Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد مددی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون به منظور حصول اطمینان از رعایت الزامات استاندارد در تولید محصولات و یا ارائه خدمات، ۶۸۵ مورد بازرسی فنی از واحدهای تولیدی و خدماتی تحت پوشش اداره کل استاندارد همدان که دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد هستند انجام شده است.

مددی بیان کرد: وجود یا عدم وجود مدیر کنترل کیفیت، بازرسی از خط تولید و محل نگهداری مواد اولیه و کنترل مطابقت آن با شرایط مطلوب از جمله مواردی است که در این بازرسی‌ها مورد توجه قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره با اینکه در راستای اطمینان از استمرار کیفیت محصولات تولیدی استان، از فرآورده های واحدهای تولیدی دارای پروانه استاندارد نمونه برداری هایی به صورت مستمر در طی سال صورت می گیرد، افزود: همچنین ۹۴۱ مورد نمونه‌برداری از فرآورده های واحدهای تولیدی استان از ابتدای سال جاری تاکنون انجام شده است.

مدیر کل استاندارد همدان با بیان اینکه بازرسی و نمونه‌برداری از خطوط تولید بدون اطلاع قبلی و به صورت تصادفی انجام می‌پذیرد، گفت: از هر یک از محصولات دارای علامت استاندارد واحدهای تولیدی استان حداقل ۴ مرتبه درسال نمونه برداری صورت می گیرد و طی انجام آزمون توسط آزمایشگاه های مورد تایید سازمان ملی استاندارد، ویژگیهای نمونه با ویژگیهای استاندارد های ملی مربوطه مطابقت داده می شود و در صورتی که نقصی در ویژگیهای نمونه مشاهده شود بسته به اهمیت نقص مشاهده شده و اینکه در کدام دسته نقص های جزیی، عمده و بحرانی قرار بگیرد به ترتیب ۵، ۱۵ و ۳۰ امتیاز منفی به واحد تعلق می گیرد.

وی ادامه داد: با توجه به نتایج آزمون ها اگر امتیازهای منفی هر محصول به ۱۵ امتیاز برسد یک تذکر و درصورتی که امتیازهای منفی محصول واحد به ۳۰ امتیاز برسد یک اخطار به واحد تولیدی داده می شود.

وی توضیح داد: در صورتی که امتیازهای منفی محصول یک واحد تولیدی به ۹۰ امتیاز منفی برسد پروانه کاربرد علامت استاندارد واحد تولیدی برای تولید محصول مورد نظر تعلیق و در صورتی که این امتیازهای منفی به ۱۲۰ برسد پروانه کاربرد علامت استاندارد آن محصول ابطال می شود.

مددی اضافه کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون بازرسان این اداره کل در جلسات کمیته‌های علایم با توجه به نتایج آزمون‌ها و به علت عدم رعایت ضوابط و الزامات استاندارد توسط واحدهای تولیدی، ۳۲ پروانه کاربرد علامت استاندارد فرآورده های واحدهای تولیدی را ابطال و ۳۴ پروانه استاندارد را تعلیق کردند.

وی تصریح کرد: در همین مدت ۱۴۱ پروانه کاربرد علامت استاندارد با توجه به رعایت ضوابط استاندارد و استمرار کیفیت توسط واحد تولیدی،   تمدید شده است.

وی اعلام کرد: به واحدهای تولیدی که پروانه استاندارد فرآورده آنها تعلیق شده است فرصت کوتاهی برای رفع نقص داده شده و مجدداً از محصول واحد نمونه برداری می شود و در صورت رفع نقص، پروانه کاربرد علامت استاندارد واحد رفع تعلیق می شود.

مدیرکل استاندارد استان همدان تاکید کرد: بر اساس قانون استاندارد، واحدهای تولیدی موظفند پس از دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد محصولات خود را مطابق با استانداردهای ملی مربوطه تولید و به بازار عرضه کنند.

کد خبر 4475580

منبع: مهر

کلیدواژه: نظارت و بازرسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۰۲۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌

ایسنا/زنجان مدیر امور اجتماعی اداره‎‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: تاسیس خانه‌های بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی در سال گذشته به ۱۴۵ واحد رسید که نسبت به سال پیش از آن رشد ۷ درصدی داشت.

سجاد اوجاقلو در گفت‌‍وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه بیش از ۹۵ درصد واحدهای تولیدی واجد شرایط در استان دارای خانه های بهداشت کارگری هستند، اظهار کرد: هم اکنون تعداد کمی از واحدهای تولیدی که مشمول راه‌اندازی خانه بهداشت هستند در استان باقی مانده است که تاسیس خانه بهداشت در آنها نیز در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به بهره‌مندی ۲۳ هزار و ۵۰۰ کارگر از خدمات خانه‌های بهداشت، ادامه داد: ارائه خدمات رفاهی و استراحتگاهی برای کارگران در شهرهای سیاحی و زیارتی جزو برنامه‌ها قرار دارد، چرا که ارائه خدمات رفاهی جزو نکات مورد تاکید است و در این راستا در سال گذشته به ۲۳۲۰ کارگر و خانواده‌هایشان خدمات ارائه شده است.
 
اوجاقلو با اشاره به ارائه خدمات ورزشی به کارگران نیز خاطرنشان کرد: تعداد خانه‌های فرهنگ کار افزایش داده شده است و امیدواریم این روند ادامه داشته باشند. داشتن جامعه کارگری با نشاط و پویا بهره‌وری را افزایش می‌دهد و این نکته باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جمع آوری روغن زیتون با نام تجاری «سابرسو»
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • تشکیل ۱۰ پرونده برای واحد صنفی متخلف در زاهدان
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند