Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایالات متحده دارای حجم بالایی از نیروی کار خارجی است. اما نکته مهم این است که تعداد زیادی از این افراد در سیلیکون ولی کار می کنند و اکنون در شرایط مشکلات ویزا، سرنوشتی مبهم دارند.

برخی از تحلیلگران دنیای فناوری معتقدند ایالات متحده، تنها به دلیل استخدام کارمندان خارجی ماهر تبدیل به رهبر جهان تکنولوژی شده است و اگر مسئله ویزا ادامه دار باشد ممکن است موجب هرج و مرج هایی در سیلیکون ولی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیلیکون ولی ، بخش مهمی از وضعیت فعلی اقتصاد آمریکاست و به عنوان مرکز جهانی انقلاب دیجیتال در نظر گرفته می شود. اما سیلیکون ولی از روز نخست این درجه اهمیت نداشت. از اواخر دهه 1970 و با وقوع انقلاب تکنولوژیک رفته رفته سیلیکون ولی نیز به جایگاه و اعتباری ویژه دست پیدا کرد.

مسیر ورود مهاجران به ایالات متحده نیز مسیری پر فراز و نشیب بود. درواقع پس از آنکه ایالات متحده در سال 1965 مجوز مهاجرت های کاری را لغو کرد، مجددا  در سال 1990 ویزایی موسوم به  H-1B ایجاد شد تا شرکت های آمریکایی بتوانند از سراسر جهان نیرو بگیرند و کشور خود را به  مقصد علم، ریاضیات و استعدادهای حوزه کامپیوتر تبدیل کنند.

اما با گذشت سالها از این تحولات، دونالد ترامپ بار دیگر قصد دارد روند مهاجرت ها را تغییر داده و کارمندان خارجی را به شیوه ای دیگر سازماندهی کند. درواقع او در تلاش است تا ورود مهاجران را به حداقل ترین شکل ممکن در بیاورد.

 

 اما نمی توان فراموش کرد که سیلیکون ولی یک کاتالیزور حیاتی برای رشد اقتصادی آمریکا است. این مرکز جهانی، مکانی برای  انقلاب دیجیتال است و مزایای اقتصادی فراوانی برای دولت ایالات متحده دارد. تعداد قابل توجهی از نیروهای با استعداد شاغل در ایالات متحده که باعث رشد موشکی این کشور شدند، بین سالهای 1973 تا 1977، وارد آمریکا شده اند. شاید همین رشد بود که باعث شد جرج بوش پدر در سال 1990 یک نوع جدید ویزا  را ایحاد کند تا دست کارفرمایان را برای استخدام نیروهای خارجی باز کند.

گزارشی مرتبط با وضعیت کارمندان خارجی سیلیکون ولی در سال 2017 نشان می دهد که 57 درصد از نیروی کار حوزه فناوری سیلیکون ولی خارج از ایالات متحده آمریکا متولد شده اند. اکنون رهبران تجاری آمریکا به  نیروهای خارجی باهوش و کارمد خود وابسته هستند و نمی توانند به راحتی این افراد را از دست دهند.

بر این اساس اگرچه ترامپ بر اساس اعتقاد خود در حال مبارزه برای آمریکایی ها است اما با اخراج نیروهای خارجی در اصل با مدیران فناوری سیلیکون ولی می جنگد./ انتخاب

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۰۱۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوای «تیک تاک» و جو بایدن بالا گرفت

لایحه‌ای که روز گذشته توسط مجلس سنا ایالات متحده به‌منظور «فیلترشدن یا فروش تیک تاک» تصویب شده بود، حالا با امضای «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا به یک قانون تبدیل شده است. بایدن مجموعه‌ای از لوایح را امضا کرده است که شامل «قانون حمایت از آمریکایی‌ها در برابر برنامه‌های کنترل‌شده توسط دشمنان خارجی» می‌شود و حالا Bytedance یک سال فرصت دارد تا تیک‌تاک را به فروش برساند یا با ممنوعیت آن روبرو شود. در واکنش به این موضوع، مدیرعامل تیک تاک ویدیویی را منتشر کرده که در آن می‌گوید «اطمینان داشته باشید که ما هیچ جا نمی‌رویم.»

در پاسخ به این اقدام، تیک تاک در بیانیه‌ای گفت که این قانون را در دادگاه به چالش خواهد کشید که این امر می‌تواند روند فروش یا ممنوعیت شبکه اجتماعی را به تعویق بیندازد.

در متن بیانیه این شرکت آمده است: «معتقدیم که حقایق و قانون به نفع ماست و ما در نهایت پیروز خواهیم شد. واقعیت این است که ما میلیارد‌ها دلار برای ایمن نگه‌داشتن داده‌های کاربران ایالات متحده سرمایه‌گذاری کرده‌ایم و پلتفرم خود را از نفوذ و دستکاری خارجی دور نگه داریم. این ممنوعیت هفت میلیون کسب‌وکار را ویران خواهد کرد و ۱۷۰ میلیون آمریکایی را سرکوب می‌کند.»

«شو زی چو»، مدیرعامل تیک تاک نیز با انتشار ویدیویی، از این قانون به‌عنوان «لحظه‌ای ناامیدکننده» برای شرکت یاد کرد و گفت: «اشتباه نکنید. این یک ممنوعیت برای تیک تاک و یک ممنوعیت برای شما و صدای شماست. این قانون در واقع طعنه‌آمیز است، زیرا آزادی بیان در تیک تاک منعکس‌کننده همان ارزش‌های آمریکایی است که ایالات متحده را به نور امید آزادی تبدیل می‌کند.»

این قانون به Bytedance، شرکت مالک تیک‌تاک که در چین مستقر است، یک سال فرصت می‌دهد تا شبکه اجتماعی خود را به مالک جدیدی بفروشد. اگر شرکت چینی نتواند چنین کاری را انجام دهد، TikTok از حضور در استور‌های برنامه و سرویس‌های میزبانی وب ایالات متحده منع خواهد شد.

برخلاف تلاش‌های قبلی برای فروش یا ممنوعیت اجباری تیک تاک، «قانون محافظت از آمریکایی‌ها در برابر برنامه‌های کاربردی کنترل‌شده توسط دشمنان خارجی» از حمایت گسترده دو حزبی برخوردار بوده است و توانست با سرعت قابل توجهی در کنگره پیشرفت کند.

منبع: ایلنا

tags # جو بایدن ، پلتفرم سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • ناتو، قلدر ۷۵ساله
  • دعوای «تیک تاک» و جو بایدن بالا گرفت
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • ویدیو/ گسترش اعتراضات دانشجویی در آمریکا در حمایت از فلسطین
  • بانک های چینی در معرض تحریم
  • اعلام جنگ علیه ترامپ!
  • پولی که آمریکا برای اوکراین اختصاص داده ممکن است به کی‌یف نرسد
  • کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی است
  • ونزوئلا استفاده از ارز دیجیتال را در تجارت نفت افزایش می‌دهد
  • کارشناس مسائل خاورمیانه: بایدن سیاست دودولتی را کنار گذاشت