Web Analytics Made Easy - Statcounter

گرگان - ایرنا - مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران با اشاره به این که وظیفه اصلی بانک کمک به رونق بخش صادرات غیرنفتی کشور است گفت که صادرکنندگان در شرایط تحریم های فعلی کشور بیش از گذشته حمایت می شوند.

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار ایرنا علی صالح آبادی دوشنبه شب در نشست با فعالان اقتصادی استان گلستان اظهار داشت: اگر چه مشکلاتی برای صادرکنندگان کشور به وجود آمده اما همه ظرفیت های خود را به کار می گیریم تا موانع صادرات کالا را به حداقل برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به منابع مالی بانک توسعه صادرات ایران اشاره کرد و گفت: منابع بانک فقط متکی به سپرده گذاری نیست بلکه از محل منابع سرمایه در گردش، صندوق توسعه ملی و خطوط اعتباری بانک مرکزی تامین و در اختیار صادرکنندگان قرار می گیرد.
رییس هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران افزود: در 3 سال اخیر این بانک توانسته از طریق صندوق توسعه ملی، 17 هزار و 200 میلیارد ریال تسهیلات با سودهای 11، 12 و 16 درصد در حمایت از صادرکنندگان برای رونق صادرات پرداخت کند.
صالح آبادی اضافه کرد: همچنین از طریق ارائه بسته حمایت از صادرات غیرنفتی و از محل منابع داخلی بانک و صندوق توسعه ملی، تسهیلات با سودهای 14.5 و 14 درصد به صادر کنندگان پرداخت می شود.
*صادرکنندگان گلستانی حمایت ویژه می شوند
مدیرعامل و رییس هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران با اشاره به همجواری گلستان با کشورهای آسیای میانه و استعداد این استان در رونق صادرات گفت: این بانک آمادگی دارد از محل منابع در اختیار به ویژه صندوق توسعه ملی، صادرکنندگان گلستان را بیشتر حمایت کند.
طبق گزارش حسینقلی قوانلو رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان در این نشست، صادرکنندگان این استان از ابتدای امسال 200 میلیون دلار کالا به خارج از کشور صادر کردند که نسبت به مدت مشابه سال قبل 66 درصد رشد دارد.
این در حالی است که میانگین صادرات کشور در این مدت 13.9 درصد نسبت مدت مشابه سال قبل بیشتر شده بود.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان هم در این جلسه خواستار حمایت بانک ها از فعالان اقتصادی به ویژه در حوزه صادرات کالا شد و گفت: با توجه به افزایش 300 درصدی نرخ تهیه مواد اولیه از سال گذشته تاکنون، لازم است اختیارات بانک ها برای ارایه تسهیلات به فعالان اقتصادی افزایش یابد.
علی محمد چوپانی افزود: تجدید ارزیابی واحدهای تولیدی، راهکاری است که می تواند کسری وثیقه درخواستی بانک ها را برای تولید کننده جبران کند.
در این نشست شماری از فعالان اقتصادی استان گلستان به ویژه صادر کنندگان، مسایل و مشکلات خود را استفاده از تسهیلات بانکی اعلام و خواستار حل آن شدند.
طبق گزارش اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان در استان گلستان بیش از 800 فعال اقتصادی کارت بازرگانی دارند .
استان گلستان از شمال با کشور جمهوری ترکمنستان، از جنوب با سمنان، از غرب با مازندران و از شرق با خراسان شمالی همسایه است.
6204 /3091

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد بانك صادرات گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۰۰۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ تن‌ ماهی قزل‌آلا از لرستان به خارج از کشور صادر شد

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی زبردست امروز پنج‌شنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها با اشاره به اینکه توسعه صادرات فرآورده‌های خام دامی با محوریت آبزیان را در دستور کار داریم، اظهار داشت: در یک‌ماهه اول سال جاری ۷۵ هزار کیلوگرم خوراک آبزیان به کشور عراق و ۲۰ تن‌ماهی زنده قزل‌آلا از مبدأ استان به خارج از کشور صادر شده است.

وی با اشاره به صادرات یک‌ماهه اول سال جاری، اظهار کرد: فروردین‌ماه سال جاری ۲۴۱ هزار کیلوگرم پا و پنجه مرغ به کشور ویتنام، ۷۵ هزار کیلوگرم خوراک آبزیان به کشور عراق و ۲۰ تن‌ماهی زنده قزل‌آلا از مبدأ استان به خارج از کشور صادر شده است.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، افزایش صادرات و تقویت صادرات برای حمایت از تولیدات فرآورده‌های خام دامی در استان را از اهداف دامپزشکی عنوان کرد و افزود: باتوجه‌به اینکه در لرستان شرایط مناسبی برای پرورش ماهیان سردابی فراهم شده است، به دنبال توسعه صادرات فرآورده‌های خام دامی با محوریت آبزیان هستیم.

زبردست، گفت: در حال حاضر ۹ واحد تکثیر، ۳۷۹ واحد پرورش ماهیان سردابی آبی و ۲۸ مرکز پرورش ماهیان گرم آبی در استان فعال است.

کد خبر 6082177

دیگر خبرها

  • تسهیلات بانکی در اختیار تولیدکنندگان واقعی قرار گیرد
  • واکنش بانک مرکزی به چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی/ مدیرعامل اسبق بانک صادرات: ارز باید تک نرخی شود/ معاون رئیس جمهور: تلاش دولت این است که شاهد کاهش بیشتر در نرخ تورم باشیم
  • ۲۰ تن‌ ماهی قزل‌آلا از لرستان به خارج از کشور صادر شد
  • اجرایی نشدن ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور اصلی ترین عامل مشکلات تولید کنندگان
  • تأکید وزیر صمت بر حمایت از صادرکنندگان
  • مرکبات مازندران در سبد صادراتی ۱۶ کشور جهان
  • قرارگیری خریداران ارز در زیر چتر مالیاتی
  • مرکبات مازندران به ۱۶ کشور جهان صادر شد
  • متوسط برداشت زعفران در هر هکتار ۳.۲ کیلو است
  • پیمان‌ سپاری ارزی، به کاهش صادرات منجر شد