Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

کی‌روش در 7 سال و 9 ماه اخیر 91 بار روی نیمکت ایران نشسته که حاصل آن 54 برد، 25 تساوی و 12 شکست است. یعنی 187 امتیاز کسب کرده، به طور میانگین 05/2 به ازای هر بازی که 04/0 درصد بهتر از برانکو است. اگر این اختلاف اندک را با قهرمانی برانکو در بوسان و کسب عنوان سومی در جام ملت‌های آسیا پوشش بدهیم، می‌توان گفت این دو مربی روی نیمکت تیم ملی به یک اندازه موفق بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر چند بازی‌های ملی و سطح رقبا را هم باید در نظر گرفت اما آمار کلی و عناوین کسب شده توسط دو مربی نشان می‌دهد آنها در تیم ملی شبیه یکدیگر نتیجه گرفته‌اند. بنابراین مقایسه کی‌روش و برانکو، در یک نقطه مشترک هم به نتیجه‌ای آنچنانی نمی‌رسد. نتیجه‌ای که بتواند ملاکی برای قیاس آنها با هم باشد.

اختلاف میان کارلوس کی‌روش و برانکو ایوانکوویچ، نه برای امروز است و نه دیروز. این دو یکی دو سالی است که با یکدیگر به مشکل خورده‌اند و دیگر خبری هم از حضور برانکو در تمرین تیم ملی و یا برعکس، تماشای تمرین پرسپولیس توسط کی‌روش نیست. تنها عکس مشترک این دو را چند سال قبل دیده‌ایم. جایی که برانکو با کت کرم‌رنگ در حال گپ زدن با کی‌روش است. این تنها تصویری است که از این دو به یاد داریم.

از اختلاف‌ها و دلایل‌شان که بگذریم، این روزها قیاس میان این دو مربی را در فضای مجازی و برخی رسانه‌ها می‌بینیم. عده‌ای معتقدند کی‌روش در سطح بالاتری نسبت به برانکو قرار دارد و گروهی دیگر بر این عقیده‌اند که برانکو مربی بهتری است.

اگرچه کارلوس کی‌روش به لحاظ آماری و سوابق حرفه‌ای مربیگری در فوتبال دنیا اصلا قابل مقایسه با برانکو نیست و آثار فنی‌اش هم کلاس و جنس دیگری دارد اما برخی معتقدند از نظر توان مربیگری نمی‌توان به طور قاطع گفت چه کسی بهتر است. در عین حال بررسی کارنامه این دو در تنها تیم مشترک‌شان شاید بتواند به این مقایسه و نتیجه آن کمک کند.

برانکو و کی‌روش هر دو سال‌هایی را روی نیمکت تیم ملی گذرانده‌اند. برانکو حدفاصل سال‌های 2002 تا 2004 و کی‌روش از 4 آوریل 2011 تا امروز. هر دو حضور در تورنمنت‌های بسیاری را تجربه کرده‌اند. برانکو ایوانکوویچ با تیم ملی به جام ملت‌های آسیا رفته، در بازی‌های آسیایی شرکت کرده و در جام جهانی نیز حضور داشته است.

کارلوس کی‌روش نیز یک جام ملت‌های آسیا را با ایران تجربه کرده و 2 بار هم در جام جهانی روی نیمکت تیم ملی نشسته است. هر دو مربی در تورنمنت‌های بزرگی شرکت کرده‌اند اما مقاطع زمانی مختلف و سختی رقابت‌ها و افزایش قدرت رقبا کار را برای مقایسه دشوار می‌کند.

مربی کروات از حیث کسب عنوان، در جایگاه بهتری نسبت به کی‌روش قرار دارد. برانکو همراه تیم امید و در حضور علی دایی، یحیی گل‌محمدی و ابراهیم میرزاپور که بازیکنان بزرگسال این تیم بودند، عنوان قهرمانی بازی‌های آسیایی بوسان را به‌‌دست آورد. عنوانی که شاید یک مدال طلای آسیا برای کاروان ورزشی ایران به ارمغان آورد اما از حیث اعتبار فوتبالی تقریبا ارزش چندانی نداشت. به ویژه اینکه تیم ملی با حداکثر توانش در استفاده از نفرات بزرگسال راهی این رقابت‌ها شد، آن‌هم در حالی که عمده کشورهای مدعی به بازی‌های آسیایی به چشم یک تورنمنت تدارکاتی پیش از مقدماتی المپیک نگاه می‌کنند و اتفاقا از چهره‌های جوان‌تر سود می‌برند. البته در آمار، این عنوان قهرمانی را باید به نام برانکو بنویسیم.

سرمربی پرسپولیس یک عنوان سومی هم در جام ملت‌ها همراه ایران به‌دست آورده. عنوانی که می‌توانست قهرمانی باشد اما شکست در ضربات پنالتی مقابل چین باعث شد تا دست ایران -در عین شایستگی- از تصاحب این افتخار کوتاه بماند. او یک صعود آسان هم به جام جهانی 2006 را در کارنامه دارد، هر چند تیم ملی با کسب تنها یک امتیاز از مسابقات خداحافظی کرد.

اما کی‌روش؛ مرد پرتغالی شاید هنوز عنوان قابل‌توجهی با تیم ملی به‌دست نیاورده باشد اما 2 بار ایران را به جام جهانی برده. یک بار در سال 2014 و دیگری 2018 که آسان‌تر شدن صعود به جام جهانی خود دستاورد فنی مهمی برای تیم ملی است. همچنین عملکرد خوب ایران مقابل آرژانتین و نیجریه در جام جهانی 2014 و بهتر از آن مقابل مراکش و پرتغال در جام جهانی 2018 نشان از سیر صعودی شخصیت فنی و اعتبار تیم ملی ایران دارد.

شکست مقابل عراق در جام ملت‌های آسیا در سال 2015 نقطه تاریک کارنامه کی‌روش روی نیمکت تیم ملی ایران است. هر چند در این بازی، ایران دقایق بسیاری را ده‌نفره بود و در نهایت هم مقابل عراق با ضربات پنالتی شکست خورد.

قهرمانی به کنار، آمار بازی به بازی برانکو و کی‌روش را مقایسه می‌کنیم. برانکو ایوانکوویچ با احتساب بازی‌های آسیایی، 62 بار روی نیمکت تیم ملی ایران نشسته، 36 برد به‌دست آورده، 17 بار مقابل حریفان به تساوی رسیده و 9 شکست نیز متحمل شده است. او 125 امتیاز روی نیمکت ایران کسب کرده، یعنی به طور میانگین به ازای هر بازی 01/2 امتیاز.

در این بخش، آمار کارلوس کی‌روش کمی بهتر از برانکو است. سرمربی پرتغالی تیم ملی در 7 سال و 9 ماه اخیر 91 بار روی نیمکت ایران نشسته که حاصل آن 54 برد، 25 تساوی و 12 شکست است. یعنی 187 امتیاز کسب کرده، به طور میانگین 05/2 امتیاز به ازای هر بازی که 04/0 درصد بهتر از برانکو است.

اگر این اختلاف اندک را با قهرمانی برانکو در بوسان و کسب عنوان سومی در جام ملت‌های آسیا پوشش بدهیم، می‌توان گفت این دو مربی روی نیمکت تیم ملی به یک اندازه موفق بوده‌اند. هر چند بازی‌های ملی و سطح رقبا را هم باید در نظر گرفت اما آمار کلی و عناوین کسب شده توسط دو مربی نشان می‌دهد آنها در تیم ملی شبیه یکدیگر نتیجه گرفته‌اند. بنابراین مقایسه کی‌روش و برانکو، در یک نقطه مشترک هم به نتیجه‌ای آنچنانی نمی‌رسد؛ نتیجه‌ای که بتواند ملاکی برای قیاس آنها با هم باشد.

انتهای پیام/

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ایران بازی پوشش تیم ملی پرسپولیس فضای مجازی فوتبال جام جهانی المپیک عنوان قهرمانی چین صعود به جام جهانی آرژانتین مراکش پرتغال تیم ملی ایران عراق پرتغال پرسپولیس تیم ملی فوتبال ایران کارلوس کی روش پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۹۷۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار ابدی مسی: 1200 گل + پاس گل!

به گزارش "ورزش سه"، اینتر میامی شب گذشته در چارچوب رقابت‌های لیگ فوتبال آمریکا روبه‌روی نیویورک رد بولز به میدان رفت و موفق شد با درخشش مسی و لوئیس سوارز با نتیجه پرگل 2-6 برابر این تیم به پیروزی برسد.

مسی ستاره بی‌چون و چرای تیمش در این بازی بود و موفق شد علاوه بر تک گلی که برای آنها به ثمر رساند، پنج پاس گل هم برای دیگر هم تیمی‌هایش ارسال کند تا نقش بسیار مهمی را در کسب این پیروزی ارزشمند ایفا کرده باشد.

به این ترتیب این ستاره آرژانتینی توانست رکورد بسیار جذاب و خاصی را در این بازی به نام خودش به ثبت برساند. او حالا اولین بازیکن در تاریخ فوتبال است که توانسته است از تاثیرگذاری روی ۱۲۰۰ گل در طول دوران فوتبالش عبور کند.

این بازیکن تا به حال در ۱۰۵۸ دیدار در سطح ملی و باشگاهی به میدان رفته است و رکورد دست نیافتنی ۸۳۳ گل و ۳۷۲ پاس گل را به نام خودش ثبت کرده است که آماری باورنکردنی و شاید دست نیافتنی به نظر می‌رسد و بعید است که بازیکنی بتواند به زودی این رکورد را از آن خود کند.

دیگر خبرها

  • آمار ابدی مسی: 1200 گل + پاس گل!
  • مقایسه صحنه اعتراضات دانشجویی در ایران و آمریکا
  • مقایسه تاریخی پاسخ‌های ایران به تهدیدات دشمن
  • زوج دفاعی پرسپولیس احیا شد
  • شاگرد برانکو و کرانچار قشنگ‌ترین گل فوتبال ایران را زد!
  • روایت تازه از پنالتی جنجالی رضاییان - طارمی / دفعه بعد هر دو اخراجید!
  • مقایسه تقابل ۴تیم بزرگ لیگ ایران با ۴ لیگ اروپا
  • روایت تازه از پنالتی جنجالی رضاییان - طارمی
  • دیدار کارلوس ساینز، راننده فرمول یک با لوییس سوارز در میامی و هنرنمایی با توپ / فیلم
  • همایش شهدا و تقریب برگزار می شود/ شهدای تقریب از افتخارات ما هستند