Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@14:59:14 GMT

کانادا به موج کاهش تولید نفت پیوست

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۹۱۹۶۴

بزرگترین ایالت تولیدکننده نفت کانادا با هدف کاستن از بحران صنعت انرژی این کشور، کاهش تولید کم‌سابقه ای را دستور داد و به اقدامات جهانی برای مبارزه با ریزش قیمت نفت افزود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طبق این طرح، تولید نفت خام و قیر طبیعی از آلبرتا به میزان ۳۲۵ هزار بشکه در روز یا معادل ۸.۷ درصد از ژانویه کاهش خواهد یافت تا مازاد ذخایر نفت کاهش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس این کاهش تولید تا پایان سال ۲۰۱۹ به ۹۵ هزار بشکه در روز محدود خواهد شد.

  کاهش تولید از سوی کانادا که پنجمین تولیدکننده بزرگ نفت جهان است همزمان با توافق عربستان سعودی و روسیه برای ادامه پیمانشان برای مدیریت بازار نفت صورت می‌گیرد. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا بدنبال اعلام تصمیم کانادا روز دوشنبه حداکثر ۵.۷ درصد صعود کرد. قیمت نفت ماه گذشته با بزرگترین کاهش ماهانه در بیش از یک دهه گذشته روبرو شد و این کاهش قیمت مسلما به تولیدکنندگان در آلبرتا ضرر شدیدی زده است. این تولیدکنندگان در بحبوحه افزایش تولید نفت ماسه‌ای، با کمبود ظرفیت خط لوله و فعالیت تعمیراتی پالایشگاه‌های آمریکا مواجه شدند.   دولت آلبرتا به توصیه تولیدکنندگانی نظیر شرکت "سنووس انرژی" و "کانادین نچرال ریسورسز" گوش کرده که از قیمت پایین نفت سنگین کانادا به شدت آسیب دیده‌اند. برخی از تولیدکنندگان آلبرتا ناچار شده اند تولیدشان و همچنین سود سهام پرداختی به سهامداران را کاهش داده و برنامه‌های حفاری خود در سال آینده را به تعویق بیاندازند.   میزان کاهش تولیدی که اعلام شده است بیشتر از مجموع کاهش تولید هر یک از سه عضو کوچک اوپک شامل گینه استوایی، گابن و جمهوری کنگو است.   برنامه محدودیت تولید که شامل تولید مرسوم و نفت ماسه‌ای می‌شود کمک خواهد کرد اختلاف قیمت نفت "وسترن کانادا سلکت" و شاخص قیمت نفت آمریکا حداقل ۴ دلار در هر بشکه کمتر شود و به ۱.۱ میلیارد دلار کانادا (۸۳۰ میلیون دلار آمریکا) به درآمد دولتی در سال مالی آینده که از آوریل ۲۰۱۹ آغاز می‌شود اضافه می‌کند.   دولت آلبرتا اعلام کرده بر مبنای شرایط بازار این طرح ممکن است زودتر از اواخر سال ۲۰۱۹ برداشته شود و این ایالت انتظار دارد ۳۲۵ هزار بشکه در روز کاهش در سه ماه نخست این برنامه اجرا شود و سطح ذخایر نفت به میانگین معمول خود بازگردد. پس از آن دولت ظرفیت را با تولید تطبیق خواهد داد و در پاییز و زمستان که ظرفیت ریلی افزایش پیدا می‌کند، این محدودیت تولید، کاهش بیشتری خواهد یافت.   دولت کانادا همچنین اعلام کرد این اقدام به حفظ مشاغل کمک خواهد کرد.   بر اساس گزارش بلومبرگ، برای نخستین بار از دهه ۱۹۸۰ است که دولت ایالتی دستور کاهش تولید را صادر کرده است و در آن زمان دولت به منظور اعتراض به سیاستهای انرژی دولت فدرال به چنین اقدامی دست زده بود و هدفش تقویت قیمت نفت نبود. منبع: ایسنا انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۹۱۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت

در پی مذاکرات آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی و نگرانی‌ها درباره تورم در آمریکا، قیمت‌های نفت روز دوشنبه کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، برگزاری مذاکرات برای برقراری آتش‌بس بین گروه مقاومت فلسطین (حماس) و رژیم صیونیستی در قاهره و درنتیجه فروکش‌کردن نگرانی‌ها درباره ایجاد درگیری گسترده‌تر در خاورمیانه، همچنین داده‌های مربوط به تورم در آمریکا و احتمال پایین‌نیامدن نرخ بهره بانکی در این کشور سبب شد قیمت‌ نفت روز دوشنبه (دهم اردیبهشت‌) یک‌درصد کاهش یابد.

قیمت  نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز دوشنبه تا ساعت ۶ و ۴۴ دقیقه به وقت گرینویچ با ۹۸ سنت یا ۱.۰۹درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۵۲ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال، نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) روز دوشنبه با ۸۳ سنت یا ۰.۹۹درصد کاهش، ۸۳ دلار و ۲ سنت در هر بشکه معامله شد.

تونی سیکامور، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی، گفت: افزایش تلاش‌ها برای میانجیگری به‌منظور برقراری آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی، تنش‌های ژئوپلیتیک را کاهش داده و قیمت نفت را در معاملات ساعات اولیه روز دوشنبه پایین آورده است.

بازارها همچنین منتظر نتیجه بررسی سیاست‌های بانک مرکزی آمریکا هستند که قرار است روز یکم مه (چهارشنبه، یازدهم اردیبهشت‌) اعلام شود.

داده‌های روز جمعه (هفتم اردیبهشت‌) نشان داد تورم آمریکا در ۱۲ ماه منتهی به ماه مارس ۲.۷درصد افزایش یافته است که از رقم هدف‌گذاری‌شده بانک مرکزی آمریکا مبنی بر رشد ۲درصدی تورم بیشتر است. کاهش نرخ تورم احتمال کاهش نرخ بهره را هم افزایش می‌داد؛ عاملی که محرک رشد اقتصادی و تقاضای نفت به‌ شمار می‌رود.

تینا تنگ، تحلیلگر مستقل بازار، گفت: تورم مداوم آمریکا نگرانی‌هایی را درباره تداوم بلندمدت رشد نرخ بهره بانکی ایجاد می‌کند که درنتیجه سبب افزایش ارزش دلار آمریکا و فشار بر قیمت کالاها می‌شود.

افزون بر این، داده‌های رسمی روز شنبه (هشتم اردیبهشت‌) نشان داد که با افزایش چشم‌انداز تقاضای نفت، رشد سود صنعتی چین در ماه مارس کاهش یافت و این تازه‌ترین نشانه مبنی بر کاهش تقاضای داخلی در دومین اقتصاد بزرگ جهان است.

دیگر خبرها

  • (عکس) مراسم رونمایی از کتب نقض حقوق بشر در کانادا و سوئد
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • دلیل کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر چیست؟ همتی پاسخ داد
  • همتی رئیس کل اسبق بانک مرکزی: کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر به دلیل تزریق است اما این روش جواب نمی دهد / دولت از مردم عذرخواهی کند
  • واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به کاهش قیمت دلار در روز‌های اخیر
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای شعار سال تدوین شد
  • قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال تدوین شد
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو