Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ثبت احوال استان زنجان از سهم ۴۰ درصدی بیماری‌های قلبی و عروقی در مرگ‌ و میر در استان خبر داد و گفت: مسئولان مربوطه باید امر ورزش را در جامعه نهادینه کنند. ۱۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۳ استانها زنجان نظرات - اخبار استانها -

سید علی شفیعی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زنجان اظهار داشت: در هشت ماهه نخست امسال 12 هزار و 761 ولادت ثبت شده در استان انجام گرفته است که از این تعداد 12 هزار و 577 واقعه ولادت در مهلت قانونی خود انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه وفات‌های ثبت شده از اول سال تا پایان آبان 3 هزار و 253 واقعه بوده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد 3 هزار و 284 واقعه در مهلت قانونی خود ثبت شده است.

مدیرکل ثبت احوال استان زنجان گریزی به تعویض کارت‌های ملی زد و افزود: بیش ازو602 هزار نفر در استان کارت ملی هوشمند دریافت کرده‌اند که فقط 3 هزار و 317 مورد در آبان ماه انجام شده است.

بیشترین میزان مرگ و میر در استان تهران ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی استبیماری‌های قلبی و عروقی علت 50 درصد مرگ و میرها در استان گلستانخدمات اولیه به بیماران قلبی و عروقی در کهگیلویه و بویراحمد ارائه می‌شود

وی با ابراز تاسف از کم بودن میانگین ورزش در جامعه گفت: حدود 40 درصد از علل مرگ و میر در استان بیماری‌های قلبی و عروقی است که اگر موضوع ورزش در جامعه نهادینه شود می‌توان این آمار را کاهش داد.

شفیعی به محبوبترین نام‌ها در سال جاری اشاره‌ای کرد و گفت: زهرا، فاطمه و حلما در دختران و امیر عباس، امیرعلی و ابوالفضل در پسران پرطرفدارترین نام‌ها بوده است.

این مسئول از اصحاب رسانه خواست تا موضوع هوشمندسازی کارت‌های ملی را رسانه‌ای کنند تا افراد باقی‌مانده را تشویق به تعویض کارت‌های ملی کاغدی خود کنند.

انتهای پیام/ش

R41375/P1377/S6,59/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۹۰۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با بیماری «زنگ زرد» در ۴۰۰ هکتار از اراضی لرستان

سید عماد شاهرخی،  در نشست طرح جهش تولید در دیمزار‌های لرستان، گفت: ۳۷۰ هزار هکتار از اراضی دیم این استان در قالب طرح جهش تولید زیر کشت رفته‌است.

او با بیان اینکه ۳۲۶ مهندس کشاورزی در بخش خصوصی و دولتی مجری طرح جهش تولید در دیمزار‌های لرستان هستند، اضافه کرد: ۶۹ شبکۀ مراقبت با ۴۲۰ نیرو کار رصد و پایش بیماری‌ها را در سطح مزارع انجام می‌دهند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه ۲۴ درصد از اراضی کشاورزی این استان آبی و ۷۶ درصد اراضی دیم است، تأکید کرد: ۳۱۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی در سامانۀ دیمزار‌ها ثبت شده‌است.

شاهرخی بیان کرد: سطح زیر کشت گندم در امسال ۱۰۴ درصد، جو صددرصد، نخود ۷۳ درصد، عدس ۶۲ درصد، گیاهان علوفه‌ای صددرصد، دانه‌های روغنی ۱۰۶ درصد و گیاهان دارویی ۷۱ درصد تحقق پیدا کرده‌است.

او یادآور شد: ۵۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی طرح جهش تولید در دیمزار‌های لرستان تحت‌پوشش بیمه است و حفظ ۳۰ درصدی بقایای گیاهی ۱۳۵ درصد تحقق یافته‌است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد: کشت عمود بر جهت و شیب ۱۰۲ درصد، کشت مستقیم بدون شخم ۷۱ درصد، تبدیل آیش به کشت ۱۱۵ درصد، رعایت تراکم بهینه ۱۳۰ درصد و مصرف ۸۰ درصد اوره به پایه صددرصد در لرستان تحقق پیدا کرده است.

او شرح داد: بذور اصلاح‌شدۀ گندم ۹۳ درصد، جو ۵۵ درصد، نخود ۵۴ درصد، عدس ۸۰ درصد، دانه‌های روغنی ۴۵ درصد، گیاهان علوفه‌ای صددرصد و گیاهان دارویی صددرصد تحقق پیدا کرده است.

شاهرخی با اشاره به مبارزه با آفات و بیماری‌ها در طرح جهش تولید در دیمزار‌های لرستان، خاطرنشان کرد: کنترل علف‌های هرز در سطح ۱۱۳ هزار هکتار گندم و ۵۴ هزار هکتار جو انجام شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان مبارزه با بیماری زنگ زرد گندم در سطح ۴۰۰ هکتار از اراضی این استان، یادآور شد: مبارزه با آفات در سطح ۱۵ هزار هکتار در طرح جهش تولید در دیمزار‌ها انجام شده است.

او با اشاره به اجرای دو پایگاه نوآوری در راستای ارتقای بهره‌وری و انتقال دانش نوین به مزارع کشاورزی لرستان، اضافه کرد: این دو پایگاه در راستای تراکم غلات و حبوبات در خرم‌آباد و کوهدشت مستقر است.

شاهرخی گفت: میزان مصرف کود‌های پتاسه ۳۰ درصد و فسفاته ۲۰ درصد در سال زراعی جدید افزایش یافته است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • تورم سالانه در زنجان ۶ درصد کاهش یافت
  • ۶ ماده غذایی که حمله قلبی را از شما دور می‌کند
  • یک عادت مهم برای کاهش تاثیر استرس بر قلب
  • ۳۲۱ نفر از فرزندان شهدا و جانبازان زنجانی در آزمون استخدامی ثبت نام کردند
  • مبارزه با بیماری «زنگ زرد» در ۴۰۰ هکتار از اراضی لرستان
  • علت ۷۰ درصد مرگ‌ها بیماری‌های قلبی و عروقی است
  • یک توصیه برای کاهش تاثیر استرس بر قلب
  • سطح کشت محصول سیر در طارم ۷۰ درصد کاهش یافت
  • تهیه و نگهداری جوجه‌های رنگی در منازل خطرآفرین است
  • افزایش احتمال بروز پوکی استخوان و بیماری‌های قلبی با مصرف نوشابه