزار خواهد شد، کشور لبنان در این زمینه فعال‌تر بوده و تاکنون به کشورهای گرجستان و جمهوری آذربایجان مبلغه اعزام کردیم.
وی با اشاره به همکاری جمعیت بانوان فرهیخته با ستاد دیه برای آزادی زنان زندانی، گفت: در روزهای گذشته یک زندانی زن از طریق کمک جمعیت بانوان فرهیخته از زندان استان آزاد شد، هیچ زنی به دلیل مشکل مالی از جمله چک برگشتی در زندان به سر نمی‌برد.
پیرسمساری با اشاره به حضور جمعیت بانوان فرهیخته استان در زلزله کرمانشاه، بیان کرد: با همکاری آموزش و پرورش، جشن تکلیف برای ۵۰۰ نفر از دانش آموزان در سرپل ذهاب با ارائه‌ 2 بسته فرهنگی و بهداشتی در ۲۰ آذرماه سال جاری برگزار می‌شود .
وی با بیان اینکه جمعیت بانوان فرهیخته آذربایجان شرقی هفت میلیارد و 500 میلیون ریال به مرکز نیکوکاری نورالزهرا کمک کرده، گفت: 2 باب ساختمان در مناطق کم برخوردار تخریب و مجدد ساخته شده است.
جمعیت بانوان فرهیخته کشور از سال 1394 با انتخاب اعضا از 30 استان تشکیل شده است.
9917/3093
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف جامعه حجاب خانواده زنان کودکان منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۷۸۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظام اسلامی، احیاگر حقوق زنان است

دادستان کل کشور گفت: نظام اسلامی، احیاگر حقوق زنان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، حجت الاسلام محمد کاظم موحدی آزاد عصر امروز - شنبه یکم اردیبهشت - در آئین تکریم و معارفه رئیس کل دادگستری استان با اشاره به جایگاه والای بانوان در دین اسلام و اینکه نظام اسلامی حقوق زنان را احیا کرد، اظهار کرد: میزان بانوان باسواد بعد از انقلاب اسلامی ۴۳۹ درصد افزایش یافته و شرایط برای تحصیل زنان در دورترین مناطق کشور فراهم شده است.

وی به رشد ۵۰۰ برابری بانوان پزشک متخصص در سایه انقلاب اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها در بخش بانوان بیش از ۲۰۰ درصد افزایش یافته است.

دادستان کل کشور با اشاره به اینکه هزار و ۲۰۰ قاضی زن در کشور با حجاب و پوشش کامل انجام وظیفه می‌کنند، بیان کرد: اسلام ثبات کرد زمینه رشد زن با حجاب بیشتر از زن بی‌حجاب است و به فرمایش مقام معظم رهبری دشمن حجاب را برای ما چالشی کرده و عده‌ای غفلت کرده و فریب خوردند.

وی متذکر شد: مبنای حجاب و پوشیدگی «شریعت» است و امروز این شریعت را نظام اسلامی بنا به تکلیف شرعی اش، قانون کرده که اگر رعایت نشود جرم مشهود است.

حجت الاسلام و المسلمین موحدی آزاد به اجرای طرح نور فراجا برای برخورد با ناهنجارهای اجتماعی در حوزه عفاف و حجاب اشاره کرد و گفت: بسیاری از بانوان که حجاب شرعی را مراعات نمی‌کنند فرزندان همین سرزمین و دختران و نوامیس ما هستند که دچار اشتباهاتی بوده و فریب خورده‌اند.

وی گفت: اجرای طرح فراجا در حال بررسی و رصد است و ما بنا نداریم برای نوامیس این مملکت که فریب دشمن را خوردند، پرونده قضائی و سوء سابقه درست کنیم، بلکه بعد از تذکر و تعهد و اصلاح پوشش، فرد به منزل برمی‌گردد.

دادستان کل کشور با بیان اینکه اکثر بانوان بعد از تذکر نسبت به اصلاح وضعیت پوشش خود اقدام می‌کنند، گفت: باید برخود با ناهنجاری حوزه عفاف و حجاب مستمر باشد چون دشمن دست‌بردار نیست و در کمین است لذا باید مراقبت کنیم.

وی ادامه داد: قاضی ناجی غریق است چون افرادی که جرم مرتکب می‌شوند در واقع در حال غرق شدن هستند که باید او را نجات داد.

حجت الاسلام و المسلمین موحدی آزاد با بیان اینکه مجازات انتقام نیست بلکه اقدام تعلیمی و تربیتی است، تصریح کرد: برخی زندانیان با حفظ قرآن تخفیف مجازات گرفتند و اهداف نظام اسلامی تعلیمی و تربیتی و اصلاحی است و اگر همه زندانیان و متهمان به این مسئله توجه کنند که روز به روز الحمدالله بیشتر می‌شود در آینده آمار مجرمین به شدت کاهش پیدا می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه امروز رژیم غاصب اسرائیل در محاصره ارتش‌های مردمی منطقه قرار گرفته، گفت: امروز دولت سیزدهم بسیاری از موانعی که دشمنان ایجاد کرده بودند، با توکل بر خدا و اقدام جهادی با راهبری های پیامبرگونه رهبر معظم انقلاب، از میان راه برداشته است و روز به روز موفق‌تر شده است.

دادستان کل کشور به اقدامات بزرگ و ارزنده دولت سیزدهم اشاره کرد و افزود: باید این خدمات برای مردم بازگو شود چون بیان خدمات نظام اسلامی، توطئه دشمنان را در ذهن مردم خنثی خواهد کرد.

حجت الاسلام و المسلمین موحدی آزاد متذکر شد: دشمن به دنبال این است که نظام اسلامی را ناموفق جلوه دهد و به شدت در این زمینه تلاش می‌کند.

کد خبر 746385

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ویژه خانواده و بانوان در البرز
  • یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از سربازی معاف می شوند
  • معافیت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از خدمت سربازی
  • حرکتِ مطلوبِ جامعه به سمت حفظِ حریم و حرمت زنان و بانوانِ سرزمین‌
  • جهانگیر الماسی: غرب جامعه ایرانی را هدف گرفته است
  • خانواده حساس‌ترین قطب یک جامعه است
  • بنیان خانواده باید در جامعه حفظ و تقویت شود
  • معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده مطرح کرد؛ درخواست دوباره برای درج نام مادر در کارت ملی
  • نظام اسلامی، احیاگر حقوق زنان است
  • زنان پیشرو و علمدار انقلاب اسلامی هستند