Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز به نقل از اسپوتنیک، رئیس جمهور آمریکا در توئیتر خود نوشت: «من مطمئنم که در آینده همراه با رهبر چین شی جین پینگ و رئیس جمهور روسیه ولادیمیر پوتین مذاکرات مربوط به خاتمه آنچه که به رقابت و مسابقه بدون کنترل و گسترده تسلیحاتی تبدیل شده است ، آغاز کنیم.»

 

ترامپ یادآوری کرد که آمریکا امسال برای تسلیحات 716 میلیارد دلار هزینه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رهبر آمریکا گفت: " این بی فکری و بی عقلی است."

 

این سخنان ترامپ در حالی  گفته می‌شود که آمریکا پیش‌تر از قرارداد مربوط به نابودی موشک های بابرد متوسط و کوتاه هسته‌ای با روسیه خارج شد. مسکو نیز در 26 نوامبر اعلام کرد که به خاطر خروج آمریکا از قرارداد مربوط به نابودی موشک هایی بابرد متوسط و کوتاه ممکن است مسابقه ی جدید تسلیحاتی آغاز شود.

 

این سخنان ترامپ در حالی مطرح می شود که آمریکا در سال 2017 بالاترین بودجه نظامی را داشته است، به گزارش ‌بی‌بی‌سی آمریکا در این سال  ۶۱۰ میلیارد دلار بودجه نظامی داشته و چین ۲۲۸ میلیارد دلار و بودجه نظامی روسیه ۶۶.۳ میلیارد دلار بوده است که نسبت به ایالات متحده چندان قابل توجه نیست. بنابراین بزرگترین کشوری که موجب مسابقه تسلیحاتی می شود خود آمریکاست که با صرف هزینه‌های نظامی سرسام آور در صدد برتری مطلق نظامی در جهان است.

 

 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: ترامپ چین تسلیحات روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۹۶۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش هند به انتقاد باکو از فروش تسلیحات به ارمنستان

سخنگوی وزارت خارجه هند به انتقادهای جمهوری آذربایجان درباره ارسال تسلیحات به ارمنستان توسط دهلی واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت خارجه هند در یک نشست خبری گفت: «ما هم با جمهوری آذربایجان و هم با ارمنستان روابط خوبی داریم.»

به نوشته روزنامه ارمنی ماسیس پست، وی افزود: « دهلی سیاستی دارد که بر اساس آن به دنبال پیشبرد و ارتقای صادرات دفاعی خود است.»

اخیرا الهام علی‌اف، رئیس جمهوری آذربایجان گفته بود که کشورش نمی‌تواند زمانیکه فرانسه، هند و یونان به ایروان سلاح می‌دهند، بی تفاوت باشد.

پیشتر روزنامه اکونومیک تایمز هند گزارش داده بود، یک مقام ارشد ارمنستانی به شهر دهلی سفر کرده و مذاکراتی را در زمینه ارسال تسلیحات با مقامات هندی برگزار کرده است.

آنها اضافه کردند، هند به عنوان یک تامین کننده مهم تسلیحات ارمنستان مطابق با ملزومات این کشور ظاهر شده است.

جزئیات مربوط به این محموله جدید تسلیحاتی هند برای ارمنستان مشخص نشده اما این نشریه هندی به نقل از چند ناظر حوزه ارمنستان گمان‌زنی کرده که این بسته احتمالا شامل تجهیزاتی است که همزمان با وضعیت ملتهب موجود بین ایروان و باکو، نوعی بازدارندگی را برای ارمنستان به وجود می‌آورد.

آخرین محموله تسلیحاتی که هند برای ارمنستان فرستاد شامل راکت اندازهای پیناکا، موشک‌های ضد تانک، راکت‌ها و مهمات دیگر بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک تسلیحاتی آمریکا به ارتش اوکراین با خرید جنگنده‌های قزاقستان
  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • روسیه تسلیحات غربی را قبل از تحویل به ارتش اوکراین نابود می‌کند
  • واکنش هند به انتقاد باکو از فروش تسلیحات به ارمنستان
  • ادعای فعالیت نظامی چین در تنگه تایوان پس از پایان سفر بلینکن
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • بسته تسلیحاتی 6 میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین