Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مصطفی عبدی در شب دستگیری گردانندگان اغتشاشات کوار، در خانه تیمی گروهک مجذوبان که مشغول هدایت اغتشاش بوده‌اند حضور داشته که بازداشت می‌شود. آن تجمع در خانه‌ تیمی خیابان پاسداران به دستور سرکرده گروهک مجذوبان صورت گرفته بود.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، فراخوان شورش و آشوب مسلحانه، تهدید جانی و امنیت مردم، صدمه رساندن به اموال عمومی، تشویش اذهان، توهین به مقدسات، سیاه نمایی علیه کشور، همکاری همه‌جانبه با رسانه‌های برانداز در آنسوی مرزها، همراهی با جریان فتنه و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. این‌ها تنها بخشی از سرفصل‌های اقدامات یک گروهک تبهکار طی ۱۲ سال اخیر است؛ گروهکی موسوم به «مجذوبان نور» که از دل فرقه‌ای با عنوان دراویش گنابادی متولد شده و اقدامات آشوب‌طلبانه و مخربانه را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار داده است.

خبرگزاری میزان طی سلسله گزارش‌هایی، به بررسی زوایای اقدامات ضدمردمی و ضدملی عناصر گروهک «مجذوبان نور» پرداخته است.

طی شش گزارش قبلی منتشره، نگاهی به نحوه شکل‌گیری گروهک مجذوبان از دل فرقه مدعی درویش‌گری داشتیم و به برخی از اقدامات ضدمردمی و ضدملی عناصر گروهک مجذوبان در سال‌های دهه ۸۰ از جمله «واقعه کوار» اشاره کردیم. همچنین به تحریکات ضدمردمی و ضدملی سایت مروج خشونت این گروهک پرداختیم. علاوه بر آن، «تجمعات آشوب‌طلبانه دراویش با تحریک گروهک مجذوبان» و «تدارک مجذوبانی‌ها برای اقدامات ضدایرانی در خارج از کشور» را مورد بررسی قرار دادیم. سپس به معرفی «حمیدرضا مرادی سروستانی» سرکرده اصلی گروهک مجذوبان و مصطفی دانشجو و فرشید یداللهی از دیگر عناصر این گروهک  پرداختیم.

بیشتر بخوانید: 

نگاهی به سوابق ضد ملی و ضد مردمی عناصر دخیل در غائله گلستان هفتم/ مجذوبان؛ گروهکی که می‌خواست همتای داعش و منافقین باشد

غائله کوار؛ روزی که عناصر گروهک مجذوبان به سمت نمازگزاران تیراندازی کردند/ خانه تیمی گروهک در پاسداران تهران و دستور استمرار آشوب در کوار

سایت مروج خشونت؛ حلقه ارتباطی اشرار گروهک مجذوبان/ رپورتاژ آگهی برای یکی از سران فتنه

تجمعات آشوب‌طلبانه با تحریک گروهک مجذوبان/ تدارک ۴۵ اقدام ضدایرانی در خارج از کشور/ ارائه گزارش کذب به کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل

«حمیدرضا مرادی سروستانی» کیست؟/ سرکرده اصلی گروهک مجذوبان و از همپالگان تروریست‌های دهه ۶۰

فرشید یداللهی؛ حلقه ارتباطی گروهک مجذوبان با سرپل گروهک تروریستی منافقین/ سینه چاکی مجذوبانی‌ها برای عناصر مرتد و تحریک به قانون‌ستیزی

از همان سال ۱۳۸۴ که تحرکات فتنه جویانه و آشوب طلبانه عناصر مجذوبان نور آغاز شد، رصد اطلاعاتی در مورد آن‌ها اعمال شد؛ رصدی که منجر به دستگیری ۸ تن از عناصر حلقه اصلی این گروهک در فواصل زمانی مختلف و محاکمه آن‌ها شد. این متهمین در یک فرآیند قانونی به تاریخ ۲۳ اسفند ۹۱ محاکمه شدند و به سبب اعمال جنایتکارانه و اغتشاشگرایانه خود، محکوم به تحمل کیفر شدند.

در هفتمین گزارش مرتبط با جرائم گروهک مجذوبان نور، به معرفی پنج تن دیگر از عناصر این گروهک می‌پردازیم که در سال‌های دهه ۸۰ با اقدامات اغتشاشگرایانه و قانون‌ستیزانه، اسباب مزاحمت برای مردم فراهم آورده بودند.

امیر اسلامی بورکی
امیر اسلامی بورکی، از دیگر عناصر افراطی گروهک مجذوبان نور است که در جریان محاکمه اسفند سال ۹۱ به سبب ارتکاب جرائم عمده، حکم محکومیت کیفری دریافت کرد.

این فرد که که سابقا عضو کانون وکلای استان فارس بود، در ابتدا، در پوشش فعالیت مدنی، به سیاه نمایی علیه کشور در نشریات زنجیره‌ای و شبه رسانه‌های ضدانقلاب و ضدایرانی روی آورد و سپس به عضویت در گروهک مجذوبان درآمد.

نامبرده به گفته حمید مرادی سرکرده گروهک مجذوبان، از گردانندگان سایت مجذوبان نور و انتشار دهنده عناوین مجرمانه متعدد این سایت مروج خشونت بود و در خانه تیمی این گروهک تردد داشت.

عناوین اتهامی امیر اسلامی بورکی در محاکمه عناصر مجذوبانی مورخ 23 اسفند 1391، به قرار زیر است:
عضویت در گروه غیر قانونی با هدف اقدام علیه امنیت کشور؛ فعالیت تبلیغی علیه منافع ملی به نفع دوّل خارجی؛ نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی ، توهین به ارزش‌های ملی.

امید بهروزی
امید بهروزی، از دیگر عناصر افراطی گروهک مجذوبان نور است که در جریان محاکمه اسفند سال ۹۱ به سبب ارتکاب جرائم عمده، حکم محکومیت کیفری دریافت کرد. این فرد در جریان غائله سال ۸۴ مجذوبانی‌ها در قم، مشارکت فعال در آشوب و اغتشاش داشت.

نامبرده که دارای پرونده وکالت نیز بود، به سبب تخلفات صنفی عمده، با لغو مجوز وکالت مواجه شد.

عناوین اتهامی امید بهروزی در محاکمه عناصر مجذوبانی مورخ 23 اسفند 1391، به قرار زیر است:
عضویت در گروه غیر قانونی با هدف اقدام علیه امنیت کشور؛ فعالیت تبلیغی علیه منافع ملی به نفع دوّل خارجی؛ نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی ، توهین به ارزش‌های ملی.

افشین کرم‌پور
افشین کرم پور، از دیگر عناصر افراطی گروهک مجذوبان نور است که در جریان محاکمه اسفند سال ۹۱ به سبب ارتکاب جرائم عمده، حکم محکومیت کیفری دریافت کرد.

نامبرده از گردانندگان اصلی سایت مجذوبان نور بود که زیر نظر مستقیم حمید مرادی سرکرده گروهک مجذوبان فعالیت می‌کرد. این فرد در اتفاقات تروریستی شهرستان کوار که در آن عناصر گروهک مجذوبان با سلاح‌های گرم و سرد به سمت مردم و نمازگزاران حمله کردند، از صحنه گردانان اصلی بود و حتی بواسطه یک عنصر نفوذی قصد زدوبند با برخی مسئولین محلی را داشت که توسط نیرو‌های امنیتی دستگیر شد.

این فرد، برای فعالیت تیمی عناصر گروهک مجذوبان، اقدام به اجاره خانه‌ای در پاسداران تهران کرد. هدف از این اقدام، پیگیری فعالیت‌های سایت مجذوبان و تنظیم ملاقات عناصر گروهک با سرکرده فرقه در آن خانه خیابان پاسداران بود.

عناوین اتهامی افشین کرم‌پور در محاکمه عناصر مجذوبانی مورخ 23 اسفند 1391، به قرار زیر است:
عضویت در گروه غیر قانونی با هدف اقدام علیه امنیت کشور؛ فعالیت تبلیغی علیه منافع ملی به نفع دوّل خارجی؛ نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی ، توهین به ارزش‌های ملی.

رضا انتصاری
رضا انتصاری از دیگر عناصر افراطی گروهک مجذوبان نور است که در جریان محاکمه اسفند سال ۹۱ به سبب ارتکاب جرائم عمده، حکم محکومیت کیفری دریافت کرد.

نامبرده در سال ۸۹ با سرکردگان گروهک مجذوبان آشنا شد و از همان زمان به خانه تیمی آن‌ها تردد کرد. نامبرده مسئول بخش رادیو اینترنتی این گروهک بود.

عناوین اتهامی رضا انتصاری در محاکمه عناصر مجذوبانی مورخ 23 اسفند 1391، به قرار زیر است:
عضویت در گروه غیر قانونی با هدف اقدام علیه امنیت کشور؛ فعالیت تبلیغی علیه منافع ملی به نفع دوّل خارجی؛ نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی ، توهین به ارزش‌های ملی.

مصطفی عبدی
مصطفی عبدی، از عناصر افراطی گروهک مجذوبان نور است که در تاریخ ۱۴ اردیبهشت ۹۲ در یک فرآیند قانونی محاکمه شد.

این فرد از همکاران سایت مجذوبان نور بوده که به گفته خودش، امور فنی سایت را انجام می‌داد.

نامبرده در تجمع غیرقانونی سال ۸۷ دراویش در تهران که با تحریک عناصر گروهک مجذوبان انجام شده بود، حضور چشمگیر داشت و با ماموریت تفویض شده به وی، قصد ایجاد اغتشاش در این تجمع غیرقانونی را داشت. این تجمع یک روز بعد از تجمع غیرقانونی دراویش در مقابل مجلس شورای اسلامی در سال ۸۷ انجام شد که در آن تجمع غیرقانونی نیز ردپای تحریکات عناصر گروهک مجذوبان نمایان بود.

این فرد در شب دستگیری گردانندگان اغتشاشات کوار، در خانه تیمی گروهک مجذوبان که مشغول هدایت اغتشاش بوده‌اند حضور داشته که بازداشت می‌شود. آن تجمع در خانه‌ای تیمی به دستور سرکرده گروهک مجذوبان برای هدایت اغتشاشات کوار بوده که مصطفی عبدی نیز در آن خانه تیمی حضور داشته است.

عناوین اتهامی مصطفی عبدی در محاکمه عناصر مجذوبانی مورخ 23 اسفند 1391، به قرار زیر است:
عضویت در گروه غیر قانونی با هدف اقدام علیه امنیت کشور؛ فعالیت تبلیغی علیه منافع ملی به نفع دوّل خارجی؛ نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی ، توهین به ارزش‌های ملی.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گروهک مجذوبان تروریستی فرقه خشونت گرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۸۲۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار وزیر خارجه انگلیس درباره پیامدهای تروریستی خواندن سپاه

وزیر امور خارجه انگلیس با هشدار درباره پیامدهای قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست تروریستی این کشور برای روابط دیپلماتیک لندن با تهران، گفت که این اقدام به نفع انگلیس نیست.

به گزارش ایسنا، در پی برخی درخواست‌های ضدایرانی برای قرار دادن نام سپاه پاسداران ایران در فهرست تروریستی کشورهای اروپایی، "جیمز کامرون" وزیر امور خارجه انگلیس گفت که تحریم‌های فعلی علیه این شاخه نظامی ایران کفایت می‌کند و اقدام یاد شده مانع گفت‌وگوی تهران و لندن از کانال‌های دیپلماتیک و تضعیف جایگاه انگلیس خواهد شد.


پرداختن دوباره به موضوع این اقدام علیه سپاه پاسداران پس از پاسخ ایران به حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق انجام شد. ایران طی عملیات "وعده صادق" حملات موشکی و پهپادی گسترده‌ای را علیه اهدافی دز اراضی اشغالی در پاسخ به این اقدام متجاوزانه رژیم صهیونیستی انجام داد.

مقامات ایران این عملیات را "پاسخی مشروع" و "در چارچوب بند ۵۱ منشور سازمان ملل" تلقی کردند.


آمریکا نام سپاه پاسداران را در فهرست تروریستی خود قرار داده است اما موضوع انجام شدن این اقدام علیه یکی از شاخه‌های رسمی نیروهای نظامی جمهوری اسلامی ایران توسط کشورهای اروپایی، طی دو سال گذشته و در پی مداخله‌جویی مقامات غربی در امور داخلی ایران با ادعای "نقض حقوق بشر" در ایران نیز مطرح شد.


"جوزپ بورل" مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این باره گفته بود که "نمی‌توانیم بگوییم چون از شما خوشمان نمی‌آید، تروریست می‌خوانیمتان" و با تاکیو بر وجود مبنایی قانونی برای این اقدام، گفت که "باید حکم یک دادگاه در این زمینه وجود داشته باشد."


شبکه اسکای‌نیوز در این باره گزارش داد: کامرون با حضور در کمیته دفاعی و روابط خارجی مجلس اعیان انگلیس گفت که تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران ایران ضرورتی ندارد و وضعیت فعلی که کلیت این گروه در آن تحت تحریم است، کفایت می‌کند.


کامرون به این کمیته گفت: تمامی کارهایی که باید برای فشار آوردن به ایران انجام دهیم و با آن اطمینان داشته باشیم که هر جایی که اقدامی غیرقانونی انجام دادند، علیه آن‌ها اقدام کنیم، به واسطه مقررات تحریمی‌ای که آن را تقویت کرده‌ایم، پابرجا است.


او گفت: ما کلیت سپاه پاسداران ایران را تحریم کرده‌ایم. وقتی از نهادهای قضایی، پلیس و اطلاعاتی می‌پرسم که آیا این کار اضافی برای اقدام علیه این افراد هنگام انجام دادن کارهایی که مورد تاییدمان نیست، نیاز است یا نه، پاسخشان منفی است.


وزیر امور خارجه انگلیس با هشدار درباره پیامدهای این اقدام برای روابط دیپلماتیک ایران و انگلیس گفت: در واقع، این نوع محکومیت باعث پایان دادن به روابط دیپلماتیک خواهد شد و این در حالی است که ما همین حالا هم روابط دیپلماتیک مختصری داریم و من به عنوان کسی که مکالمات زیادی با وزیر امور خارجه ایران داشته است، می‌گویم که ما الان واقعا امکان داشتن این مکالمه را داریم.


او ادامه داد: وقتی قرار است برای گسترش درگیری‌ها تلاش کنیم، وقتی قرار است پیام مستقیمی به ایران منتقل کنیم، می‌خواهم خودم کسی باشم که این مکالمه را انجام می‌دهد. نمی‌خواهم به همتای فرانسوی‌ام زنگ بزنم و بگویم "ممکن است این پیام را به ایرانی‌ها منتقل کنی؟"


کامرون گفت: فکر می‌کنم این به نفع بریتانیا نیست و باعث تقویت رویرکردمان نمی‌شود، بلکه آن را تضعیف می‌کند.


او همچنین مدعی شد که مقامات ایران گاهی برای تفسیر کردن پیام کشورهایی که با آن‌ها روابط دیپلماتیک ندارند، با او تماس می‌گیرند و می‌پرسند "از نظر شما معنای این چه می‌تواند باشد؟"


کامرون با این ادعا می‌گوید که به همین دلیل مایل است خود با همتایان ایرانی‌اش گفت‌وگو کند.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امید جدید پرسپولیسی‌ها برای صدرنشین: ذوبِ شکست‌ناپذیر!
  • ۹ میلیون خانه خالی در ژاپن! / گاردین: تا یک دهه آینده ۳۰ درصد خانه‌ها در ژاپن خالی خواهند بود
  • فیلم| تایمز انگلیس: به‌زودی حکم بازداشت نتانیاهو صادر می شود
  • هشدار وزیر خارجه انگلیس درباره پیامدهای تروریستی خواندن سپاه
  • شناسایی سپاه به عنوان سازمان تروریستی به سود ما نیست | وقتی می پرسم آیا اقدام بیشتر علیه سپاه ضروری است، پاسخ منفی است
  • مخالفت وزیرخارجه انگلیس با تروریستی خواندن سپاه پاسداران
  • ناتینگهام فارست، تیمی که همیشه در مورد داوری حقیقت را می‌گوید
  • اعترافات تکان دهنده عضو بازداشت شده گروهک تروریستی انصارالفرقان /برای تمام این کشتارها فقط ۱۱ میلیون تومان پول گرفتم
  • با یک کلیک به هر جا که می خواهید سفر کنید
  • رد پای رشد قیمت اجاره خانه در پرند/ انتظارات تورمی قیمت مسکن در شهرهای حاشیه تهران را افزایش داد