Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-04@20:46:24 GMT

کاهش عرضه ماهی در بوشهر قیمت ها را بالا برد

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۸۸۰۶۴

کاهش عرضه ماهی در بوشهر قیمت ها را بالا برد

به گزارش ایرنا، مجید خورشیدی روز دوشنبه در نشست با مسئولان شیلات و جمعی از تعاونی های صیادی استان بوشهر افزود: با توجه به طول مرزدریایی این استان با خلیج فارس خالی بودن بازار ماهی فروشان از این محصولات و تعطیلی بیشتر مغازه ها زیبنده استان نیست.
وی بیان کرد: استان بوشهر دارای بزرگترین ساحل با خلیج فارس است ولی مردم آن از ماهی به عنوان مهمترین غذای مناطق ساحل نشین و بندری محروم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خورشیدی اضافه کرد: در زمان حاضر 13.5میلیون نفر در کشور مزد بگیر هستند و هیچ افزایش حقوقی نداشته اند و با خانواده های آنان این جمعیت به مرز 60 میلیون نفر می رسد که باید همه نوع افزایش قیمتی را تحمل کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: افزایش قیمت ماهی در مقایسه با گوشت توجیه پذیر نیست زیرا گوشت از خارج استان بوشهر تامین و تنها در این استان کشتار می شود ولی اینکه دریا درکنار مردم باشد ولی ماهی آن وارد بازار نشود، پذیرفتنی نیست.
وی با اشاره به افزایش بی رویه قیمت ماهی در بازار بوشهر افزود: بالا بودن نرخ برخی ماهی ها اجحاف و ظلم به مردم این استان است.
خورشیدی خطاب به تعاونی های صیادی بوشهر گفت: در صورتیکه قیمت ماهی تنظیم نشود، مصوبه ممنوعیت صادرات صید و محدودیت روزهای صید در استان با قدرت اجرا می شود.
وی خطاب به شرکت پخش فرآورده های نفتی استان بوشهر اظهارداشت: در صورتیکه تحویل در زمینه سهمیه سوخت یارانه ای به شناورهای صیادی تبعیضی بین صیادان استان و استان های دیگر وجود دارد بررسی و مشکل را برطرف کند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر اضافه کرد: با توجه به اینکه 25 تا 30 درصد از ذخایر گوشت و مرغ در اختیار دولت است و در زمان کمبود به عنوان تنظیم بازار از این ذخایر استفاده می شود انتظار می رود بخشی از صید به وسیله تعاون روستایی به صورت تعادلی خرید و در زمان کمبود از این ظرفیت استفاده شود.
وی همچنین برضرورت کنترل گلوگاه شهید موسوی دیلم و جلوگیری از انتقال هرگونه محموله ماهی به سمت خوزستان تاکید کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر با اشاره به ضربه ای که صید ترال به آبزیان وارد می کند گفت: نه تنها نباید به این شناورها هیچ سوخت یارانه ای تحویل شود بلکه مجوز صید و دریاروی آنها نیز لغو شود.
وی بر ضرورت نظارت چشمی بر ورود و خروج شناورها در اسکله تاکید کرد و اضافه کرد: انتظار می رود تعاونی های صیادی با تدبیری که می اندیشند بتوانند 25 تا 30 درصد صید شناورها را به بازار عرضه کنند.
مدیرکل شیلات استان بوشهر گفت: با توجه به افزایش قیمت ابزار و تجهیزات صید و صیادی بیشتر صیادان از صادرات محصول استقبال می کنند ولی برای کنترل قیمت هیچ صیادی حق ندارد محصول خود را روی دریا بفروشد و باید محصول از استان به سایر مناطق دیگر صادر شود.
عباسعلی زنده بودی افزود: حضور واسطه ها (یزافان) در اسکله ها و خرید محصول از صیادان از جمله عوامل افزایش قیمت ماهی در استان بوشهر است.
وی بیان کرد: برخی از صیادانی که برای تامین نیازهای خود از این واسطه ها پول می گیرن، موظف هستند محصول خود را به آنان بفروشند هرچند شیلات و تعاونی ها تلاش های زیادی برای برطرف کردن این مشکل کرده اند ولی تاکنون این مشکل چندین ساله برطرف نشده است.
6043/6047
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف پخش فرآورده های نفتی پول خلیج فارس گوشت معاون سیاسی امنیتی منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۸۸۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در روز جمعه با توجه به دورنمای ادامه کاهش تولید اوپک پلاس افزایش یافته است. اما بی‌ثباتی اقتصاد آمریکا هر دوی این شاخص‌های نفتی را در آستانه کاهش قیمت هفتگی قرار داده است.

بیشتر بخوانید: مخالفت مجلس با افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 18 سنت معادل 0.22 درصد افزایش به 83 دلار و 85 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 27 سنت معادل 0.34 درصد افزایش 79 دلار و 22 سنت معامله می‌شود.

سرمایه‌گذاران نگران ادامه سیاست نرخ بالای بهره هستند که می‌تواند رشد اقتصاد آمریکا را به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا محدود کند. این در حالیست که جنگ خاورمیانه عرضه جهانی نفت را چندان تحت تاثیر قرار نداده است.

نفت برنت در آستانه 6.3 درصد کاهش قیمت هفتگی قرار دارد و نفت آمریکا هم 5.6 درصد طی یک هفته گذشته کاهش قیمت داشته است. این کاهش قیمت در آستانه اجلاس بعدی ائتلاف اوپک پلاس اتفاق افتاده که از سازمان کشورهای صادر کننده نفت روسیه و متحدانش تشکیل شده است.

طبق گفته برخی منابع، اگر تقاضا برای نفت افزایش پیدا نکند، اوپک پلاس احتمالاً کاهش تولید 2.2 میلیون بشکه‌ای خود را پس از ماه ژوئن هم ادامه خواهد داد. بازار در حال حاضر در حال بررسی اطلاعات اقتصادی آمریکا و نشانه‌هایی از تولید آینده این کشور است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229308 برچسب‌ها نفت

دیگر خبرها

  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت
  • قیمت لیر ترکیه امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • طلای جهانی پس رفت
  • پیش‌بینی جالب یک فعال بازار درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • پیش‌بینی یک فعال بازار: طلا در هفته آینده به این قیمت می‌رسد
  • یک پیش‌بینی از آینده بازار سکه /سکه‌های کوچکتر تغییر فاز دادند
  • قیمت طلا کاهش یافت
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت