Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سعید فرح بخش ظهر امروز دوشنبه در جشن فارغ التحصیلی دانشجویان علمی کاربردی لرستان با اشاره به اینکه در لرستان ۹ مرکز علمی کاربردی دولتی داشتیم که می بایست تا پایان شهریور ۹۸ پایان کار خود را داشته باشند، اظهار داشت: مکاتبه کرده ایم که جایگزین این مراکز تا پایان آذر معرفی شوند و یا به بخش خصوصی واگذار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه به دنبال این هستیم که بررسی کنیم و اگر بررسی ها مثبت بود مراکز علمی کاربردی دولتی به بخش خصوصی واگذار شوند، تصریح کرد: بعضی از مراکز دولتی ما نقش اساسی در استان داشته اند، به عنوان مثال مرکز جهاد کشاورزی داشتیم که منحل شد و اگر آن را نداشته باشیم بسیاری از ظرفیت های شغلی استان مغفول می ماند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان یادآور شد: مرکز بهزیستی و هلال احمر را داشتیم که رشته های خوبی داشت و فعلا جایگزینی برای آن نداریم.

فرح بخش با اشاره به انتقال مرکز فرهنگ و هنر کوهدشت به خرم آباد افزود: احتمال برگشت مرکز علمی کاربردی دادگستری وجود دارد؛ این مرکز اگر منحل شود خلایی ایجاد می شود و تلاش کرده ایم کانون وکلا این مرکز را تحویل بگیرد اما هنوز درخواستی وجود ندارد؛ این مرکز از مراکز کیفی ما است و امیدواریم باقی بماند.

وی با بیان اینکه امید داریم روسای مراکز با بخش های صنعتی ارتباط بگیرند و از فارغ التحصیلان خود به بخش صنعت و کشاورزی تزریق کنند، تصریح کرد: بهترین تبلیغ این است که کارآفرینان خود را معرفی کنیم و از این طریق جذب دانشجو داشته باشیم تا در آینده استان به واسطه تربیت نیروی ماهر اثرگذار باشیم.

کد خبر 4474776

منبع: مهر

کلیدواژه: خرم آباد دانشگاه علمی کاربردی لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۸۹۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفر‌های استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی دارو‌های خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی دارو‌های بیماران خاص، گفت: دارو‌ها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و دارو‌های آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان دارو‌های مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از دارو‌های خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است، اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشور‌های منطقه، تقاضا برای دارو‌های تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی
  • جزئیات نحوه بررسی صلاحیت متقاضیان بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام ایلام به بخش خصوصی
  • واگذاری کاروانسرای ینگی امام به بخش خصوصی در اولویت است
  • افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • هزینه‌های درمانی دهک‌های پایین در مراکز دولتی کرمانشاه رایگان است