Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛خبرگزاری فرانسه به نقل از دیپلمات‌ها نوشته است که فرانسه و انگلستان روز دوشنبه با طرح ادعای آزمایش موشکی توسط ایران، برگزاری نشست غیرعلنی شورای امنیت سازمان ملل متحد با موضوع ایران را خواستار شده‌اند.

بنا بر این گزارش، انتظار می‌رود این نشست روز سه‌شنبه برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا روز شنبه مدعی شد که ایران یک موشک بالستیک میان‌برد آزمایش کرده است. آمریکا با متهم کردن ایران به نقض قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، از کشورهای اروپایی خواسته ایران را تحریم کنند.

انگلیس، فرانسه و آلمان نیز آزمایش موشکی ایران را «ناهمخوان» با قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل توصیف کرده‌اند.

هنوز جزئیاتی در مورد آزمایش موشکی ادعایی آمریکا و این سه کشور منتشر نشده، اما در صورت صحت این ادعا نیز، آزمایش موشک‌های بالستیک توسط ایران به تصریح کارشناسان حقوقی و مقام‌های سیاسی از جمله وزیر خارجه روسیه، نقض قطعنامه ۲۲۳۱ نیست، چراکه ادبیات بند موشکی این قطعنامه الزام‌آور نیست، ضمن اینکه ایران موشکی که برای هدف مشخص حمل کلاهک هسته‌ای طراحی شده باشند، در اختیار ندارد.

این قطعنامه که در سال ۲۰۱۵ برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را تایید کرد، از ایران «درخواست» کرده روی موشک‌هایی که «برای داشتن قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای طراحی شده‌اند»، کار نکند. همین موارد موجب شده تا کشورهای اروپایی در واکنش به آزمایش‌های موشکی ایران از عبارت «ناهمخوان با قطعنامه» به جای «نقض» استفاده کنند.

در دو سالی که از اجرای توافق هسته‌ای می‌گذرد، کشورهای اروپایی در موارد دیگر آزمایش موشکی ایران هم جلسه‌های مشابهی را در شورای امنیت برگزار کرده‌اند، اما با توجه به اینکه تفسیر این کشورها از قطعنامه با متن دقیق این سند همخوانی ندارد و روسیه و چین آزمایش موشکی را نقض قطعنامه نمی‌دانند، شورای امنیت حتی بیانیه‌ای هم پس از آن جلسات صادر نکرد.

«مارک فیتزپاتریک» مدیر اجرایی موسسه بین‌المللی مطالعات راهبردی آمریکا و از کارشناسان برجسته مسائل موشکی، در واکنش به اظهارات پامپئو که ایران را به نقض قطعنامه ۲۲۳۱ متهم کرده، در توییتر نوشت: «نمی‌خواهم آزمایش موشکی ایران را توجیه کنم، اما این "نقض" قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد نیست، چراکه این قطعنامه صرفا از ایران "درخواست می‌کند" که چنین آزمایش‌هایی انجام ندهد.»

وی افزود: «این قطعنامه همچنین از تمام کشورهای عضو درخواست می‌کند از اقداماتی که اجرای تعهدات برجامی را تضعیف می‌کنند، خودداری کنند. بنابراین، اگر ایران نقض کرده باشد، ایالات متحده هم این کار را کرده است.»

اظهارات پامپئو در حالی مطرح شده که دولت آمریکا اوایل امسال رسما از توافق هسته‌ای با ایران خارج شد و در عملی ناهمخوان با قطعنامه شورای امنیت، تمام تحریم‌های یکجانبه رفع‌شده ذیل برجام را علیه ایران احیا کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایالات متحده ایران چین شورای امنیت سازمان ملل فرانسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۹۹۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ۱۳ پرونده قضایی برای مروجین اکاذیب در فضای مجازی کرمان

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی بخشی، صبح دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون ١٣ پرونده در کمیته امنیت روانی دادسرا تشکیل شده گفت: با مروجین اکاذیب به قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی، انتشاردهندگان مطالب خلاف واقع و خلاف منافع کشور و هم آوا با جریانات هدایت شده معاندین در استان که قریب به ٢ میلیون دنبال کننده داشته‌اند برخورد شده است.

وی، برخورد با برهم زنندگان امنیت روانی مردم را مطالبه‌ی مسئولان عالی قوه قضائیه و مردم دانست و افزود: با توجه به گستردگی دامنه نفوذ، تنوع تکثر رسانه‌ای و فعالیت برخی ادمین‌های تلگرام، اینستاگرام، توئیتر و غیره در خصوص تشویش اذهان عمومی، هتک هیثیت و نسبت دادن اعمالی خلاف واقع به شخص حقیقی یا حقوقی، ترویج بی‌بند و باری و مبارزه با عفاف و حجاب در فضای مجازی، دادستان به عنوان مدعی العموم علیه افرادی که مبادرت به ارتکاب جرم در فضای مجازی نموده و اهداف دشمن را ترویج می‌کنند اعلام جرم می‌نماید.

وی با تأکید بر هوشیاری کاربران در مواجهه با چنین محتواهای رسانه‌ای افزود: ایجاد امنیت روانی، سالم‌سازی و پاک‌سازی فضای مجازی مطالبه به حق مردم و از مظاهر تأمین حقوق عامه است و در سامانه ارتباط مردمی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان پیام‌های متعددی از گزارش این موضوعات وجود دارد که در بیانات مقام معظم رهبری (حفظ الله) نیز به رعایت این امر اشاره شده است.

دادستان کرمان همچنین به برخی از اقدامات مدیران صفحات فضای مجازی در خصوص انتشار کلیپ‌هایی با موضوع تمسخر حجاب و به سخره گرفتن برخورد قانونی با فعالین عفاف و حجاب اشاره و تصریح کرد: شعبه و قاضی ویژه جهت رسیدگی به جرایم ترویج‌کنندگان بی‌عفتی و بی‌حجابی اختصاص داده شده و برای این افراد، پرونده قضائی تشکیل و متهمین تحت قرار نظارت قضائی نیز از فعالیت در فضای مجازی برای مدت معین محروم شده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه برخورداری از فضای مجازی سالم، حق مردم متدین و انقلابی کرمان است اظهار داشت: با راه اندازی کمیته امنیت روانی در دادسرا، نظارت مستمر بر برهم زنندگان امنیت روانی مردم و مقابله با بزه‌های باندی در فضای مجازی، رصد و کشف جرم و تشکیل پرونده در دستور کار است.

کد خبر 6098244

دیگر خبرها

  • سند امنیت انرژی ایران در شورای عالی امنیت ملی تصویب شد
  • رد ادهاهای رژیم اسرائیل درنامه ایران به شورای امنیت
  • گروه‌های مقاومت در پاسخ مشروع ایران به رژیم اسرائیل دخیل نبودند
  • ایروانی: هیچ یک از گروه‌های مقاومت در اقدام مشروع ایران علیه اسرائیل دخیل نبودند
  • نامه ایران به شورای امنیت در رد ادعاهای بی اساس اسرائیل
  • نقش فعال ایران در ارتقای صلح و امنیت بین‌الملل
  • دیدار رئیس اقلیم کردستان با دبیر شورای عالی امنیت ملی
  • تشکیل ۱۳ پرونده قضایی برای مروجین اکاذیب در فضای مجازی کرمان
  • مسکو: با استقرار موشک‌های آمریکا در آسیا-اقیانوسیه مقابله می‌کنیم
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک در منطقه آسیا-اقیانوسیه