Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز -وزير امور اقتصادي و دارايي طي احكام جداگانه اي، معاون امور بانكي، بيمه و شركت هاي دولتي و دو مشاور اين وزارتخانه را منصوب كرد.
به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز،  دكتر فرهاد دژپسند، طي اين احكام، "عباس معمار نژاد" را به عنوان معاون امور بانكي، بيمه و شركت هاي دولتي وزارت اقتصاد و "سميع اله حسيني مكارم" و "امير باقري" را نيز به عنوان مشاور خود منصوب كرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اين گزارش حاكي است، وزير اقتصاد در حكم عباس معمار نژاد، مواردي چون "مشاركت فعال در اصلاح نظام بانكي و ارتقاي كارآمدي بانك ها"، "طراحي نظارت بهره‌ور و هوشمند براي مقابله با تحريم هاي ظالمانه در حوزه‌هاي بانكي، بيمه و شركت هاي دولتي"، "ارتقاي كارآيي و اثر بخشي شركت‌هاي دولتي با واگذاري دارايي هاي مازاد و پايش مستمر ريسك و بازده دارايي هاي اين شركت ها" را از جمله اولويت هاي برنامه هاي معاونت مذكور عنوان كرده است.

بر اساس اين گزارش "برقراري اصول حاكميت شركتي در بانك ها، بيمه ها و شركت هاي دولتي"، "طراحي نظام نظارتي موثر و كارآمد در حوزه‌هاي بانكي و بيمه اي به منظور ارتقاي شاخص‌هاي پايه اي منطبق بر اصول استاندارد هاي جهاني"و "برنامه ريزي براي استقرار راهكارهاي جامع بانكي متمركز (core banking) در همه بانك هاي دولتي" از ديگر اولويت هاي برنامه اي معاونت امور بانكي، بيمه و شركت هاي دولتي وزارت اقتصاد بيان شده است.

گفتني است، معاون بانكي، بيمه و شركت هاي دولتي وزارت اقتصاد داراي مدرك تحصيلي دكتراي اقتصاد، گرايش توسعه اقتصادي و اقتصاد بين‌الملل و عضو هيات علمي دانشگاه بوده و از سال ۱۳۷۱ فعاليت هاي خود را در سمت هاي متعدد مديريتي شركتي و حاكميتي آغاز كرده كه در دولت هاي بعد تا كنون ادامه داشته است.

از جمله سوابق وي مي توان به، مدير كلي دفتر آمار و اطلاعات وزارت بازرگاني و سرپرستي دفتر توسعه تجارت الكترونيكي وزارت بازرگاني در دولت هشتم و همچنين عضويت و نايب رئيسي شوراي رقابت، مشاور وزير اقتصاد، معاون وزير و رئيس كل گمرك جمهوري اسلامي ايران اشاره كرد.

گفتني است وي از آغاز دولت يازدهم نيز به عنوان عضو هيات مديره بانك صنعت و معدن منصوب گرديد كه تا كنون ادامه داشته است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه البرز پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۸۹۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی

به گزارش قدس آنلاین، حمیدرضا غزنوی با اشاره به سخنان روز گذشته رهبر معظم انقلاب در جمع کارگران افزود: هر یک از افراد جامعه توانمندی‌هایی دارند، اما در فضای سردرگم نمی‌دانند باید چه کار کنند. باید زنجیره‌های ارزشی در زمینه تولید را بیش از پیش مورد توجه قرار دهیم تا مشارکت مردم در این رابطه افزایش یابد.

وی عنوان کرد: باید سیاست‌های صنعتی را هرچه زودتر تعیین تکلیف کنیم تا مسیر رشد و توسعه زنجیره‌های ارزش مشخص شود.

غزنوی بر لزوم توجه هرچه بیشتر به شرکت‌های بزرگ و پیشران کشور تاکید کرد و گفت: اگر این شرکت‌ها در کانون توجهات قرار گرفته و امتیازات ویژه‌ای برای آنها در نظر گرفته شود، شرکت‌های متوسط، کوچک و حتی خرد می‌توانند در زنجیره ارزش قرار گیرند.

وی تصریح کرد: اگر برنامه‌ریزی صنعتی نداشته باشیم، مردم در بی‌برنامگی نمی‌توانند مشارکت در جهش تولید کنند و به سمت هدررفت منابع مالی یا در نهایت برنامه‌های خود اشتغالی می‌رویم.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران همچنین با اشاره به فراز دیگری از سخنان روز گذشته انقلاب و تاکید بر اینکه اعتبارات بانکی باید به سمت تولید برود، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب دلسوزانه و پدرانه موضوع تسهیلات بانکی را عنوان می‌کنند، که باید مورد توجه قرار گیرد.

غزنوی به اشاره به اینکه تامین سرمایه در گردش و سپس سرمایه ثابت، نخستین و مهم‌ترین مساله برای تحقق جهش تولید است، اظهار داشت: به عنوان مثال در موضوع فرزندآوری و ازدواج با توجه به اهمیت رشد جمعیت، تسهیلات تکلیفی یک‌هزار و ۳۰۰ همتی در نظر گرفته شده است، از این رو ضروری است در رابطه با جهش تولید و تحقق فرمایشات رهبر انقلاب تسهیلات تکلیفی تعیین شده و یا لایحه و طرحی تنظیم شود.

وی یادآورشد: کارآفرینان و صنعتگران در مراجعه به بانک‌ها با دو موضوع مواجه می‌شوند؛ نخست اینکه اولویت قانونی برای بانک‌ها تسهیلات تکلیفی است، اما تسهیلاتی برای صنایع در نظر گرفته نشده است و دوم اینکه سایر منابع بانکی را شرکت‌های شبه دولتی در اختیار می‌گیرند.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران تصریح کرد: اگر منابع و اعتبارات بانک‌ها نیز در این زمینه کم باشد، باید نسبت به افزایش سرمایه و دارایی بانک‌ها از طریق مشارکت مردم اقدام شود و مردم نیز حتماً استقبال خواهند کرد.

غزنوی همچنین به سیاست‌های کلی تامین اجتماعی مورد اشاره در سخنان رهبری اشاره کرد و افزود: با نگاهی به دیگر کشورها مشاهده می کنیم بین پول پرداختی از سوی افراد جامعه در موضوع بیمه و دریافت خدمات تناسبی وجود دارد، اما خدمات تامین اجتماعی در کشور ما بسیار اندک است.

وی یادآورشد: در این زمینه یکی از اشکالات این است که بخش خصوصی سهمی در مدیریت تامین اجتماعی ندارد و با وجود اینکه کارفرمایان ۲۳ درصد و کارگران هفت درصد پرداختی در بیمه دارند، اما در مدیریت آن هیچ نقشی ندارند و چنانچه بخشی از مدیریت در دست بخش خصوصی بود شاهد کمبود خدمات تامین اجتماعی و هدررفت منابع نبودیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی با حضور وزیر اقتصاد
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید
  • انتصاب مدیرعامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • دیدار و گفت‌‌وگوی معاون سیاسی وزارت خارجه ایران با نماینده ویژه پوتین
  • دستور استاندار لرستان بر خودداری از خرید گل و نصب بنر تبریک انتصاب
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • راه خروج از رکود تورمی، مولدسازی است