Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بروجرد - ايرنا - معاون عمراني و بهسازي شهري وزارت راه و شهرسازي گفت: 2 هزار و 300 واحد مسکوني لرستان در راستاي بازآفريني بافت فرسوده شهري، تسهيلات بهسازي دريافت مي کنند.

به گزارش ايرنا حسن احمدي روز دوشنبه در نشست ستاد بازآفريني شهري در محل فرمانداري افزود: اين تسهيلات براي باز آفريني بافت هاي فرسوده، مناطق حاشيه اي و سکونتگاه هاي غير مجاز پرداخت مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهار داشت: مردم بايد در جريان چگونگي پرداخت اين تسهيلات قرار بگيرند و اطلاع رساني لازم در اين خصوص با برنامه ريزي انجام شود.
معاون عمراني و بهسازي شهري وزارت راه و شهرسازي گفت: بانک هاي عامل پرداخت تسهيلات به زودي مشخص و روند اعطاي اين مبالغ آغاز مي شود.
احمدي افزود: در اين راستا 460 ميليارد ريال تسهيلات با نرخ سود 9 درصد پرداخت خواهد شد تا بافت هاي فرسوده شهري در لرستان احيا و نوسازي شوند.
وي با اشاره به اينکه 430 ميليارد ريال براي خدمات زير بنايي و رو بنايي محله هاي هدف لرستان اختصاص داده شده گفت: 17 محله در اين استان براي بازآفريني بافت شهري انتخاب شده است.
وي تاکيد کرد: تسهيلات در نظر گرفته شده به محلاتي تعلق مي گيرد که مصوبه ستاد باز آفريني شهري را داشته باشند.
معاون عمراني و بهسازي شهري وزارت راه و شهرسازي با اشاره به اينکه پنج محله در بروجرد براي بازآفريني بافت شهري در نظر گرفته شده، گفت: شهرداري ها نقش موثري در احياي بافت هاي فرسوده و سکونت هاي غير رسمي و حاشيه اي دارند.
احمدي با تاکيد بر اينکه اولويت اصلي ستاد بازآفريني شهري اتمام طرح هاي ناتمام است ادامه داد: تعريف اقدامات جديد در ستاد بازآفريني شهري با اقدام مشترک دستگاه هاي مربوطه انجام مي شود.
احمدي به همراه اعضاي ستاد بازآفريني شهري و برخي مسئولان بروجرد از محله هاي هدف طرح بازآفريني شهري بازديد کرد.
141 هزار هکتار اراضي ناکارآمد با 19 ميليون نفر جمعيت ساکن، هدف طرح بازآفريني شهري در ايران هستند.
بيش از 350 هزار نفر از شهروندان لرستاني نيز در بافت هاي ناکارآمد و نابسامان (سکونتگاهاي غيررسمي و حاشيه نشيني) زندگي مي کنند که طرح بازآفريني شهري به همراه توانمندسازي اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي در اين مناطق برنامه ريزي شده است.
هيات دولت در سال 93، سند ملي بازآفريني شهري را مصوب کرده است و بدون شک بر اساس اين سند، بهسازي و نوسازي بافت هاي ناکارآمد شهري وظيفه يک دستگاه نيست و اين سند نيز براي همکاري بيشتر نهادهاي دولتي و غيردولتي تنظيم شده است.
7190/7269/
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۸۷۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،محمدرضا رضایی امروز در جلسه شورای تأمین مسکن شهرستان میاندوآب که با حضور مسئولان ذی‌ربط شهرستانی و دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: تأمین مسکن یکی از مهم‌ترین اولویت‌های دولت بوده و دولت سیزدهم عزم جدی و راسخ برای تأمین مسکن اقشار مختلف مردم به‌ویژه اقشار کم‌برخوردار دارد.   فرماندار میاندوآب با بیان اینکه بهسازی و نوسازی مساکن روستایی یکی از اقدامات دولت در حوزه مسکن در مناطق محروم و روستایی است، افزود: افزایش سهمیه بهسازی مساکن روستایی شهرستان از یک هزار و ۲۰۰ مسکن به یک هزار و ۷۰۰ واحد، بیانگر توجه ویژه دولت به مناطق محروم و روستاییان منطقه است.   وی با اشاره به پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی و بهسازی مسکن در شهرستان میاندوآب، گفت: تسهیلات خوبی توسط دولت سیزدهم برای بهسازی و مقاوم‌سازی مساکن روستایی با سود ۲۳ درصد در نظر گرفته است.   رضایی تصریح کرد: تنها ۵ درصد از سود این تسهیلات ۲۳ درصدی توسط اشخاص پرداخت می‌شود و ۱۸ درصد باقی‌مانده نیز توسط دولت پرداخت می‌شود که این موضوعی قدمی مثبت در ترغیب مردم به نوسازی و بهسازی مساکن است.   فرماندار میاندوآب با اشاره به اینکه این شهرستان با پوشش ۵۵ درصدی معرفی‌شدگان برای اخذ تسهیلات، تعداد سهمیه و عملکرد بانک‌های عامل رتبه نخست استان را کسب کرده است، اظهار کرد: در زنجیره پرداخت تسهیلات مساکن روستایی تعداد معرفی شده به بانک‌ها زیاد ولی تعداد عقد قرارداد و تسهیلات پرداخت شده به‌مراتب کمتر است.   رضایی با بیان اینکه بر اساس گزارش‌های دریافتی کسانی علی‌رغم معرفی به بانک پیگیر موضوع نشده و تشکیل پرونده نداده‌اند، افزود: بنیاد مسکن موظف است طی دو هفته نسبت به تعیین تکلیف معرفی‌شدگان، سنجش میزان رضایتمندی معرفی‌شدگان از بانک‌های عامل اقدام کند.   وی افزود: بنیاد مسکن ضمن اعلام گزارش کامل از دلایل عدم مراجعه برای تشکیل پرونده و عقد قرارداد؛ راهکار مناسبی برای شناسایی و رفع مشکل نیز ارائه دهد. ارائه گزارش توسط ادارات متولی و تصمیم‌گیری و مشکلات مرتبط با موضوع مسکن از دیگر بخش‌های این جلسه بود.

دیگر خبرها

  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بناهای ناپایدار
  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران
  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • شناسایی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان در بافت‌های فرسوده