Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-20@00:58:45 GMT

برنامه های عمرانی بقاع بر اساس طرح جامع اجرا شود

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۹۵۱۹۶

برنامه های عمرانی بقاع بر اساس طرح جامع اجرا شود

خرم آباد - ایرنا - مدیرکل بقاع و اماکن متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: اقدامات عمرانی که در بقاع انجام می شود باید بر اساس طرح جامع باشد تا تمامی خدمات و امکانات مورد نظر در این مکان ها فراهم شود.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام محمد نوروزپور روز دوشنبه در کارگاه آموزشی هیات‌ امنا، خدام و عوامل اجرایی امامزادگان و بقاع متبرکه لرستان اظهار داشت: هشت هزار بقعه متبرکه ثبت شده در سامانه اوقاف ثبت شده که این اماکن ظرفیت دینی و فرهنگی ارزشمندی برای کشور محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اعتقادات دینی مردم افزود: سند چشم انداز قطب فرهنگی شدن امامزادگان در یک افق 12 ساله برنامه‌ریزی شده که یکی از وظایف مشخص شده بر مبنای توسعه و بهینه سازی تسهیلات رفاهی است.
حجت‌الاسلام نوروزپور ادامه داد: در این راستا توسعه زیرساخت ها و ارتقا خدمات عمومی در بقاع متبرکه ضروری است تا رضایت زائران فراهم شود.
مدیرکل بقاع و اماکن متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: همچنین بقاع امامزادگان باید مرکز تجمع و ارتباط نیروهای جبهه انقلاب در راستای انسجام برنامه‌های فرهنگی و مقابله با تهاجم استکبار باشند.
حجت الاسلام نوروزپور با اشاره به فعالیت حدود 200 هزار نفر هیات امنای بقاع متبرکه گفت: سیاست اوقاف و امور خیریه اداره بقاع توسط مردم است.
مدیرکل بقاع و اماکن متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه بقاع، خانه های الهی و مکانی برای معرفت‌افزایی هستند گفت: زیارت قبور و بقاع متبرکه شفاعت به همراه دارد.
وی افزود: با توجه به اینکه بقاع امامزادگان محل نزول ملائکه هستند باید نسبت به امنیت، بهداشت و بیمه زائران توجه داشته باشیم و همه دستگاه ها برای تحقق فرموده رهبری مبنی بر تبدیل بقاع به قطب فرهنگی همکاری کنند.
در این کارگاه آموزشی برای نخستین بار تفاهم‌نامه احداث نیروگاه‌های خورشیدی کوچک مقیاس در بقاع متبرکه لرستان بین اوقاف و امور خیریه و شرکت توزیع نیروی برق منعقد شد.
فریدون خودنیا، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان در این رابطه گفت: با تفویض اختیار وزارت نیرو، نیروگاه‌های خورشیدی کوچک مقیاس در امامزادگان و بقاع متبرکه استان نصب و راه‌اندازی می‌شود که دارای درآمد مالی برای این اماکن مقدس خواهد بود.
بیش از 10 هزار امامزاده در هشت هزار بقعه متبرکه کشور دفن شده اند و 108 امامزاده در 88 بقعه متبرکه استان دفن شده که تاکنون راه دسترسی به 78 بقعه لرستان ایجاد شده است.
7269/6060/1772

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي برنامه هاي عمراني بقاع متبركه طرح جامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۹۵۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معماری شهر آفتاب بوشهر متناسب با نمای بومی اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی‌زاده چهارشنبه شب در همایش معاونان عمرانی استانداری‌ها در بوشهر با بیان اینکه تکمیل طرح‌های نیمه تمام در اولویت قرار دارد اظهار داشت: طرح‌های عمرانی در استان بوشهر از لحاظ اهمیت اولویت‌بندی شده است و امسال برخی از آنها افتتاح می‌شود.

وی تکمیل جاده‌ها به ویژه محورهای بین شهرستان‌ها از جمله باغان به سرچشمه و دیر به کنگان تحت عنوان وفاق را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: تکمیل پروژه‌های آبرسانی، درمانی، ساخت مسکن، عمران شهری و روستایی در اولویت قرار دارد.

استاندار بوشهر با بیان اینکه منابع اعتباری این طرح‌ها از محل استانی، مصوبه سفر رئیس جمهوری، مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت و منابع ملی تأمین می‌شود ابراز داشت: دستگاه‌های بزرگی همچون بنادر و دریانوردی طرح‌های مهمی از جمله تکمیل مجتمع بندری نگین و جاده دسترسی آن در دستور کار دارد و منابع اعتباری ملی هم برای تکمیل طرح‌های همچون سد دشت پلنگ، دالکی و باهوش تأمین تخصیص داده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه امسال بخشی از این طرح‌ها افتتاح می‌شود، یادآور شد: بوشهر در عرصه معماری دارای جایگاه ممتاز است و استفاده از این ظرفیت در طرح‌های عمرانی با توجه به پیشینه تاریخی بوشهر یک ضرورت است.

محمدی‌زاده معماری ساخت سازه‌های عمرانی در بافت تاریخی بوشهر را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: شهرداری‌ها در طرح‌های عمرانی و حتی دستگاه‌های اجرایی در احداث ساختمان از این معماری استفاده می‌کنند.

وی افزود: معماری شهر آفتاب نیروی دریایی بوشهر کاملاً متناسب با نمای بومی بوشهر طراحی و اجرایی شده است.

کد خبر 6081559

دیگر خبرها

  • برگزاری کنگره ملی امامزادگان محروق و ابراهیم (ع) درنیشابور
  • معرفی رئیس جدید اداره اوقاف و امور خیریه فیروزکوه
  • تکمیل پروژه‌های عمران شهری «دیلم » تسریع می‌شود
  • اسکان ۳۵ هزار گردشگر در زائر سرا‌های بقاع متبرکه کهگیلویه و بویراحمد
  • معماری شهر آفتاب بوشهر متناسب با نمای بومی اجرا می‌شود
  • بقاع متبرکه همچون مساجد انسان‌سازی می کنند
  • نیشابور میزبان کنگره ملی امامزادگان محمد محروق و ابراهیم(ع) می شود
  • اعمال معافیت‌های ویژه در پرداخت پذیره اماکن وقفی در مازندران
  • بقاع متبرکه انرژی مثبت تولید و همچون مساجد انسان‌سازی می کنند
  • بقاع متبرک انرژی مثبت تولید و همچون مساجد انسان‌سازی می کنند