Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: امروز محیط دانشگاهی کشور نسبت به قبل از انقلاب از خمودگی خارج شده و به محیطی فعال، مولد علم و دانش و کمک‌کننده به بخش صنعت تبدیل شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام صالحی معاون فرهنگی سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها در جمع دانشگاهیان در نشست هم‌اندیشی فعالان فرهنگی گفت: امروز با ضریب بالای ابزاری همچون رسانه، نخبگان جامعه نباید در مارپیچ سکوت قرار بگیرند و بلکه باید به بیان و پردازش دستاورد‌های چهل ساله انقلاب اسلامی بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امروز فصای نخبگانی جامعه باید ضمن بیان آسیب‌ها و ضعف‌ها در کشور که البته به جهت فاصله گرفتن از ارزش‌ها به‌وجود آمده است، از پردازش و بیان دستاورد‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی کوتاهی نکند.

حجت‌الاسلام صالحی با اشاره به پیشرفت‌های دانشگاهی کشور افزود: امروز محیط دانشگاهی کشور نسبت به قبل از انقلاب از خمودگی خارج شده و به محیطی فعال، مولد علم و دانش و کمک‌کننده به بخش صنعت تبدیل شده است.

وی ادامه داد: امروز ما یک نظام دانشگاهی در سطح عالی داریم که اغلب دانشگاه‌های دنیا به دنبال فارغ‌التحصیلان علمی کشور هستند. فرار مغز‌ها با همه معایبش مزیتی که دارد این است که می‌فهمیم در جامعه فضایی وجود دارد که چنین نخبگانی را پرورش می‌دهد.

معاون فرهنگی سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها بیان داشت: امروز نرخ پوشش دانشگاهی کشور ۲۴ برابر، دانشجویان با تحصیلات تکمیلی ۹۵ برابر، اعضای هیئت علمی ۲۴ برابر و زنان عضو هیئت علمی ۱۷ برابر قبل از انقلاب است. همچنین آمار ۶درصدی زنان تحصیل‌کرده قبل از انقلاب به ۴۵ درصد افزایش یافته است.

وی افزود: کشور ما اکنون در تربیت مهندس رتبه سوم دنیا، رتبه ۱۵ علمی جهان و نخست جهان اسلام، رتبه ۲۱ مقالات علمی و کیفی دنیا را داراست و همچنین از مجموع ۳۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان در کشور سالانه ۵۱۰ میلیون دلار صادرات داریم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حجت الاسلام صالحی هم اندیشی تشکل های دانشجویی معاونت فرهنگی دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۹۶۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا حسنی آهنگر در نشست با رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اظهار کرد: هدف ما دستیابی به مکتب دانشگاهی تراز انقلاب اسلامی بوده که مبتنی بر اندیشه امامین انقلاب که همان قرائت اسلام ناب است.

وی با بیان اینکه ۱۵ سالی است در این حوزه را کار کردیم، گفت: الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم و در دو برنامه پنج‌ساله این الگو را پیاده‌سازی کردیم که مورد توجه ریاست‌جمهور قرار گرفت. بعد از گزارش‌های وزیر علوم و معاون اول ریاست‌جمهوری ایشان متقاعد شدند که بیایند دانشگاه را از نزدیک ببینند.

رئیس دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) با اشاره به ضرورت نگاه راهبردی به شهر، استان، منطقه و جهان گفت: تمدن‌سازی اسلامی بر دو محور تربیت انسان‌های تراز تمدنی و تولید علم، فناوری و محصولات فن‌آورانه مبتنی بر نظریه‌پردازی شکل می‌گیرد که هر دو امر یادشده محصول و خروجی دانشگاه‌ها است.

حسنی‌آهنگر با بیان اینکه دانشگاه‌های ما در حوزه امنیتی-دفاعی فوق‌العاده درخشیدند، گفت: وعده صادق اتفاق خیلی‌بزرگی بود، چرا که به ۴ کشور صاحب سلاح اتمی شامل آمریکا، انگلیس، فرانسه و رژیم صهیونیستی حمله کردیم و فقط رژیم اسرائیل را نزدیم.

وی اضافه کرد: از جایی که نخستین پهپاد ما بلند شد، بیش از ۱۰۰ هواپیمای مختلف از جمله F-15، F-16 و F-35 در آسمان سوریه، عراق، اردن تا رژیم صهیونیستی بالای سر این پهپادها بودند. ناوهای جنگی در مسیر خلیج فارس، دریای عمان تا دریای سرخ بودند و سامانه‌های پدافندی فعال داشتند و با وجود اینکه آماده بودند، این عملیات صورت گرفت.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) جرئت اقدام و حمله به آمریکا را از ویژگی‌های انحصاری عملیات وعده صادق دانست و گفت: روس‌ها در ادوار مختلف جنگ سرد هیچ‌گاه جرئت حمله به آمریکا نداشتند و خود این اتفاق خیلی‌بزرگی است. به این ترتیب عملیات وعده صادق نقطه عطف ما برای تبدیل شدن به یک قدرت بین‌المللی و جهانی بود.

حسنی‌آهنگر افزود: در نتیجه این عملیات جهان ما را به عنوان قدرت برتر پذیرفت و پیام‌های بعد از این عملیات و اتفاقات بعد از آن نشانگر همین موضوع است. سایر ابرقدرت‌ها این نقاط عطف را مانند ما طی کرده بودند و وعده صادق ما را به مرز قدرت بین‌المللی رساند.

وی ادامه داد: بخش عمده‌ای از این قدرت کار فارغ‌التحصیل دانشگاه‌ها بوده که پیشتر زیر نظر سردار حسن تهرانی‌مقدم و امروز زیر نظر سردار حاجی‌زاده فعالیت می‌کنند. البته بر اساس داشتن کرسی‌های نخبگی می‌خواهیم به قدرت بین‌المللی برسیم و دنبال کشورگشایی نیستیم.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) گفت: نظام رتبه‌بندی دانشگاهی جهانی را آمریکایی‌ها طراحی کردند، برای هدایت مدیریت دانش در جهان است که نظام سلطه طراحی کرده و برای خودشان نظام فاخری است تا بتوانند با منطق خودشان بر جهان تسلط پیدا کنند.

حسنی آهنگر اضافه کرد: در دانشگاه امام حسین (ع) تلاش کردیم از این فضا خارج شویم و آینده جدیدی را خودمان کشف و ترسیم کنیم که مطالبه مقام معظم رهبری است. می‌کوشیم نظام مسائل انقلاب اسلامی و سپاه پاسداران را در حراست از انقلاب اسلامی استخراج کنیم.

کد خبر 6092331

دیگر خبرها

  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • وعده صادق نتیجه همکاری جریان‌های علمی و دفاعی کشور بود
  • وحدت و برادری نیاز مهم امروز کشور است
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی خورد
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم