Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-19@11:37:44 GMT

پرداخت خسارت کشتی سانچی در هاله ای از ابهام

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۹۳۳۰۵

به گزارش پارس نیوز، 

 

دبیر کارگروه اتکایی سندیکای بیمه گران گفت: همه طرف های درگیر بیمه مسئولیت نفتکش سانچی خارجی هستند و خسارت های آنها پرداخت شده است.

دبیران کارگروه های تخصصی سندیکای بیمه گران در نشستی با خبرنگاران به سوالات مختلف جواب دادند. محسن قره خانی در پاسخ به این سوال درباره پرداخت خسارت سانچی گفت: همه شناورها دو نوع بیمه بدنه دارند که یکی بدنه و دیگری مسئولیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قره خانی اظهار داشت: خوشبختانه بیمه بدنه سانچی در ایران بود و بیمه مسئولیت خارجی بود؛ کشتی چینی مقصر حادثه و از آن بخش هم از خسارت را پرداخت می کند. وی افزود: همه طرف های درگیر بیمه مسئولیت خارجی هستند و خسارت ها پرداخت شد.

وی گفت: خسارت P&I پیگیری و پرداخت شده ولی آن بخشی که مربوط به ایران می شود در حال انجام است. دبیر کارگروه بیمه اتکایی در پاسخ به سوالی درباره انتقال ریسک به بازار سرمایه و بیمه گران اتکایی داخلی اظهار داشت: به صلاح است که ریسک را بین کشورهای مختلف دنیا تقسیم کنیم؛ متاسفانه در شرایط تحریم و محدودیت های بانکی شرکت های بیمه نمی توانند با ایران همکاری داشته باشند.

قره خانی حبس ریسک در کشور را اتفاق خوبی ندانست و افزود: البته می توان اقداماتی در این زمینه انجام داد؛ ما می توانیم از ظرفیت های اتکایی داخلی استفاده کنیم. قره خانی با بیان اینکه در دنیا 30 درصد ظرفیت اتکایی در اختیار شرکت های مستقیم است، گفت: شرایط قبولی اتکایی در ایران سخت است از جمله اینکه توانگری مالی باید بیش از 120 درصد و سرمایه آنها بیش از 250 میلیارد تومان باشد.

وی توضیح داد ریسک های انرژی، هوایی و حوادث فاجعه آمیز را بیمه کرد و ریسک را بین شرکت های داخلی و به نسبت سرمایه آنها تقسیم کنیم. البته راهی به جز صندوق ویژه ای که دولت در نظر گرفته نداریم.

قره خانی با بیان اینکه باید از ظرفیت تمام شرکت های بیمه استفاده کنیم، خاطرنشان کرد که تلاش داریم تمام شرکت ها در کنسرسیوم انرژی سهیم شوند. دبیر کارگروه اتکایی ادامه داد: بازار سرمایه در تمام دنیا تا 500 برابر بازار بیمه است؛ خوشبختانه انتقال ریسک بیمه ها به بورس در حال انجام است.

** وعده تعهد بالا نشان از مشکل نقدینگی شرکت هاست

احمد سربخشیان؛ دبیر کارگروه توسعه بیمه های زندگی در پاسخی به سوال کاهش ارزش ریال و تاثیر آن بر بیمه های زندگی گفت: صنعت بیمه تابعی از شرایط اقتصادی است؛ اما یکی از مهم ترین اشتباهات در این زمینه مقایسه بیمه با سایر نهادهای مالی است.

وی توضیح داد همه واژه بیمه را کنار می گذارند و سرمایه گذاری را ملاک قرار می دهند. در حالی که بسیاری از اموال بیمه دارند اما جان فرد فاقد بیمه است. سربخشیان تاکید کرد شرکت هایی که وعده سودهای بالا می دهند حتما مشکل نقدینگی دارند.

وی خواستار تغییر فرهنگ فروش بیمه های زندگی شد و افزود: با همکاری نزدیک سندیکا و بیمه مرکزی آیین نامه جدید فروش بیمه زندگی تصویب شد که گام مهمی برای شفافیت در فروش است.

دبیر کارگروه توسعه بیمه های زندگی ادامه داد: علم روز دنیا می گوید یک دهم درآمد افراد باید پس انداز شود. وی در پاسخ به سوال دیگری درباره تفکیک حساب های بیمه زندگی از غیرزندگی اظهار داشت: بیمه مرکزی مدیر کل نظارت بر بیمه های زندگی را از غیر زندگی جدا کرده و تاکنون‌دو جلسه در این زمینه برگزار شده و بزودی این موضوع نهایی می شود.

سربخشیان توضیح داد که اگر هر شرکت بیمه ای با مشکل روبرو شود، بیمه های زندگی دیون ممتاز هستند و در ابتدا تسویه خواهند شد. وی خاطرنشان کرد که ارز اختصاص داده شده به شرکت های بیمه درباره پرداخت بیمه نامه های ارزی با نرخ سامانه نیما است.

**حق بیمه تکمیلی درمان برابر با میزان خسارت

سیدمجتبی عطری؛ دبیر کارگروه درمان نیز در پاسخ به سوالی توضیح داد که بیمه آتیه سازان حافظ جزو بیمه های تجاری نیست. وی اعلام کرد: شرکت های بیمه 7800 میلیارد تومان بیمه تکمیلی فروخته اند و تقریبا به همان میزان خسترت پرداخت کرده اند و اگر زیانی در بخش تکمیلی نداشته باشند، سودی نکرده اند.

وی در پاسخ به سوالی درباره نرخ شکنی شرکت های بیمه برای فروش بیمه نامه درمان گفت: وظیفه سندیکا بررسی ریسک ها و هماهنگ کردن شرکت هاست. درباره نرخ شکنی ها هم باید از خود شرکت ها سوال کرد.

علی اصغر عنایت؛ دبیر کارگروه اتوموبیل نیز اعلام کرد که مقرر شده بیمه خودروهای صفر کیلومتر به تناسب پرتفوی شرکت های بیمه بین آنها تقسیم شود. بهمن سوری؛ دبیر کارگروه شبکه فروش بیمه در پاسخ به سوالی درباره عدم تلاش برای فروش بیمه های حادثه و آتش سوزی گفت: ضریب نفوذ بیمه در کشور پایین است ولی در سال های اخیر اتفاقات مثبتی رخ داده است. وی افزود: بین 10 تا 12 درصد از مردم برای خانه های خود بیمه آتش سوزی و حادثه خریداری می کنند.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ایران سرمایه شرکت های بیمه نقدینگی درمان آتش سوزی آتش سوزی بیمه پارس پارس نیوز سانچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۹۳۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در صورت لغو نشدن پروازها؛ دبیر با وزیر ورزش به بیشکک می‌رود

اگر پرواز دبی بار دیگر به دلیل سیل لغو نشود، رئیس فدراسیون کشتی فردا همراه با وزیر ورزش راهی قرقیزستان خواهد شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مسابقات گزینشی قاره آسیا روزهای 31 فروردین تا 2 اردیبهشت در بیشکک، محل برگزاری رقابت‌های قهرمانی آسیا به انجام خواهد رسید.

تیم ملی فرنگی ایران در مسابقات جهانی 2023 بلگراد که اولین مرحله گزینشی المپیک بود، با مهدی محسن‌نژاد در 60 کیلو، محمدرضا گرایی در 67 کیلو، محمدهادی ساروی در 97 کیلو و امین میرزازاده در 130 کیلوگرم سهمیه المپیک گرفت و حالا امیدوار است در گزینشی آسیایی با امین کاویانی‌نژاد در 77 کیلو و علیرضا مُهمدی در 87 کیلوگرم سهمیه بگیرد.

دردسری که سیل دبی برای کشتی ایران ایجاد کرد

رحمان عموزاد در 65 کیلو، حسن یزدانی در 86 کیلو و امیرحسین زارع در 125 کیلوگرم نیز برای تیم ملی کشتی آزاد در بلگراد سهمیه گرفتند و این تیم با احمد جوان در 57 کیلو، یونس امامی در 74 کیلو و امیرعلی آذرپیرا در 97 کیلوگرم در مسابقات گزینشی آسیایی شرکت کرده است.

علیرضا دبیر که قرار بود در روزهای گذشته راهی قرقیزستان شود، با لغو پروازهای دبی مواجه شد. اگر فردا (پنجشنبه) دبی لغو پروازی نداشته باشد، رئیس فدراسیون کشتی همراه با کیومرث هاشمی وزیر ورزش راهی دبی و سپس بیشکک خواهد شد.

قرار است وزیر ورزش با حضور در قرقیزستان، علاوه بر دیدار با نناد لالوویچ -درصورت حضور در بیشکک- با وزیر ورزش این کشور نیز ملاقات داشته باشد و همچنین همراه با دبیر تماشاگر مسابقات حساس و پراهمیت گزینشی المپیک باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توصیه‌های علیرضا دبیر به ملی‌پوشان کشتی
  • خسارت بارش‌های بهاره به ۶ هزار هکتار از مزارع استان
  • در صورت لغو نشدن پروازها؛ دبیر با وزیر ورزش به بیشکک می‌رود
  • پرداخت خسارت بابت اختلال در سامانه نسخه الکترونیک
  • علیرضا دبیر راهی قرقیزستان می‌شود
  • پرداخت بیش از ۴۸۱۶ میلیارد تومان خسارت توسط صندوق تامین خسارت‌های بدنی
  • یارانه فروردین، کالابرگ الکترونیک، صدک‌بندی و چند ابهام دیگر
  • افزایش شعب پرداخت خسارت بدنه خوردو بیمه البرز
  • کمبودی در بازار روغن نباتی وجود ندارد
  • تلاش بر این است که به تولید و اشتغال کشور کمک کنیم