Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، دولت‌های مستمر انگلیس ۳۰ بند مختلف از اعلامیه جهانی حقوق بشر را به شکل‌های مختلف نقض کرده اند. پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی راشا تودی اعلام کرد: ­گزارش سازمان ملل متحد در مورد سطوح تکان دهنده فقر کودکان در انگلیس، بخشی از وضعیت موجود است. از سال ۲۰۰۰ هنگامی که یونیسف نگرانی‌هایی را در مورد وضعیت کودکان در انگلیس مطرح کرد نهاد‌های سازمان ملل، دولت‌های انگلیس را چندین بار محکوم کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها متوجه شده اند که سیاست‌های اجتماعی، حقوق زنان، افراد معلول و کسانی که نیازمند کمک قانونی هستند در انگلیس نقض می‌شود. اعلامیه جهانی حقوق بشر- یکی از معاهداتی که ظاهرا برای جلوگیری از این جرائم اجتماعی طراحی شد- امسال ۷۰ ساله شده است.

هر کدام از مفاد این اعلامیه درصددند از همه چیز از حق زندگی و آزادی بیان گرفته تا حقوق مدنی و اقتصادی مانند حق کار و حقوق شایسته، آموزش و پرورش و مسکن محافظت کند.

اعلامیه جهانی حقوق بشر سال ۱۹۷۶ در نهایت به عنوان بخشی از "کنوانسیون بین المللی حقوق مدنی و سیاسی" وارد قوانین انگلیس شد. با وجود این، دولت‌های مستمر انگلیس سی بند از اعلامیه جهانی حقوق بشر را به شکل‌های مختلفی نقض کرده اند.

هفتادمین سالگرد اعلامیه جهانی حقوق بشر امسال در حالی آغاز شد که تندای آچیوم، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور نژاد پرستی از آنچه وی "نژاد پرستی ساختاری" در قلب جامعه انگلیس خواند انتقاد کرد. یافته‌های آچیوم در حالی مطرح شده اند که رشیده مانجو، گزارشگر ویژه سابق شورای حقوق بشر سازمان ملل سال ۲۰۱۴ اعلام کرد فرهنگ ارعاب و آزار جنسی در انگلیس رواج دارد. مانجو اجازه پیدا نکرد از مرکز یارل وود در انگلیس بازدید کند. در این مرکز زنان و دخترانی که قرار است از این کشور اخراج شوند برای مدتی نامشخص در زندان بسر می‌برند.

کمیته حقوق بشر سازمان ملل سال ۲۰۰۸ اعلام کرد قوانین انگلیس "رسانه‌های منتقد را از موضوعات مورد علاقه جدی مردم منصرف می‌کنند که این موضوع بر توانایی محققان و روزنامه نگاران برای انتشار آثارشان، تاثیر منفی دارد."

در ادامه این گزارش آمده است: وضعیت انگلیس در مورد حقِ آمدن به خیابان‌ها و اعتراض مسالمت آمیز به این شرایط چطور است؟ ماینا کیای، گزارشگر آزادی برگزاری تجمعات مسالمت آمیز سازمان ملل سال ۲۰۱۳ از انگلیس دیدار کرد. وی استفاده انگلیس را از ماموران لباس شخصی پلیس که به داخل گروه‌های غیر خشن نفوذ داده می‌شوند محکوم کرد.

آنطور که جولیان آسانژ، زندانی سیاسی و بنیانگذار سایت افشاگر ویکیلیکس و افراد دیگر فاش کرده اند، جاسوسی صرفا از معترضان و فعالان سیاسی صورت نمی‌گیرد. جاسوسی از همه صورت می‌گیرد. دولت محافظه کار انگلیس سال ۲۰۱۴ "قانون اختیارات بررسی و حفظ اطلاعات" را تصویب کرد.

ناوی پیلای، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل با محکوم کردن این قانون گفت:"این قانون شرکت‌های خصوصی را عملا مجبور می‌کند امکان دسترسی گسترده به اطلاعات مربوط به افراد را بدون رضایت و اطلاع آن‌ها فراهم کنند."

در عین حال، پیلای در گزارش خود برای شورای حقوق بشر سازمان ملل پا را از این هم فراتر گذاشت و جمع آوری گسترده اطلاعات در انگلیس را با قوانین بین المللی مغایر دانست. پیلای همچنین از دولت دیوید کامرون به سبب تلاش برای تصویب کردن قانون اختیارات بررسی و حفظ اطلاعات، انتقاد کرد.

در مورد بازداشت‌ها باید گفت: "گروه کاری سازمان ملل در خصوص بازداشت خودسرانه" دسامبر ۲۰۱۵، بررسی را درباره آسانژ آغاز کرد که عملا در سفارت اکوادور زندانی شده بود. اوایل سال ۲۰۱۶، از هر پنج عضو این گروه، سه نفر گفتند: "دولت‌های سوئد و انگلیس، آسانژ را به طور خودسرانه بازداشت کرده اند."

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انگلیس سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۹۵۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی طی نامه‌ای به روسای دانشگاه‌های جهان با تاکید بر ضرورت تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین، عنوان کرد: وجدان بیدار استادان و دانشجویان در تمام دانشگاه‌های جهان، ظلم و ستم اقلیتی رو به زوال بر مردمی با پشتوانه‌ای به وسعت تاریخ را برنمی‌تابند.

به گزارش ایسنا، متن نامه به شرح ذیل است:

«همانطور که مستحضرید جوهره اصلی حقوق بشر، پاسداری از عدالت و کرامت انسانی است. از همین رو، وظیفۀ همه انسان‌های آزادی‌خواه، سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی و نخبگان دانشگاهی همواره حفظ حقوق بشر و کرامت انسانی بوده است. این مهم در اعلامیه حقوق بشر سازمان ملل متحد نیز مورد تأکید قرار گرفته است. با این وجود، امروزه سرزمین فلسطین به نماد نسل کشی و نقض حقوق بشر در جهان تبدیل شده است. بیش از نیم قرن است که ملت فلسطین قربانی تجاوزگری و زورگویی قدرت‌های بزرگ به ویژه صهیونیسم جهانی قرار گرفته و حتی طبق قوانین بین‌المللی از حق دفاع مشروع خود نیز در برابر متجاوزان محروم گردیده است.

اینک که تاریکی و بی‌آبی نوار غزّه را فراگرفته و سخن از پایان منابع غذایی و دارویی است جنبش دانشجویان، اساتید و نخبگان در دفاع از مردم مظلوم غزه و اعتراض علیه ستم در دانشگاه‌های هاروارد، ایندیانا، کلمبیا، ‌ییل و سایر دانشگاه‌های دنیا نشان می‌دهد که وجدان بیدار استادان و دانشجویان در تمام دانشگاه‌های جهان، ظلم و ستم اقلیتی رو به زوال بر مردمی با پشتوانه‌ای به وسعت تاریخ را برنمی تابند و بی‌شک صبح پیروزی نزدیک است. در این هنگام از نخبگان و رؤسای دانشگاهی جهان انتظار است ضمن اعلام جهانی محکومیت جنایات جنگی و نسل‌کشی علیه مردم غیرنظامی غزه، مأموریت‌های انسانی  و دانشگاهی خود را در قبال این مردم مظلوم و عضو جامعه بشری ایفا کنند و برای اعلام هم‌دردی ضمن فشار بر مجامع بین‌المللی افزون بر پایان جنگی نابرابر، خواستارِ برقراری صلح و استیفای حقوق حقۀ ملت مظلوم فلسطین شوند و با تشکیل مجامع علمی و نخبگانی ضمن فعال‌سازی تمام ظرفیت‌های دیپلماسی علمی برای فشار بر رژیم صهیونیستی به تبیین قیام پیروزمندانه طوفان الاقصی و مظلومیت مردم غزه برای نخبگان و مردم پرداخته و از طریق مجاری علمی و رسانه‏ای، طبل رسوایی رژیم صهیونیستی و حامیان آنان را در مجامع جهانی به صدا در آورند.

همچنین انتظار می‌رود ضمن تلاش برای قطع ارتباط نهادهای علمی و دانشگاهی جهان با رژیم‌صهیونیستی با تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی  برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین، تدارک برای بازسازی غزه و انتقال دانش و فناروی برای احیاء زندگی طبیعی در مناطق ویران شده غزه توسط این ائتلاف جهانی دنبال گردد که اکنون کنش فعالانه نخبگان و رؤسای دانشگاه‌ها در سراسر جهان برای مقابله با رژیم صهیونیستی نه فقط در معرض قضاوت افکار عمومی جهان، بلکه در معرض قضاوت تاریخ قرار دارد.

در پایان برای پیگری امور و انسجام بیشتر پیشنهاد تشکیل مجمع نخبگان طرفدار برقراری صلح عادلانه و دموکراسی در فلسطین را می‌دهم و کسانی که تمایل به عضویت در این مجمع دارند به ایمیل Elm@scc.ir حضورشان را اعلام دارند».

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حادثه دریایی جدید در اطراف یمن
  • سفر با قطار و هتل، یکجا رزرو کن، آسوده‌تر سفر کن
  • بیانیه مهم ارتش یمن درباره عملیات نظامی امروز تا دقایق دیگر
  • انگلیس : یک حادثه دریایی جدید در سواحل یمن رخ داده
  • انگلیس: یک حادثه دریایی جدید در سواحل یمن رخ داده است
  • حمله به یک کشتی در سواحل یمن
  • هدف قرار گرفتن یک کشتی در سواحل یمن
  • حادثه دریایی جدید در آب‌های اطراف یمن
  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین