Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-07@09:50:03 GMT

صنایع دستی خراسان‌جنوبی شناسنامه‌دار شود

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۸۲۷۲۳

صنایع دستی خراسان‌جنوبی شناسنامه‌دار شود

به گزارش ایکنا از خراسان جنوبی، سید مجتبی علوی مقدم شب گذشته 11 آذر جاری در افتتاحیه سومین نمایشگاه ملی صنایع دستی در خراسان جنوبی، اظهارکرد: برگزاری سومین نمایشگاه ملی صنایع دستی در خراسان جنوبی در معرفی توانمندی‌ها و پتانسیل‌های استان نقش بسزایی دارد.

وی با بیان اینکه 120 غرفه اعم از شهرستان‌های داخلی و سایر استان ها به نحو احسن جای نمایی شده است، افزود: امروزه اگر صنایع دستی مورد توجه قرار بگیرد، می‌تواند یک مبنا برای ایجاد اشتغال پایدار محسوب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تولید صنایع دستی سطح درآمد مردم را بالا می برد، گفت: علی رغم اینکه هنوز تا ایده آل‌هایی که می‌تواند توانمندی و پتانسیل‌های استان را معرفی کند فاصله بسیار زیادی وجود دارد اما قدم های زیادی نیز در این زمینه برداشته شده است.

وی با بیان اینکه انتظار داریم با  جدیت بسیار بیشتری در معرفی پتانسل‌های منطقه تلاش شود، عنوان کرد: نوآوری و دقت در ارائه محصولات از اهمیت بسزایی برخوردار است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

علوی مقدم با اشاره به اینکه در بسته‌بندی محصولات باید بیش از پیش کار شود، چراکه بسته بندی محصولات نیاز به بازنگری دارد، بیان کرد: اگر بر بسته بندی محصولات توجه شود بخش اعظمی از سود و منفعتی که دلال‌ها و کسانی که هیچ سنخیتی با محصولات استان ندارند به خود تولید کنندگان برمی‌گردد.

وی با بیان اینکه معرفی صنایع دستی خصوصا در تولید سنگ‌های قیمتی باید شناسنامه دار باشد، اظهار کرد: محل تولید، منطقه کشف شده و سنگ‌تراشان باید برای مردم معرفی و در تبلیغات آن‌ها درج شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه معرفی استعدادها و توانمندی‌ها در خارج از مرزهای استان نقش بسزایی در ایجاد منابع درآمدی پایدار و توسعه و اشتغال مضاعف برای مردم را استان فراهم می‌کند، افزود: همه تلاش و جدیت مجموعه استان این است که از حداقل امکانات برای فرآوری و بسته بندی محصولات صنایع دستی حداکثر استفاده و بهره وری صورت پذیرد.

وی با بیان اینکه اگر بخش‌های تولیدی در خصوص اشتغال پایدار و نوآوری در بسته‌بندی آمادگی لازم را داشته باشند در خصوص ارائه تسهیلات نیز اقدامات لازم انجام خواهد شد، گفت: اولین بازارچه صنایع دستی در ورودی استان ایجاد و تا کنون 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تمامی هزینه‌های آن ازمحل اعتبارات استان تامین شده است.

علوی مقدم یادآورشد: دومین بازارچه صنایع دستی استان که توسط بخش خصوصی انجام خواهد شد، در خور کلنگ‌زنی شده است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا خراسان جنوبی صنایع دستی استانداری اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۸۲۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر

صنایع‌دستی استان کردستان جلوه‌گر هنر دستانِ مردان و زنان کردستانی است که چشم هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، صنایع‌دستی گنجینه‌ای پنهان از سرپنجه هنرمندان در استان کردستان است که نسل به نسل و سینه‌به‌سینه حفظ شده‌ تا به مردمان روزگار امروز به یادگار برسد. صنایع‌دستی امروزه نه‌تنها برای برطرف کردن نیازها، درآمدزایی و خرید و فروش نیست، بلکه نماد تاریخ، فرهنگ، تمدن و نوع سبک زندگی اقوام مختلف کشور است. 

صنایع‌دستی به عنوان بخشی از میراث فرهنگی و نمادی از نوع زندگی فرهنگی یک جامعه، همواره مورد توجه است. به علت ویژگی زندگی سنتی در بسیاری از نقاط کردستان و عدم استیلای بخش صنعتی، هنوز صنایع دستی کردستان از لحاظ کیفیت و گستردگی در سطح کشور مطرح است.

صنایع دستی استان کردستان عبارتند از: نازک‌کاری چوب، دست بافی، خراطی، ساخت زینت آلات محلی، سوزن دوزی و روکاری، سفال سازی، حصیربافی، گیوه دوزی نمدمالی و ساخت محصولات چرمی و چوبی؛ دستبافی شامل سجاده، موج، شال، جاجیم، گلیم، گلیمچه و پارچه لباسی است که در بیشتر نقاط شهری و روستایی کردستان تهیه می‌شود. زینت آلات شامل انواع دستبند، گردن بند، سینه ریز، النگو، سربند، انگشتری و گوشواره است. نازک کاری با چوب شامل قوطی سیگار، شیرینی خوری، کیف زنانه، سینی، بشقاب و آجیل خوری است.

هنر نازک کاری ترکیب قطعات بسیار کوچک از انواع چوب‌های طبیعی است که با ظرافت خاص در کنار هم قرار گرفته و موجب به وجود آمدن قطعات بسیار ظریف چوبی همانند قلمدان و سایر محصولات می‌شود. علاوه بر نازک کاری، اروسی سازی، منبت و معرق سنندج نیز از شهرت و اعتبار برخوردار است.

در ادامه گزارش تصویری خبرنگار تسنیم از تولیدات صنایع دستی و هنر فعالان این عرصه در مرکز استان کردستان را ببینید، این دست‌ساخته‌ها با سرپنجه هنرمندانه بانوانی ساخته شده‌ که سعی داشته‌اند در تأمین نیازهای اقتصادی و معیشتی خانواده خود سهیم باشند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • ارسال ۱۱۰ ایده به رویداد ملی «طراحی، بسته‌بندی صنایع خلّاق، محصولات خانگی و صنایع‌دستی»
  • ایده‌های برتر رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی محصولات معرفی شدند
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • هنر نمایی دانش آموزان در نمایشگاه آثار دستی و تجسمی
  • تحقق ۱۲۸ درصدی آزمون کمیت محصولات پیش بسته بندی
  • اجرای موفقیت‌آمیز آزمون نمونه‌های طرح پیش بسته‌بندی در خراسان جنوبی