Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مراسم افتتاحیه اندیشکده دانش پژوهان جوان با حضور سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش، فاطمه مهاجرانی رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، محمدرضا مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و جمعی از دانش آموزان نخبه صبح امروز در مرکز دانش پژوهان جوان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم مهاجرانی با اشاره به اینکه تشکل‌های اجتماعی در ابتدا به شکل یک جمعیت دیده می‌شوند و به تدریج سازمان یافته می‌شوند،گفت: اگر قراراست پژوهشکده به عنوان نهادی جریان ساز باشد، باید از نخستین گام این اتفاق صورت بگیرد و این فضا محلی برای افزایش سرمایه‌های اجتماعی دانش آموزان است.

وی ادامه داد: سلطان بودن علم حاصل برهم‌کنش اندیشه‌هاست و اندیشکده محلی برای نشست کسانی است که پرچم کشور را به اهتزار در آوردند.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با اشاره به اینکه پیش از ادغام باشگاه دانش پژوهان جوان، باشگاه محلی برای همین کارکردها و گفتگوی اعضای با هم بود و قضایی برای به اشتراک گذاری انتقال تجربه به شمار می رود.

نخبگان صرفا برای مدال آوری در المپیاد شرکت نمی‌کنند

مهاجرانی با اشاره به اینکه نخبگان صرفا برای مدال آوری در المپیادها شرکت نمی‌کنند، گفت: این افراد برای رفع مشکلات جامعه و حل مسائل اجتماعی می کوشند.

وی با اشاره به اینکه ظرف ۳۱ سال ۷۳۱ مدال جهانی دریافت کردیم اما با کج سلیقگی مسئولان این ظرفیت را نادیده گرفتیم، گفت: نمی توانیم مدال‌آوران و سهم شان را در مدال آوری بپذیریم و به جریان نخبه پروری بپردازیم، اما نقش آموزش و پرورش که مهد این مهم است، نپذیریم.

مهاجرانی تصریح کرد: در سال‌های پیش آسیب المپیاد این بود که صرفا متمرکز بر تهران پیش می‌رفت و امسال در مناطق محروم مدارس معین مشخص کردیم تا از این آسیب جلوگیری شود و از ظرفیت سایر مناطق بهره ببریم.

وی با اشاره به اینکه ریشه مدال آوری در مدارس است و آن را مدیون مدیران و معلمان می دانیم، گفت: گفتگو رمز تعالی است که امیدواریم این اهداف در اندیشکده محقق شود.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۰۳۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، علی اسماعیلی ظهر سه‌شنبه در نشست خبری به مناسبت گرامیداشت هفته بزرگداشت معلم اظهار کرد: امسال میزبان بیش از ۲۲۷ هزار دانش آموز از مقطع پیش دبستانی تا پایه دوازدهم بودیم.

وی با بیان اینکه ۱۴ هزار و ۵۹۵ همکار در ارائه خدمات و برنامه‌های آموزشی و تربیتی شرکت دارند، تصریح کرد: دو عرصه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مهمترین محل رخدادهای آموزشی و تربیتی است که شامل مدرسه و نیروی انسانی و معلمان می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه امسال بزرگداشت هفته معلم با شعار ویژه «همه مدیون توایم» عنوان کرد: وقتی صحبت از معلم می‌کنیم صحبت از جایگاه معلمی و تاثیر آن در جامعه بوده و بسیاری از دستاوردهای جامعه ماحصل فرهنگ آموزش عالی و تعلیم و تربیت است.

وی در مورد نوسازی و احداث مدارس جدید یادآور شد: سال گذشته اداره نوسازی و تجهیز مدارس ۲۱۸ کلاس در سطح استان تحویل داد که این رقم در ۲۰ سال گذشته بی‌سابقه است.

اسماعیلی با بیان اینکه در عین وجود مدارس تخریبی، مدارس نوساز و منظم هم داریم، خاطرنشان کرد: بعضی از مدارس به لحاظ فیزیکی فرسوده است اما از لحاظ کیفیت آموزش و جایگاه تربیتی در سطح ممتاز است و در هیچ کجای استان هیچ مدرسه‌ای به حال خود رها نشده است.

وی در مورد کاهش سطح دانش دانش‌آموزان باید نگاه واقع بینانه داشته باشیم، ابراز کرد: ممکن است بخشی از جامعه دانش‌آموزی علاقه‌ای به روند تحصیلی نداشته باشد اما آموزش و پرورش وظایف خود را برای تربیت آن‌ها انجام می‌دهد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در مورد جذب نیروهای معمم بیان کرد: از جامعه روحانیون ۲۳ نفر از حوزه در آزمون‌ها پذیرفته شدند و در رشته‌های مرتبط با توانایی مشغول خدمت هستند.

وی با اشاره به اینکه میزان خروج نیروها از آموزش و پرورش به دلیل نیاز به معلم در این نهاد در دو سال اخیر کاهش یافته است، تاکید کرد: تدبیری اتخاذ کردیم که کلاس‌ها خالی نماند و بعد از رتبه‌بندی بیش از ۱۰۰ نفر در صف ورود به آموزش و پرورش از دستگاه‌های دیگر هستند.

اسماعیلی از جذب ۱۴۰ نفر نیروی فنی برای اشتغال در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای خبر داد و گفت: در بحث نیروهای کیفیت بخشی نیز ۱۴ اردیبهشت ورود نیروها را پیش‌رو داریم.

وی با اشاره به اینکه مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر نداریم مگر به دلیل بعد مسافت که به مدارس موجود برای سایر پایه‌ها ضمیمه شده باشد، عنوان کرد: از طرفی توسعه شهرک‌های اقماری نیاز به تاسیسات زیربنایی از جمله مدارس دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان ادامه داد: در دوره‌ای بخش قابل توجهی از اعتبارات به روستاها اختصاص یافت و مدارس خوبی در آن‌ها ایجاد شد که به دلیل مهاجرت در حال حاضر بلااستفاده مانده و آن‌ها را در مسیر فروش قرار می‌دهیم.

کد خبر 6093150

دیگر خبرها

  • اسلامی: ایران در المپیاد مخترعین مقام اول را کسب کرد
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • بزرگداشت مقام معلم به تمام ایام سال معطوف می‌شود
  • ۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند
  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • مدال آوران شانزدهمین لیگ علمی بین المللی پایا گیلان در مراسمی تجلیل شدند