Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما ؛ غلامرضا سلیمانی که در بیست و پنجمین همایش ملی بیمه و توسعه سخن می گفت افزود: رابطه صنعت بیمه با رشد و توسعه اقتصادی یک رابطه دو سویه است و رشد هر یک در گرو رشد دیگری است.
وی ادامه داد: بررسی عملکرد بیمه نشانه رشد اقتصادی است، ​برخی از آمار نشان دهنده این رشد است به عنوان مثال هزینه تولیدی بیمه در سال 96 حدود 34 هزار میلیارد تومان بود که نسبت به سال 95 بیست و یک درصد افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: خسارت پرداخت بیمه در سال 96 ،­بیست و دو هزار میلیارد تومان است که این رقم نسبت به سال 95­ شانزده و نیم درصد رشد داشته است، بیمه های صادره در سال 96 نسبت به سال 95 دوازده درصد رشد داشته و سهم بخش غیردولتی در سال 96 به 68 و نیم درصد رسیده است، حق بیمه سرانه در سال 96 چهارصد و بیست هزار تومان برای هر بیمه گذار است و ضریب نفوذ بیمه در کشور 2 و 3 دهم درصد مشخص شده است که این رقم نسبت به کشورهای پیشرفته مثل ژاپن رقم بسیار کمی است.
رئیس کل بیمه مرکزی گفت: ضریب خسارت در سال 96 هشتاد و سه و نیم درصد و در سال 95 ،هشتاد و سه و 4 دهم درصد است، نسبت خسارت در سال 96 ،شصت و پنج و چهار دهم درصد است و در سال 95 ،شصت و دو و 9 دهم درصد است .
سلیمانی با اشاره به اینکه بحث فناوریی و نوآوری و وجود استارتاپ ها در هر حرفه ای باعث رشد و توسعه آن حرفه شده است. ده شرکت در­ زمینه استارتاپ وجود دارد و شرکت یازدهم هم در راه است و شرکت های بیمه ای باید از این فرصت برای رشد صنعت بیمه استفاده کنند زیرا شرکت های دانش بنیان و و استارتاپ ها به هر بخشی وارد شوند سبب رشد آن قسمت می شوند.
وی با اشاره به اینکه­­ یکی از اقدامات خوبی که در سال 95 تصویب شد صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی بود گفت: این بیمه با وجود اینکه در سال 95 در مجلس تصویب شد اما به دلیل بار مالی هنوز راه اندازی نشده و ما سعی داریم با راه اندازی این صندوق اموال و دارایی های مردم را در برابر زلزله وحوادث طبیعی بیمه کنیم.
وی ادامه داد: حدود هزار و دویست میلیارد تومان کمک بلاعوض ، 4 میلیارد تومان وام به زلزله زدگان کرمانشاه ارائه شد که اگر این ارقام در این صندوق وارد شود در حوادث طبیعی کمک فراوانی می کند به عنوان مثال در ترکیه این صندوق فعال است و 5 میلیارد­ دلار پول در آن قرار دارد و در مواقع لازم از این صندوق استفاده می شود.
وی ادامه د اد: امیدواریم با راه اندازی این صندوق بتوانیم خسارات پرداختی را در مواقع ضروری­­ چون زلزله را داشته باشیم.
رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به اینکه بیمه صنعتی است که در ابتدای اعلام تحریم ها تحت تاثیر تحریم قرار گرفت گفت: پروژه های بزرگ از طرف شرکت های بیمه ­ای تحریم شد و ما قصد داریم در بحث اتکایی پوشش های بیمه ای را از طریق اوراق ریسک پوشش دهیم .
وی افزود: استفاده از بازار سرمایه برای پوشش ریسک های بزرگ سبب ورود بیمه­ به بازار سرمایه و پیوند با بازار سرمایه اتفاق بسیار موثری است.
رئیس کل بیمه مرکزی گفت: برای پوشش ریسک های بزرگ کنسرسیومی داشتیم که در آن 8 شرکت عضو بود و ما این 8 شرکت را به 22 شرکت رساندیم و سهم نگهدارنده ریسک های بزرگ را تقسیم کردیم و همچنین در جریان تحریم ها 920 میلیارد تومان به ظرفیت های قبلی اضافه کردیم.
سلیمانی با اشاره به اینکه باید پوشش های بیمه ای در سطح کشور را تنوع دهیم گفت: بیمه زندگی نمادی از رشد یافتگی مردم است و ما باید به جای گسترش سرمایه گذاری در مسکن و یا صندوق ­بازنشستگی ­باید بیمه زندگی را در کشور گسترش دهیم­ برای گسترش این بیمه می توانیم مشوق هایی را چون بیمه درمان را در کنار بیمه زندگی قرار دهیم.
وی با اشاره به اینکه چتر بیمه ای باید گسترش پیدا کند سعی داریم تا همه افراد را تحث پوشش بیمه قرار دهیم­.
سلیمانی گفت: برای گسترش بیمه برخی کارهای تصدی گری را به سندیکاها منتقل کردیم و ما فقط نظارت می کنیم .

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: ضریب نفوذ بیمه همایش ملی بیمه و توسعه رشد اقتصادی بیمه مرکزی سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۰۳۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه

به گزارش خبرگزاری مهر، فرهاد خدایی با اشاره به اینکه ارتباط الکترونیکی تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت، ارتباطی دائمی است و اطلاعات بیمارانی که تحت پوشش تأمین‌اجتماعی و در دسته بیماران مشمول حمایت از صندوق بیماران خاص هستند، به‌صورت مستمر به بیمه سلامت ارسال می‌گردد، اظهار داشت: صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج، در دولت سیزدهم و در سازمان بیمه سلامت برای حمایت مؤثرتر از همه آحاد جامعه در برابر هزینه‌های بیماری‌های پرمخاطره و بیماری‌های مزمن تشکیل شده است. هر ساله اعتبار مشخصی در بودجه برای حمایت از این بیماران پیش‌بینی می‌شود و در اختیار این صندوق قرار می‌گیرد. بیماران خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش تأمین‌اجتماعی نیز با معرفی و ارائه اطلاعات از سوی این سازمان، علاوه بر خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی؛ مشمول حمایت‌های مورد تعهد صندوق یادشده و کاهش سهم فرانشیز پرداختی هستند.

وی افزود: مهم‌ترین مشکل این بیماران که بیشترین مراجعات آنان را در پی دارد مربوط به هزینه‌های داروهای مورد مصرف آنان است. تا پیش از این، بیماران خاص تحت پوشش تأمین‌اجتماعی، بعد از تهیه داروهای تجویزی باید به واحدهای خسارات متفرقه مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی در استان خود مراجعه می‌کردند تا مابه‌التفاوت سهم مورد تعهد این صندوق در مورد داروهای مشمول را دریافت کنند. با جلسات و نشست‌های متعددی که میان تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت برگزار شد در حال حاضر، ارتباط برخط داروخانه‌ها با سازمان بیمه سلامت برقرار شده است.

به این ترتیب سهم مورد تعهد صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در همان لحظه نسخه‌پیچی در داروخانه محاسبه و از فرانشیز پرداختی بیمه‌شده کسر می‌شود. درواقع دیگر نیازی به مراجعه حضوری این بیماران به واحدهای خسارات متفرقه نیست. در خصوص اتصال سایر مراکز پاراکلینیک مانند فیزیوتراپی، آزمایشگاه، سی‌تی‌اسکن، ام. آر. آی و … به این سامانه نیز هماهنگی‌ها و جلسات بین این دو سازمان هنوز در حال پیگیری است.

معاون خرید راهبردی اداره‌کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: بیماران خاص و صعب‌العلاج از این پس در هنگام مراجعه به داروخانه‌ها برای دریافت داروهای تجویزی، چنانچه داروی تجویزی برای آنان از داروهای مشمول حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج باشد، به‌صورت برخط و خودکار از حمایت این صندوق در زمینه فرانشیز دارو بهره‌مند خواهند شد و نیازی به اقدام خاصی از سوی این بیماران نیست.

وی همچنین گفت: در مورد بیماران مبتلا به بیماری‌های پرمخاطره مانند هموفیلی، تالاسمی، ام. اس، سرطان، اوتیسم و بیماری‌های ژنتیک و برخی دیگر از بیماری‌ها، بهره‌مندی از حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج، منوط به تشکیل پرونده در مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی استان‌ها است. در مورد بیماری‌های مزمن دیابت و فشار خون نیز امکان نشان‌دار شدن بیماران به عنوان بیمار مشمول این حمایت‌ها، توسط پزشکان متخصص و در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک فراهم شده است.

خدایی در مورد هزینه‌های بستری بیماران خاص و صعب‌العلاج نیز گفت: طبق ابلاغ وزارت بهداشت و درمان، بیمارستان‌ها ملزم شده‌اند مقررات مربوط به حمایت‌های صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج را در سامانه مدیریت اطلاعات بیمارستانی (HIS) ثبت کنند. به این ترتیب در بیمارستان‌های طرف قرارداد بیمه‌های پایه، سهم این صندوق از هزینه‌های درمان بیمار به‌صورت برخط و خودکار محاسبه می‌شود. در بیمارستان‌های خصوصی غیر طرف قرارداد بیمه‌های پایه نیز این بیماران می‌توانند بعد از ترخیص و با ارائه اسناد و مدارک هزینه‌های بیمارستانی به واحدهای خسارات متفرقه، سهم صندوق یادشده را دریافت کنند.

گفتنی است طبق بند (ن) تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۴۰۱ حمایت‌های ویژه‌ای برای بیماران خاص و صعب‌العلاج در نظر گرفته شده و صندوق ویژه‌ای برای حمایت از این بیماران در دولت سیزدهم تشکیل شده است. موضوع فعالیت این صندوق، فراهم‌آوردن زمینه تأمین مالی بهینه داروها، تجهیزات پزشکی، کالاها و خدمات سلامت‌محور مرتبط با بیماری خاص و صعب‌العلاج مشتمل بر خدمات ارتقای سلامت، خدمات پیشگیرانه، خدمات تشخیصی و درمانی، خدمات باز توانی و توانبخشی و مراقبت‌های دوره‌ای و تسکینی، خدمات پرستاری و درمان در منزل و نظایر آن است فهرست آن به تصویب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده است.

کد خبر 6087271

دیگر خبرها

  • راحت می‌گویند از افزایش نرخ ارز سود نمی‌بریم و نقشی در آن نداریم!
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • خسارت ۱۸۴ میلیاردی باران به بناهای تاریخی سیستان وبلوچستان
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • ۳۳ هزار نفر در بوشهر عضو صندوق بیمه روستائیان و عشایر هستند
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه
  • بیمه رایگان مادران غیر شاغل روستایی و عشایری لرستان
  • ۳۳ هزار نفر در استان بوشهر عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان هستند
  • برتری استان یزد در کسب جایگاه بالاترین ضریب نفوذ بیمه در کشور
  • افزایش ضریب امنیت غذایی ایرانیان با خودکفایی در تولید لاین مرغ آمین