Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@10:25:02 GMT

گندم‌ نامرغوب عامل کاهش کیفیت نان در گیلان است

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۰۱۱۴۰

گندم‌ نامرغوب عامل کاهش کیفیت نان در گیلان است

رئیس سازمان صنعت،‌ معدن و تجارت گیلان گفت:‌ عدم مرغوبیت گند‌م‌ وارداتی از سایر استان‌ها، عمل‌آوری ناقص خمیر، افزودن جوش شیرین و جوهر نمک‌ از عمده‌ترین دلایل کیفیت نازل نان در گیلان است. ۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۶ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

فرهاد دلق‌پوش در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت:‌ نان تولید شده در بسیاری از واحدهای نانوایی گیلان مرغوبیت لازم و کافی را ندارد که از مهم‌ترین دلایل آن نیز می‌توان به مواردی نظیر عدم فرآوری و پخت استاندارد خمیر نان، افزودن جوش شیرین و ‌یا جوهر نمک‌ اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت،‌ معدن و تجارت گیلان کیفیت آرد مورد استفاده در نانوایی‌های استان را وابسته به گندم وارداتی از سایر استان‌ها دانست و بیان داشت:‌ هم اکنون کارخانه‌های آرد گیلان مجهز به ماشین آلات پیشرفته‌ای هستند اما گندمی که به آن‌ها تحویل داده می‌شود از مرغوبیت لازم برخوردار نیست.

دلق‌پوش تأمین کننده سهمیه گندم هر استان را از تکالیف شرکت بازرگانی دولتی و وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد و گفت:‌ کارگروه تنظیم بازار تلاش‌های بسیار زیادی برای حل این مشکل انجام داده است به طوری‌که در سال گذشته موفق شدیم گندم مطلوب با حداقل گلوتین را تهیه و به کارخانجات تحویل دهیم.

20 درصد از نانوایی‌های گیلان از جوش شیرین استفاده می‌کنندمصوبه جدید دولت درمورد قیمت فروش گندم به نانوایی‌ها + سندذخیره سوختی نانوایی‌های استان گیلان در ایام برف تامین شد

وی با بیان اینکه گندم تهیه شده در کارخانجات آرد گیلان با گندم‌های موجود اختلاط می‌شوند تصریح کرد: به طور معمول استان‌هایی که گندم‌ کاری در آن‌جا متداول است نیاز داخلی خود را از گندم‌های مرغوب تولید شده تأمین می‌کنند و گندم مازاد خود را به سایر استان‌ها نظیر گیلان صادر می‌کنند.

رئیس سازمان صنعت،‌ معدن و تجارت گیلان یکی از مهم‌ترین علل کیفیت پایین‌ نان تولید شده در گیلان را کیفیت نازل آرد دانست و اظهار داشت:‌ فرآوری ناقص خمیر‌ در نانوایی‌ها، استفاده از جوش شیرین و یا جوهر نمک از جمله دیگر عوامل مؤثری است که در کیفیت پایین نان تولید شده گیلان دخیل هستند.

دلق‌پوش آموزش نانوایان در کنار ممانعت دانشگاه علوم پزشکی جهت استفاده نامتعارف از برخی مواد را از جمله راه‌های ارتقاء کیفیت نان تولید شده گیلان اعلام کرد و افزود:‌ اتاق اصناف،‌ اتحادیه نانوایان و شرکت بازرگانی دولتی باید در حوزه آموزش نانوایان و کیفیت نان تولیدی برنامه‌ریزی کنند.

وی مساله افزایش قیمت نان در گیلان و واکنش‌های مختلفی که در این مورد مطرح شده است را مورد اشاره قرار داد و ابراز داشت: در حالی‌که بسیاری از استان‌های دیگر کشور‌ از قبل نسبت افزایش قیمت نان اقدام کردند اما از سال 93 تاکنون شاهد هیچ‌گونه افزایش قیمتی در استان گیلان نبودیم.

رئیس سازمان صنعت،‌ معدن و تجارت گیلان افزایش هزینه‌های مصرفی نظیر آب، برق،‌ گاز و دستمزدهای کارگری را از جمله مشکلات نانوایی‌های استان خواند و عنوان کرد:‌ به علت افزایش نگرانی و مشکلات این قشر از جامعه و پیگیری‌های اتاق اصناف و اتحادیه نانوایان نهایتاً افزایش قیمت نان در گیلان تصویب شد.

وی با بیان اینکه در مصوبه اخیر علاوه بر افزایش حداکثر 20 درصدی قیمت نان به افزایش حجم شانه‌های خمیر تأکید شده است تصریح کرد:‌ البته نانوایان و اتحادیه از این مصوبه چندان رضایت نداشتند اما بهرحال کارگروه تنظیم بازار سعی کرد منافع تولید کنندگان و مصرف کنندگان را توأمان مورد توجه قرار دهد.

انتهای پیام/م

R7877/P1486/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۰۱۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید تضمینی گندم ۳۰ درصد افزایش یافت

عطااللّه هاشمی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آخرین آمار از ابتدای فصل برداشت ۷۵۰ هزارتن گندم با ارزش حدود ۱۴ همت از کشاورزان خریداری شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد افزایش داشته است.

به گفته او، علی رغم گذشت بیش از یک ماه از فصل برداشت، ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است و کشاورزان کماکان چشم انتظار دریافت پول هستند.

هاشمی ادامه داد: براساس قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل گندم به مراکز خرید، مطالبات کشاورزان باید پرداخت شود که متاسفانه این امر مورد بی توجهی قرار گرفته است.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه دولتمردان نسبت به تخصیص جایزه گندم بی تفاوت هستند، افزود: علی رغم پیگیری های مکرر، خبری از تخصیص جایزه و اصلاح قیمت گندم نیست که استمرار این روند، خرید تضمینی را دچار چالش می کند.

او گفت: براساس برآوردهای صورت گرفته تولید گندم بالای ۱۴ میلیون تن و حداقل خرید ۱۲ میلیون تن خواهد بود که در صورت بی تفاوتی به جایزه گندم و پرداخت مطالبات، محصول تولیدی صرف خوراک دام و طیور می شود و به نوعی هدر می رود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • خرید تضمینی گندم ۳۰ درصد افزایش یافت
  • پیش بینی گردو خاک و کاهش کیفیت‌هوا در البرز
  • افزایش ابر و کاهش نسبی دما از چهارشنبه در گیلان
  • تضمین حیات شهری با افزایش درختان
  • آغاز برداشت خوشه‌های طلایی از مزارع کازرون از فردا
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • کیفیت هوای سلماس ناسالم برای گروه‌های حساس 
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد