Web Analytics Made Easy - Statcounter

مانور بزرگ زلزله با همکاری بیش از ۵۰۰ دانشجو، هلال احمر، اورژانس، آتش نشانی و نیروی انتظامی در محل خوابگاه‌های دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، مانور بزرگ زلزله با همکاری بیش از ۵۰۰ دانشجو، هلال احمر، اورژانس، آتش نشانی و نیروی انتظامی در محل خوابگاه‌های دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محبوبه زارعی، دبیر کانون هلال احمر دانشگاه حکیم سبزواری با اشاره به برگزاری این مانور در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در مشهد، گفت: باتوجه به زلزله‌های اخیر در کشورمان، جهت جلوگیری و کاهش آسیب‌های خطرات اینچنینی، برخود لازم دانستیم با برگزاری مانور فرضی زلزله و آموزش‌های پناه گیری و اقدامات پس از وقوع زلزله قدمی در راستای آگاهی قشر دانشجو برداشته باشیم.

زارعی با اشاره به اینکه این مانور باهمکاری مستقیم حراست دانشگاه در محل خوابگاه‌ها برگزار شد، افزود: با توجه به طیف وسیع دانشجویان ساکن خوابگاه‌های دانشگاه حکیم سبزواری که از شرق، غرب، شمال و جنوب کشورمان را شامل می‌شوند، با برگزاری این مانور بر آنیم که ضمن آموزش اقدامات پس از وقوع زلزله به این عزیزان، این دانشجویان بتوانند نقش مربی و راهنما را نیز برای خانواده و اطرافیان خود را در محل سکونتشان ایفا کنند.

دبیر کانون هلال احمر دانشگاه حکیم سبزواری ادامه داد: در این مانور ارگان‌های هلال احمر با سرپرستی آقای فرساد، اورژانس باسرپرستی آقای فائق نیا، آتش نشانی با سرپرستی آقای زارعی و پدافند غیرعامل دانشگاه با سرپرستی آقای نصرتی با کانون هلال احمر دانشگاه همکاری داشتند.

وی افزود: اقدامات انجام گرفته در این مانوردر قالب تیم‌های حمایت روانی، اسکان، تخلیه اضطراری، حمل مصدوم، تریاژ، عملیات اطفاء حریق ونجات در ارتفاع بود که با نظارت مستقیم رئیس و مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با موفقیت به انجام رسید.

زارعی ادامه داد: ۲۰ نفر از پرسنل اورژانس به همراه ۳ دستگاه آمبولانس و خودرو فرماندهی ستاد هدایت عملیات بحران،۱۰۰ نفر از پرسنل، نجاتگران و امدادگران جمعیت هلال احمر به همراه یک دستگاه پیکاب فرماندهی، یک دستگاه امبولانس و ۶ دستگاه خودرو سواری و۸ نفر از پرسنل نجات و حریق به همراه ۱دستگاه خودروحریق، ۱دستگاه خودرو نجات در این مانور که در غرب خراسان رضوی برگزار شد، شرکت کردند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۹۴۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور، گفت: کرمانشاه به عنوان مرکز و هاب مدیریت بحران و حوادث غرب کشور مصوب شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، بابک محمودی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان در استانداری برگزار شد با اشاره به اینکه هر اقدامی در زمینه بحران باید در قالب پیشگیری باشد، اظهار داشت: باید نقاط پرخطر در طبیعت به مردم معرفی شوند و امدادرسانی‌ها باید به سرعت انجام شود که سبب نشویم مردم از حضور در طبیعت دلزده شوند.

وی با اشاره به استقبال مردم از کوهستان عنوان کرد: راهنمایان در کوهستان حضور دارند و در برخی مسیرها صعود افراد باید با راهنما انجام شود و این تلفات را کاهش می‌دهد.

محمودی با بیان اینکه بیستون چهارمین توده سنگی بزرگ دنیا است و برای سنگ‌نوردی و صخره‌نوردی بسیار مهم است، گفت: کوهستانی بودن را نباید یک تهدید دانست، بلکه می‌توان به آن به عنوان یک فرصت اشتغال‌زایی نگاه شود.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر کشور افزود: با تصویب کرمانشاه به عنوان مرکز پشتیبانی و حوادث غرب کشور از نظر پایگاه هوایی و تجهیزات انباری و تخصصی تجهیز می‌شود.

وی بیان کرد: این مرکز می‌تواند علاوه بر استان کرمانشاه به سایر استان‌های غرب کشور نیز خدمات‌رسانی کند، اما استان باید حداقل‌های انبارداری شامل سیستم اعلام حریق را راه‌اندازی کند و در این صورت کرمانشاه به عنوان هاب منطقه‌ای برای مدیریت بحران در نظر گرفته خواهد شد.

محمودی با اشاره به اینکه فرودگاه کرمانشاه اکنون با مشکلاتی مواجه است که به‌زودی برطرف می‌شود، گفت: چنانچه آشیانه دیگری در فرودگاه برای استقرار دائمی سه تا چهار فرزوند بالگرد ایجاد شود بسیار کمک کننده خواهد بود.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور افزود: ما انگیزه‌ای برای افزایش تعداد پایگاه‌ها نداریم، زیرا بسیار هزینه بر است و این انگیزه را باید فرمانداران و استانداران ایجاد کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر
  • آزادی ۱۸ زندانی سبزواری در پویش ملی «نذر هشتم»
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • چند خبر کوتاه از شهرستان های سبزوار و سرخس
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶