Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-01@05:42:56 GMT

مشکل دولت الکترونیک در ضمانت اجرایی قانون است

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۷۹۰۰۷

‍‍‍‍‍‍

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ما در دولت الکترونیک ضعف در حوزه قانونی نداریم بلکه مشکل در ضمانت اجرایی قانون است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، در این نشست امیر ناظمی رئیس سازمان فناوری اطلاعات با ارائه اسلایدهایی به برخی مسایل دولت الکترونیک اشاره کرد و گفت: با استفاده از دولت هوشمند توانسته‌ایم افرادی را که از تحصیل بازمانده اند شناسایی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی همچنین در این اسلایدها به چند مثال دیگر از دستاوردهای دولت الکترونیک همچون طرح ریجستری موبایل که باعث کاهش بسیار قاچاق موبایل شد و پرداخت یارانه‌ی کالایی که در آن شناسایی گروه‌های مستحق وجود دارد اشاره کرد. ناظمی در ادامه گریزی هم به مساله کارت سوخت هوشمند به عنوان نمونه‌ای از دولت هوشمند اشاره کرد. رییس سازمان فناوری اطلاعات در خصوص طرح ریجستری موبایل گفت: با اجرای این طرح جلوی ضرر حداقل ۲۰۰۰میلیارد تومان گرفته شد.

ناظمی در ادامه به ترتیب سازمان‌های ثبت احوال، تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، وزارت اقتصاد، شرکت ملی پست و وزارت علوم را بعنوان سرویس دهنده‌های برتر مرکز ملی تبادل اطلاعات در سال جاری دانست.

در ادامه این مراسم شجاعان نماینده وزارت کشور به مزایای احراز هویت برخط و حذف کپی در ارائه خدمات همچون کاهش هزینه، حذف امکان جعل، تسهیل در ارائه خدمات به کسب و کارهای مردم و افزایش سرعت در ارائه خدمات اشاره کرد.

در ادامه این مراسم محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سخنان کوتاهی مسایلی را در خصوص دولت هوشمند ارائه کرد و گفت: یکی از دلایل مهم در رشد دولت الکترونیک ورود نظارتی و خوب کمیته ارتباطات مجلس در این حوزه است.

وزیر ارتباطات ادامه داد: بایستی ۲۵۰۰ دستگاه به دولت الکترونیک متصل بشوند که در حال حاضر ۲۲۵ دستگاه متصل شده‌اند.

وی در ادامه ضمن اشاره به اهمیت دولت الکترونیک گفت: یک بند از حُکم تمامی وزرای دولت مربوط به اقدامات آنها در دولت الکترونیک است که بایستی اقدامات لازم را در این راستا انجام دهند. آذری جهرمی همچتین شیوع کارت‌های متعدد در دستان مردم را هزینه‌ بر دانست.

وزیر جوان دولت دوازدهم افزود: دولت الکترونیک یک نرم افزار یا دیتاسنتر نیست بلکه دولت الکترونیک شیوه‌ای جدید از حکمرانی دولت در خصوص ارتباط دولت با مردم و دستگاههای دولتی با یکدیگر و به صورت بهینه‌سازی هزینه‌هاست.

وی با انتقاد از ادعای برخی که وام ۵ میلیاردی را به پیامرسان‌های داخلی ناکافی میدانستند گفت: کل اعتباری که ما در سال گذشته میتوانستیم برای توسعه صنعت ict وام بدهیم ۱۰۰ میلیارد تومان بود که ۱۵ میلیارد آن را به پیامرسان‌های داخلی اختصاص دادیم.

وی افزود: در دولت الکترونیک داده ملی است و اطلاعات هیچ سازمانی برای خودش نیست و بایستی این اطلاعات در راستای منافع ملی در نظر گرفته شود.

در ادامه این نشست نیز برخی نمایندگان کمیسیون صنایع مجلس به بیان نکات و توضیحات خود در حوزه دولت هوشمند پرداختند.

  دانلود  


منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: تشریح زیرساخت دولت الکترونیک آذری جهرمی وزیر ارتباطات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۷۹۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی

در جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران بررسی شد.

به گزارش ایسنا، نخستین جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال جاری با حضور، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار فرجی پور جانشین و معاونین قرارگاه سایبری کشور، سعید رحیمی معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات این سازمان و معاونان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرکل حوزه وزارتی، روسای سازمان‌ها، شرکت‌های تابعه و اپراتورهای تلفن همراه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه سردار جلالی به تحلیل جامعی از عملیات وعده صادق در پاسخ به تحرکات رژیم صهیونیستی و نتایج و آثار راهبردی این عملیات در تغییر معادلات نظامی منطقه پرداخت.

وی در ادامه با توجه به ماهیت کارکردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به تبیین تهدیدات متصور در این حوزه و ضرورت انجام اقدامات برای افرایش پایداری و تاب آوری زیرساخت‌های این حوزه پرداخت.

در ادامه گزارشی از اقدامات پدافند غیرعامل در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی مسئولان وزارت ارتباطات ارائه شد.

بررسی آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران، اتخاذ تدابیر لازم برای ارتقای امنیت و صیانت از مراکز، حوضچه‌ها و خطوط ارتباطی مهم، اجرای طرح نظارت هوشمند و تصویری و ضرورت انجام اقدامات فوری و اولویت‌دار برای ارتقا امنیت سکوها، خدمات‌رسان‌ها و پیام‌رسان‌های داخلی و برگزاری مستمر رزمایش‌ها به ویژه رزمایش‌های شبکه ملی اطلاعات از دیگر مواردی بود که در این جلسه بررسی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • نصب ۳۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۴ اصفهان
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • خلیج فارس دریایی راهبردی در دنیای ارتباطات است
  • ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود
  • مرحله دوم انتخابات در البرز به صورت نیمه الکترونیک برگزار می‌شود
  • ۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند