Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش ایکنا از لرستان، این دیدار اصحاب رسانه که شامگاه دوشنبه، 12 آذر که با اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء به امامت آیت‌الله سیداحمد میرعمادی در بیت امام جمعه خرم‎آباد آغاز شد، با موضوع «رسانه، فضای مجازی، فرصت‌ها و تهدیدها» به‌همت مجمع مشورتی دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان برگزار شد.

در این دیدار، حسن نجفوند، پیشکسوت مطبوعات لرستان گفت: ما رسانه‌های استان برای توسعه لرستان وحدت و اتفاق‌نظر داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی فضای مجازی را یکی‌از نیازهای جامعه امروز دانست و افزود: این بستر با هدف رفع کاستی‌ها و توسعه استان در اختیار اهل رسانه قرار گرفته است.
نجفوند ادامه داد: هیچ‌کدام از رسانه‌های استان تهدید نبوده بلکه همگی فرصت هستند.
سعید سرشار، سرپرست خبرگزاری فارس لرستان نیز در ادامه رسانه را تیغ دولبه‌ای خواند که گاهی یک روی آن موجب پیشرفت و یک روی دیگر سبب زمین‌گیر شدن جامعه می‌شود.
وی با بیان این‌که تاکنون با وجود ظرفیت‌های فضای مجازی اما از آن‌ها در جهت توسعه استان به‌خوبی استفاده نشده است، افزود: وحدت رسانه‌ای به‌معنای هم‌فکر بودن و در یک مسیر گام برداشتن نیست بلکه به‌معنای جریان‌سازی در راستای توسعه استان خواهد بود.

افزایش تعامل اصحاب رسانه با مجمع مشورت جوانان دفتر نماینده ولی‌فقیه

سرشار با ذکر این مطلب که ارجحیت منافع شخصی و حزبی به منافع عمومی آفت برخی رسانه‌ها است، ادامه داد: امروز برخی رسانه‌ها و فعالان فضای مجازی منافع جناحی خود را بر منافع عمومی جامعه ارج دانسته و گاهاً به ابزاری در دست مدیران تبدیل می‌شوند.
سرپرست خبرگزاری فارس لرستان اختلاف نظر را امری عادی در بین رسانه‌ها عنوان و تصریح کرد: مشکل از آن‌جا بروز پیدا می‌کند که اختلاف‌ها اغلب بر سر منافع شخصی و حزبی است تا منافع عمومی این در حالی‌است که متاسفانه در برخی موارد ارتباط‌های شخصی و حزبی رسانه را از مسیر اصلی خود خارج می‌کند.
شهرام شرفی، مدیر کانال چکیده خبر لرستان نیز در این مراسم ضمن تاکید بر استفاده از جوانان نخبه و متخصص در شورای مشورتی جوانان، تصریح کرد: در این حوزه همچنین می‌توان از ظرفیت انجمن جامعه‌شناسی استان استفاده کرد.
وی با تاکید بر افزایش تعامل اصحاب رسانه با مجمع مشورت جوانان دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان، تصریح کرد: شایسته است این دیدارها به‌طور منظم تداوم داشته و دوره‌ای برگزار شوند.
شرفی با بیان این‌که امروز به تکنولوژی‌های جدید به چشم تهدید نگاه می‌شود، گفت: راه‌حل‌های انسدادی در درازمدت جوابگو نیست و باید بر اساس فرهنگ‌ها و خرده فرهنگ‌های ملی، منطقه‌ای، استانی، بومی و محله‌ای حضوری مؤثر داشته باشیم.
مدیر کانال خبری چکیده خب ضمن تأکید بر افزایش توانایی‌ها در حوزه تولیدات فرهنگی اظهارکرد: همچنین بایستی توانایی رقابت‌پذیری کالاهای ایرانی را افزایش دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۰۰۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری گردهمایی و پیاده‌روی با هدف افزایش آگاهی و فرهنگ‌سازی نسبت به اختلال طیف اوتیسم

فعال حوزه اختلال طیف اوتیسم گفت: صبح روز جمعه، چهاردهم اردیبهشت در محل باغ غدیر اصفهان با هدف افزایش آگاهی و فرهنگ‌سازی عمومی جامعه نسبت به اختلال طیف اوتیسم، رویداد گردهمایی و پیاده‌روی به مسافت یک کیلومتر با شعار «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است.» با حضور عموم مردم برگزار می‌شود.

امیر سالار شریفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خصوص اهمیت آگاهی از اختلال طیف اوتیسم بین عموم مردم جامعه اظهار کرد: آمار جهانی نشان‌دهنده این موضوع است که ابتلاء به اختلال طیف اوتیسم در سراسر دنیا روندی صعودی و افزایشی دارد و امکان دارد تا نیم قرن آینده با گسترش شدید این اختلال مواجه شویم که هنوز علت این بیماری آن طور که باید مشخص نیست و روش درمان قطعی برای آن وجود ندارد.

وی با بیان اینکه هرگاه علت و درمان مشخصی برای یک بیماری یا اختلال وجود نداشته باشد، افزایش آگاهی مردم نسبت به آن اهمیت ویژه‌تری پیدا می‌کند، افزود: مردم باید آگاه باشند که اگر با شخص مبتلا به اختلال طیف اوتیسم در خانواده یا جامعه روبه‌رو شدند، چه رفتاری از خود بروز دهند و چگونه با این افراد تعامل داشته باشند، به همین سبب برنامه‌ای با هدف افزایش آگاهی و فرهنگ‌سازی عمومی جامعه نسبت به اختلال طیف اوتیسم برنامه‌ریزی شده است.

فعال حوزه اختلال طیف اوتیسم ادامه داد: با همکاری شهرداری اصفهان، اداره ورزش و جوانان استان اصفهان و به همت فعالان حوزه اختلال طیف اوتیسم برنامه گردهمایی و پیاده‌روی نمادین برای مبتلایان اختلال اوتیسم در ساعت ۱۰ صبح روز جمعه، چهاردهم اردیبهشت در محل درب اصلی باغ غدیر اصفهان به مدت یک ساعت برگزار می‌شود.

شریفی با بیان اینکه با لباس‌های هماهنگ مزین به شعار «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است.» برنامه گردهمایی و پیاده‌روی را پیش خواهیم برد، عنوان کرد: این برنامه با حضور ریاست هیئت ورزش‌های همگانی استان اصفهان و تعدادی از ورزشکاران حرفه‌ای در رشته‌های مختلف مانند صخره‌نوردی، کشتی و دو و میدانی، متخصصان اختلال طیف اوتیسم، فعالان ورزشی، روان‌شناسان، تمام علاقه‌مندان به حیطه فرهنگ و عموم مردم برگزار می‌شود.

وی در خصوص فعالیت‌های این گردهمایی اضافه کرد: در حمایت از افراد مبتلا به اختلال اوتیسم، رویداد پیاده‌روی با حضور خانواده‌ها برگزار کنیم که علاوه‌بر آن تیم حرفه‌ای ورزشی نیز حضور دارند و فاصله‌ای حدود یک تا سه کیلومتر را دوندگی می‌کنند.

کد خبر 749964

دیگر خبرها

  • شیعه باید منطق و استدلال را فراگیرد
  • زبان طنز نیشدار است
  • برگزاری گردهمایی و پیاده‌روی با هدف افزایش آگاهی و فرهنگ‌سازی نسبت به اختلال طیف اوتیسم
  • دعوت استاندار لرستان از رسانه‌ها برای مشارکت در سرمایه‌گذاری
  • بیش از ۹۰ درصد جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • نقش اصحاب رسانه در تبیین حفظ زیست عفیفانه و جایگاه متعالی زن، مادر و خانواده حائز اهمیت است
  • «بر بلندای حضور» برگزیدگان خود را شناخت
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • از جوابیه جواد هاشمی به ماجرای رپ خوانی تا حاشیه ای برای «نون.خ»
  • واکنش فعالان فضای مجازی به ادعای بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی