Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازار کنفرانس ویدئویی در حال تجربه رشدی بسیار زیاد و تقاضایی فزاینده‌ به واسطه ساده‌سازی و قیمت‌های مناسب و اضافه شدن خدمات ابری است. به واسطه تقاضا برای فضاهای کاری مبتنی بر همکاری‌های بیشتر، حرکتی به سوی دفاتر کاری باز (دفاتر فلت) و سرمایه‌گذاری بر فناوری‌های جدید در حال شکل گیری است که فضای کاری را با سرعتی زیاد تغییر می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون روندهایی کلیدی در حال شکل‌گیری هستند.

محصولات ConferenceCam لاجیتک در حال تغییر روشی‌ هستند که  از طریق آن­ها تیم‌ها با یکدیگر به ارتباط می‌پردازند؛ ابزارهایی که همکاری را در هر زمان و هر مکانی امکان پذیر می‌کنند. لاجیتک مقیاس‌پذیری همکاری ویدئویی را برای تمامی اتاق‌های جلسات با کمک نقاط ارتباطی ویدئویی حرفه‌ای و خوش‌قیمت خود امکان پذیر نموده است.

ارتباطات یکپارچه - UC&C Unified Communications & Collaboration

زیرساخت‌ها و فناوری‌های همکاری و ارتباطات یکپارچه (UC&C) که یک دهه پیش در صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات معرفی گردید، اکنون به عنصری جدا نشدنی از فضاهای کاری تبدیل شده‌اند. البته با وجود این که استفاده تجاری از این فناوری‌ها و زیرساخت‌ها به خوبی از جانب کسب‌وکارها پذیرفته شده است، بسیاری از شرکت‌ها در ایجاد تغییر در فرهنگ پیشین و قانع نمودن تیم‌های خود برای بهره بردن از این پتانسیل دگرگون کننده ناتوان بوده‌اند.

تحقیقات بازار جدید انجام شده نشان می‌دهد استفاده و پیاده‌سازی زیرساخت‌ها و فناوری‌های همکاری و ارتباطات یکپارچه در سه سال آینده با رشد فزاینده‌ای روبرو خواهد بود، زیرا هم سازمان‌های بزرگ و هم کسب‌وکارهای کوچک به پیاده‌سازی و بروزرسانی زیرساخت‌های خود خواهند پرداخت. با وجود پیش‌بینی‌های پیشین در مورد فناوری‌های رایانش ابری، در حال حاضر حرکت به سمت این فناوری‌ها با شدتی فراتر از پیش‌بینی‌ها در حال وقوع است به طوری که می­توان گفت تقریبا 70 درصد از سازمان‌ها در دو سال آینده بسترهای UC&C خود را به فضای ابری و یا مدلی ترکیبی منتقل خواهند کرد.

هرچند ایمیل و تلفن همچنان فرم‌های اصلی ارتباطات در کسب‌وکار محسوب می­گردند، اما شرکت‌های پیشرو به دنبال روش‌های جدیدی برای همکاری هستند. عموما شرکت­ها به دنبال سیستم‌های ارتباطی درون سازمانی یا بسترهای مبتنی بر رایانش ابری و به تبع آن همکاری فوری و افزایش شتاب فعالیت‌های تجاری خود با کمک این همکاری‌ها بوده، تا بدین ترتیب گزارش‌دهی تیمی مجازی و تصمیم‌گیری را با کمک ویدئوهای Full HD میسر ساخته و بدین صورت صورت‌های مالی خود را به واسطه صرفه‌جویی‌های ناشی از کاهش هزینه‌های رفت‌وآمد بهبود دهند.

دستگاه‌های تازه‌وارد کنفرانس ویدئویی، نظیر مجموعه ConferenceCam لاجیتک، به شکلی طراحی شده‌اند که به صورت سازگار با فناوری‌ها و زیرساخت‌های پیشین عمل کنند. این بدان معنی است که این دستگاه‌ها می‌توانند با هر بستر کنفرانس ویدئویی (درون سازمانی یا ابری) و در هر موقعیت مکانی عمل کنند. کاربران تنها نیاز به این دارند که دستگاه را به رایانه خود متصل و سپس نرم‌افزار پیش‌فرض ارتباط ویدئویی خود را باز کنند. بدین ترتیب ارتباط برای آنها میسر خواهد شود.

با این اوصاف، فناوری جدید می‌تواند برای کسانی که به تازگی با کنفرانس ویدئویی آشنا شده‌اند ترسناک باشد و این جایی است که تیم‌های IT می‌توانند نقش بزرگی ایفا کنند: اول این که، می‌توانند راه حل‌های مناسبی را بر اساس کسب‌وکار و نیازهای کاربر انتخاب کنند و دوم این که، می‌توانند به کاربران حاضر در بخش‌های دیگر در انطباق با این فناوری‌ها و غلبه بر هر مانعی در استفاده از آنها کمک کنند.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۹۱۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری فناکمال حمنی، که در راس یک هیئت تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود ولی قسمت تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالای فناوری ، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی‌ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری‌ها با ایران جزم کرد. به گفته او، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان امادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

 

وی ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاورد‌های ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی امید. تاکنون فناوری ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این فناوی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

وی اضافه کرد: به گفته مسئولین هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است و این امر نشاندهنده قدرت ایرانی است.

دیگر خبرها

  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • وی‌ای‌آر چینی در لیگ برتر ایران!
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • امیدواریم جلسات باشگاه فولاد در خوزستان برگزار شود
  • انتقاد از برگزاری جلسات هیات مدیره باشگاه‌های خوزستانی در تهران
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی