Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

با خروج امریکا از برجام، رکود بر بیشتر صنایع تولیدی حاکم شده است. اگرچه صنایع فولاد در این بین کمترین میزان تاثیرگذاری از نوسانات ارزی را داشته و حتی شاهد رشد قیمت‌ها هم بوده اما بر اساس گزارش‌های دریافتی این صنعت هم برای تامین بعضی از آلیاژها، الکترود گرافیتی و کاتالیست‌ها به تسهل روند واردات نیازمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار تین‌نیوز، در روزهای اخیر قیمت حمل فولاد صادراتی کشور که اغلب به کشورهای آسیای میانه صادر می‌شود، با ایجاد پاره‌ای از مشکلات در روند صادرات و همچنین افزایش قیمت حمل خارجی مواجه شده است.

افزایش قیمتی که اگر به بهای کاهش صادرات این محصول مهم صادراتی برای کشور تمام نشود، حتما با عدم افزایش نرخ حمل ریلی در داخل کشور، عدم سودآوری در این صنعت و در شرایط پیش روی اقتصادی را در پی خواهد داشت.

یک کارشناس حمل‌ونقل ریلی در این‌باره گفت: هزینه‌های شرکت‌های ریلی به‌دلیل شرایط حاکم بر بازار افزایش یافته اما  قیمت حمل رشدی نداشته است.

مجتبی لطفی در ادامه گفت: اگرچه قیمت حمل بار در شبکه ریلی تابعی از شرایط حاکم بر بازار آن است، اما شرکت‌ها تا یک حدی می‌توانند قیمت‌ حمل را افزایش دهند.

لطفی تصریح کرد: در صورتی‌که برای سودآور شدن این صنعت، این امر باید تماما برعهده خود شرکت‌ها باشد و قیمت‌ها نیز تابعی از شرایط بازار باشند.

لطفی تصریح کرد: قیمت حمل در جاده‌ها افزایش پیدا کرده و حتی حمل‌ونقل هوایی هم رشد تصاعدی قیمت داشته اما راه‌آهن از این موضوع غافل مانده است.

رییس کارگروه لکوموتیو راه‌آهن اضافه کرد: ارزش لکوموتیو و واگن براساس دلار تعیین می‌شود و هزینه شرکت‌ها برای حمل همین محصول فولاد نیز دوبرابر شده اما اینکه چرا نرخ حمل‌ونقل متناسب نمی‌شود جای تعجب دارد.

زهرا ایرانشاهی خبرنگار

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: مجتبی لطفی حمل فولاد حمل ریلی فولاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۸۸۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد

منابع تجاری از احتمال افزایش قیمت رسمی فروش نفت خام عربستان به مشتریان آسیایی در ماه ژوئن خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، منابع تجاری روز دوشنبه (۱۰ اردیبهشت‌ماه) اعلام کردند پس از افزایش قیمت شاخص نفت خاورمیانه در ماه جاری میلادی احتمال می‌رود عربستان سعودی، بزرگ‌ترین صادرکننده نفت، قیمت رسمی فروش انواع نفت خام را برای عرضه به مشتریان آسیایی در ماه ژوئن به بالاترین سطح در پنج ماه اخیر افزایش دهد.

بر اساس نظرسنجی رویترز از هفت منبع پالایشگاهی، قیمت رسمی فروش نفت سبک عربی در ماه ژوئن ممکن است با ۷۰ تا ۹۰ سنت افزایش حدود ۳ دلار برای هر بشکه بیشتر از میانگین قیمت نفت خام شاخص‌های عمان/ دوبی تعیین شود که بالاترین سطح از ماه ژانویه تاکنون به‌شمار می‌رود.

داده‌های رویترز نشان داد افزایش قیمت‌ها پس از قرار گرفتن شاخص نفت دوبی و عمان در ساختار پیش‌بهین (Backwardation) برای نخستین و سومین ماه میلادی به‌وجود آمده و به‌ترتیب با ۸۳ و ۹۶ سنت افزایش از ابتدای ماه جاری نسبت به میانگین ماه گذشته رشد داشته است.

بیشتر شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی پیش‌بینی می‌کنند که به‌دلیل محدودیت در عرضه نفت همزمان با کاهش تولید نفت خام اعضای اوپک‌پلاس و سود بالای نفت کوره، قیمت رسمی فروش نفت خام برای نفت متوسط و سنگین عربی هم‌تراز با نفت خام سبک عربی افزایش یابد.

شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک) فرآوری نفت خام «آپر زاکوم» را در پالایشگاه نوسازی‌شده «روایس» آغاز کرده و صادرات نفت ترش نوع متوسط را کاهش داده است.

شرکت دولتی نفت سعودی آرامکو قیمت‌های نفت خام خود را بر اساس توصیه‌های مشتریان و پس از محاسبه تغییر ارزش نفت خود در ماه گذشته بر اساس بازده و قیمت محصولات تعیین می‌کند.

دیگر خبرها

  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌ کشورهای اکو برگزار می‌شود 
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌های کشور‌های اکو برگزار می‌شود
  • بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟