Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سخنگوی رئیس جمهور افغانستان اعلام کرد، دولت افغانستان برای آغاز گفت‌وگوهای صلح آمادگی دارد و طالبان نیز باید فهرست هیئت مذاکره کننده خود را مشخص کند. ۱۲ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۸ بین الملل آسیا-اقیانوسیه افغانستان نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم ، «شاه حسین مرتضوی» معاون سخنگوی رئیس جمهور در نشست خبری از طالبان خواسته است که برای آغاز گفت‌وگوهای صلح اعضای هیئت مذاکره کننده خود را اعلام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخیرا دولت افغانستان اعضای هیئت مذاکره کننده با گروه طالبان را مشخص کرده است که اکثر اعضای آن مقامات ارشد دولت این کشور هستند.

دولت افغانستان اعضای هیئت مذاکره‌کننده با گروه طالبان را مشخص کرد+اسامیآیا طالبان با هیئت دولت افغانستان مذاکره می‌کند؟ + فیلم

معاون سخنگوی اشرف غنی تصریح کرد که دولت افغانستان برای آغاز گفت‌وگوهای صادقانه صلح با گروه طالبان آمادگی دارد.

مرتضوی اظهارداشت: اگر گروه طالبان به گفت‌وگوهای صلح باور دارد باید فهرست هیئت مذاکره کننده این گروه را اعلام کند.

وی خاطرنشان کرد که اگر طالبان وارد گفت‌وگوهای صلح می‌شوند باید قانون اساسی این کشور را بپذیرند.

معاون سخنگوی اشرف غنی تصریح کرد، هرگاه طالبان در جریان مذاکرات خواستار تعدیل قانون اساسی این کشور شود، میکانیسم تعدیل نیز در قانون اساسی به صورت واضح بیان شده است.

مرتضوی اظهار داشت: دولت افغانستان با تعیین اعضای تیم مذاکر کننده برای آغاز گفت‌وگوهای صلح با طالبان نشان داده است که به روند صلح باور دارد.

این در حالی است که پیش از این نیز اشرف غنی در نشست ژنو شروطی برای آغاز گفت‌وگوهای صلح با طالبان تعیین کرد که واکنش صریح طالبان را در پی داشت.

شروط اشرف غنی برای توافق صلح با طالبان پاسخ صریح طالبان به طرح صلح اشرف‌غنی

حقوق زنان، پذیرفتن قانون اساسی، ارائه خدمات اجتماعی و قطع ارتباط با گروه‌های تروریستی از جمله شروط اساسی دولت افغانستان برای آغاز گفت‌وگوهای صلح محسوب می‌شوند.

اما گروه طالبان با صدور بیانیه اعلام کرد که شروط بیان شده برای آغاز گفت‌وگوهای صلح خارج از حیطه اختیارات رئیس جمهور افغانستان است.

انتهای پیام/.

R36461/P36446/S8,87,1413/CT12 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "افغانستان"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار افغانستان اخبار افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۸۴۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیو‌ها عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 

 

گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید

دولت تروریست پرور آمریکا با ایجاد و حمایت از گروه های تروریستی، باعث و بانی بحران‌های چند ده اخیر در خاورمیانه بوده است؛ بحران هایی که دامن مردم بیگناه کشورهای غربی را نیز گرفته است. در این ویدیو به گروگان‌های ناشناخته ای که توسط طالبان به گروگان گرفته شده اند، پرداخته می‌شود که می‌توانند هدف مبادله قرار گیرند. درباره سابقه گروه های تروریستی، تفاوت در عملکردشان و گروگان های آنها را با زیرنویس فارسی در تابناک ویدیو ببینید.

 

 

چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟

آمریکا با ۸۰۰ پایگاه نظامی، بیشترین پایگاه نظامی را در سرتاسر جهان دارد. با توجه به هزینه های سرسام آور این پایگاه ها و ناموفق بودن سلطه استکباری آمریکا در هفتاد سال گذشته، داشتن این پایگاه ها با چه هدف و چه هزینه کردی صورت می‌گیرد؟ باز نگه داشتن این تعداد پایگاه نظامی در جهان چه هزینه ای برای مالیات دهندگان آمریکایی دارد؟

 

 

چرا کشورها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟

چه چیزی باعث جنگ می‌شود و چرا دو کشور فکر می‌کنند راه رسیدن به خواسته‌شان می‌تواند جنگ باشد. جنگ یک اتفاق کاملا سیاسی است، ولی می‌توان با استراتژی‌هایی از آن جلوگیری کرد.

 

 

چگونه داعش به وجود آمد؟

دولت اسلامی عراق و شام، گروه تروریستی که در دنیا وحشت ایجاد کرد، شروعی رمزآلود داشت. در این ویدیو تاریخچه‌ای از به وجود آمدن داعش با زیرنویس فارسی شرح داده می‌شود که نقش بسزای محور مقاومت نادیده انگاشته می‌شود و از تامین مالی آن توسط کشورهای حوزه خلیج فارس و طرح کلینتون برای سرنگونی دولت اسد توسط آن حرفی به میان نمی‌آید. با این حال، این روایت غربی از این ماجر می‌تواند مورد توجه واقع شود.

دیگر خبرها

  • آغاز رسمی پنجمین دوره ریاست جمهوری پوتین پس از ادای سوگند
  • صدایی که از ایران شنیده می‌شود/آیا معمای طالبان حل خواهد شد؟ / فاصله خاورمیانه تا توافق
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان مشغول پاکسازی قومی و شیعه‌کشی است؛ ایران هم سکوت می‌کند
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • طاها:سازمان همکاری اسلامی به تعامل با افغانستان ادامه می‌دهد
  • طالبان خواستار بازگشت افغانستانی‌های مقیم خارج به وطنشان شد
  • شرکت هیئت طالبان در اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی
  • نشست مشترک هیأت دولت با استانداران آغاز شد
  • توزیع ۲۱ هزار پاسپورت در بغلان