Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- مديرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبري هوايي ايران گفت: با امضاي چهار قرارداد و توافقنامه به ارزش يک هزار و 600 ميليارد ريال براي نخستين بار امکان استفاده از فناوري هاي برتر هوانوردي و فرودگاهي در کشور توسط شرکت هاي دانش بنيان فراهم شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا «رحمت الله مه آبادي» روز دوشنبه در آيين بومي سازي زيرساخت هاي صنعت هوانوردي ايران اظهار داشت: تا 2 سال پيش، سامانه هاي صنعت هوانوردي کشور به دليل تحريم هاي سخت و ظالمانه در بدترين شرايط ممکن قرار داشت و بيشتر سامانه هاي هوانوردي و فرودگاهي کشور از فرسودگي زياد رنج مي‌برد، اما متخصصان ايراني اجازه ندادند صنعت هوانوردي و فرودگاهي کشور با توجه به شرايطي که پيش آمده بود زمينگير شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: با امضاي سند برجام فرصت مناسبي براي ما فراهم شد تا بتوانيم با خريد 10 هزار ميليارد ريال سامانه و تجهيزات فناوري هوايي، شاهد تحولات بزرگي در اين عرصه باشيم .
به گفته مه آبادي با خريد يک فروند هواپيماي استراتژيک و مدرن «فلايت چک» و خريد 6 دستگاه رادار اوليه و ثانويه و صدها دستگاه گيرنده و فرستنده هم اکنون شاهد آرامش در فضاي سرزميني و فرودگاه‌هاي کشور هستيم.
مديرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبري هوايي تاکيد کرد: امروز نيز با امضاي چهار قرارداد و توافقنامه مهم به ارزش يک هزار و 600 ميليارد ريال با موضوع طراحي و ساخت برج سيار مراقبت پرواز جهت استقرار در پنج نقطه کشور، استفاده از توانمندي‌هاي داخلي، عملي شده است.
مه آبادي ادامه داد: اين طرح مي تواند بومي‌سازي فناوري‌هاي جديد در عرصه فرودگاهي و صنعت هوانوردي را در کشور بيش از پيش تقويت کند.
وي تأکيد کرد: «سيميلاتور سه بعدي» مراقبت پرواز براي نخستين در کشور توليد شده و به زودي در مراسمي به بهره‌برداري مي‌رسد.
به گزارش ايرنا، در اين مراسم 4 قرارداد و تفاهم نامه طراحي و ساخت سامانه هاي کمک ناوبري، راداري و برج مراقبت سيار با رعايت استانداردهاي صنعت هوانوردي غيرنظامي بين شرکت هاي دانش بنيان، جهاد دانشگاهي، شرکت فرودگاه ها و ناوبري هوايي ايران و معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري به امضا رسيد.
اقتصام** 1108**2022
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۹۱۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران

معاون وزارت صنعت امارات در بازدید از "آی‌هیت" توانمندی شرکت‌های ایرانی را تحسین کرد و گفت: امارات در حاشیه توافقات بریکس، برای همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف صنعت آماده است و به‌دنبال ایجاد سازگاری میان شرکت‌های فناوری امارات و ایران هستیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هیئت‌های دولتی و تجاری کشور‌های مختلف از جمله قطر، تانزانیا، ترکیه، عمان، امارات، اندونزی و … با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران (آی هیت)در دومین روز نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (2024 IRAN EXPO) با توانمندی‌های شرکت‌های دانش بنیان ایرانی آشنا شدند و با مجموعه‌های توانمند بحث و تبادل نظر کردند.

امیرحسین میرآبادی؛ رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌اللمل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در دیدار با معاون وزیر صنعت و فناوری‌های پیشرفته امارات، اظهار کرد: از حدود 40 سال گذشته ما توسعه فناوری رو در ایران آغاز کردیم و قدرت فناوری و چگونگی استفاده از آنرا یافتیم و پس از تشکیل معاونت علمی و فناوری به دنبال آن شاهد به وجود آمدن استارتاپ‌ها بودیم.

رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌اللمل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با تاکید بر اینکه پس از توسعه فناوری به سمت تجاری‌سازی و استفاده از آن حرکت کردیم، گفت: اقتصاد دانش بنیان طبق دستور رئیس جمهور در دستور کار ما قرار گرفت.

به گفته وی، میان ایران و امارات در حوزه‌های مختلفی مانند کشاورزی، هوش مصنوعی و … موقعیت‌های زیادی برای همکاری وجود دارد. 

معرفی ظرفیت‌های صادراتی خراسان شمالی در نمایشگاه اکسپو

میر‌آبادی تصریح کرد: یکی از اهداف ما، ارتباط بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های بزرگ و پرسابقه است تا ایده‌ها، فناوری‌ها و تجربیات میان شرکت‌های نوپا و با سابقه به اشتراک گذاشته شود.

رییس سازمان توسعه همکاری علمی و فناورانه بین‌المللی در ادامه آمادگی خود را در راستا فراهم کردن بستر انتقال فناوری، میان ایران و امارات اعلام کرد.

معاون وزارت صنعت امارات نیز طی سخنانی در این دیدار ضمن اعلام خرسندی از حضور در آی‌هیت، توانمندی شرکت‌های ایرانی را تحسین کرد و افزود: امارات در حاشیه توافقات بریکس، برای همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف صنعت آماده است و به‌دنبال ایجاد سازگاری میان شرکت‌های فناوری امارات و ایران هستیم.

وی اضافه کرد: در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در این زمینه در منطقه صورت گرفته است و در همین راستا ما علاقه داریم تا در حوزه‌های مختلف فناوری نظیر زنجیره تأمین، سرمایه‌گذاری کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای ترمیم روکش آسفالت محور اسپاین به سمت برج مراقبت فرودگاه امام
  • راه اندازی تاکسی هوایی بین گناباد-مشهد
  • جزئیات راه‌اندازی تاکسی هوایی بین گناباد-مشهد
  • تاکسی هوایی بین گناباد-مشهد راه‌اندازی می‌شود
  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌ های هوایی
  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌های هوایی
  • انجام تنها ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی
  • انجام تنها ۱۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی
  • دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران