Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،  سرهنگ کامران کریمی،  فرمانده سپاه نهاوند افزود:  به همت فرماندهی سپاه ناحیه نهاوند و مسئول بسیج رسانه شهرستان و همکاری رسانه ها نخستین جشنواره حوزه ایثار و شهادت با معرفی برترین ها در تالار جم نهاوند به کار خود پایان داد.

وی گفت: این جشنواره با هدف تقویت هم‌اندیشی، همدلی و همکاری فعالان رسانه‌ای و بسیج در عرصه‌های مشترک برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی سهرابی مسئول بسیج رسانه و دبیر این جشنواره اظهار داشت: در این جشنواره که در چندین بخش تصویری، صوتی، مکتوب، دیجیتال، فضای مجازی و کانال های خبری برگزار شد بیش از ۵۰۰ اثر از ۳۰ رسانه نهاوند به دبیر خانه ارسال شد.

وی ادامه داد:  به ترتیب در بخش های  گزارش های خبری محمد علی روزبه از صداوسیما مکتوب میترا عباسی از نشریه فردای نهاوند سمیه شفائی از نشریه فریاد نهاوند معصومه کمالوند از روزنامه همدان پیام در بخش  سایت های خبری مهدی سهرابی از پایگاه خبری گرو حسین صادقی از پایگاه خبری صدای نهاوند و خانم شیما حیدری از پایگاه خبری عقیق نهاوند رتبه های برتر را کسب کردند.

سهرابی بیان کرد: در بخش روزنامه های سراسری  و محلی سید محمد موسوی زاده از روزنامه کیهان علی چگنی از نشریه فریاد نهاوند  سجاد سیف از روزنامه همشهری کورش قپانوری از نشریه فرهنگ ملایرمبینا بابایی از روزنامه ابتکار رتبه های برتر را کسب کردند.

مسئول بسیج رسانه نهاوند خاطر نشان کرد: در بخش خبرگزاریها حسین بحیرایی از خبرگزاری مهر خانم فاطمه ظفری از خبرگزاری تسنیم و علی سهرابی از باشگاه خبرنگاران جوان داوود حسنوند از خبرگزاری بسیج و خانم عذرا جهانیان از خبرگزاری ایسنا رتبه های برتر را کسب کردند.

وی گفت: مهمترین بخش های جشنواره ایثار و شهادت نهاوند شامل انواع گزارشهای خبری، عکاسی خبری، گزارش  تصویری، مکتوب، کوتاه و بلند، خبر فوری و کوتاه  بودند.

وی اظهار داشت: در این مراسم خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای شهرستان نیز به جهت تعامل فرهنگی، مذهبی با رسانه ها  با اهداء لوح تقدیر به سرهنگ پاسدار کامران کریمی، از زحمات و تلاش های فرماندهی سپاه ناحیه نهاوند تقدیر و تشکر کردند.

مسئول بسیج رسانه شهرستان نهاوند گفت: معرفی و تقدیر از موفق‌ترین فعالان رسانه‌ای حوزه ایثار و شهادت و شناسایی، الگوسازی از بهترین مصادیق فعالیت خلاق، مبتکرانه، پرمخاطب، پرمحتوا، جذاب و ماندگار در عرصه فعالیت‌های رسانه‌ای مرتبط با ایثار و شهادت از جمله اهداف مهم این جشنواره بود.

علی سهرابی افزود: اولین جشنواره تجلیل از خبرنگاران و رسانه‌های برتر در حوزه‌ ایثار و شهادت در سطح مطبوعات، خبرگزاری‌ها، پایگاه‌های اطلاع‌رسانی و خبری و دفتر صدا و سیمای جمهوری اسلامی در شهرستان نهاوند برگزار شد و از فعالان هیئت اندیشه ورز بسیج رسانه شهرستان نهاوند  تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/ج

 

برترین های نخستین جشنواره حوزه ایثار و شهادت نهاوند معرفی شدند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سپاه انصار الحسین ایثار وشهادت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۰۴۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان؛ اشرف‌السادات داودالموسوی از رقابت ۶۷ دانش‌آموز با نیازهای ویژه استان در مرحلۀ استانی نوزدهمین دورۀ مسابقات قرآن کریم، عترت و نماز برای سال‌تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ خبر داد.

وی همچنین افزود: مرحلۀ استانی هفتمین دورۀ مسابقات قرآن کریم، عترت و نماز کارکنان مدارس استثنایی استان نیز باحضور ۳۵ نفر از کارکنان آموزش و پرورش استثنایی استان از صبح تا عصر روز پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه برگزار شد.

رییس آموزش و پرورش استثنایی استان سمنان اظهار کرد: همزمان با هفتۀ بزرگداشت مقام معلم، مسابقات دانش‌آموزان و کارکنان در رشته‌های قرآنی برای اولین بار و به‌صورت حضوری در مرکز استان برگزار و آیین اختتامیه آن در عصر روز پنج‌شنبه باحضور خانم‌ها دکتر پروین قربانیان و اژدری، مدیر پرورشی و تربیت‌بدنی و کارشناس ذی‌ربط از سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور و دکتر وزیری، مدیرکل استان و معاونان اداره کل آموزش و پرورش و سازمان بهزیستی در تالار شهید مطهری سمنان باشکوه خاصی برپا شد.

وی گفت: داوری این دوره از مسابقات توسط گروه ۱۰ نفره داوران ملی و استانی به سرپرستی دکتر فهیمه گلپایگانی انجام شد و ۴۴ نفر از دانش‌آموزان برحسب رشته، جنسیت، معلولیت و پایۀ تحصیلی برگزیده شدند که در آیین اختتامیه با اعطای لوح و هدیه نقدی از آنان تجلیل شد.

به گفتۀ داودالموسوی، یکی دیگر از بخش‌های این آیین، تجلیل از ۲۹ دانش‌آموز برگزیده مسابقات مرحلۀ استانی رشته‌های ورزشی بود که باحضور همۀ آنان صورت پذیرفت.

خاطر نشان می‌سازد؛ اعلام نتایج مسابقات کارکنان منوط به بررسی آثار نوشتاری (مقالات) آنان و جمع‌بندی امتیازها است که در همین هفته انجام می‌گیرد.

ی در ادامه با بیان این‌که جامعه فرهنگیان استان سمنان، انسان‌های فرهیخته، نخبه، شایسته‌ و پای کار تعلیم و تربیت هستند، یکی از ویژگی‌های نظام تعلیم و تربیت اسلامی را توسعه متوازن و عدالت آموزشی دانست و گفت: هرچند مدرسه‌داری به شکل غربی وارد کشور شده و هنوز هم لایه‌ها و نمودهای آن در مدارس ما به چشم می‌خورد؛ ولی در نظام ایرانی‌اسلامی مقدس‌تر از مفهوم مدرسه، مفهوم مکتب‌خانه است و در این مکتب، یک نوع نگاه توسعه‌ای و عدالت‌محور حاکم است و این برنامه و مسابقاتی که برگزار شده تجمیع آن در فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر تهذیب، تحصیل و ورزش آمده است.

فضای آموزش استثنایی، مخلصِ معلم و معلمِ مخلص است

وزیری تأکید کرد: کار معلمان استثنایی بسیار سخت و پاداشش هم بیش‌تر و ارتباط‌شان با خدا هم بیش‌تر و درجه تقوا و ایمان‌شان هم بالاتر است؛ چون هر روز با دانش‌آموزانی کار می‌کنند که آیه‌های نور هستند و از دانش‌آموزان عادی بامحبت‌تر بوده و صفای قلب بیش‌تری داشته و معلم‌شان را بیش‌تر و از صدق دل، دوست دارند و به معنی واقعی، فضای آموزش استثنایی از سوی دانش‌آموزان، مخلصِ معلم و از سوی معلمی، معلمِ مخلص است و دعای آن‌ها در زندگی معلمان تأثیر به‌سزایی خواهد داشت و در عدالت آموزشی باید به تمام استعدادهای این دانش‌آموزان توجه کنیم.

وی افزود: دانش‌آموزان مدارس استثنایی ثابت کردند که هم در مسابقات قرآنی و هم در مسابقات پارالمپیک، سرآمدان جهان هستند و باید تلاش کنیم استعدادهای هریک از آن‌ها را شکوفا کنیم که بی‌شک نقش والدین در تحقق این موضوع بسیار مهم است و معتقدیم خانواده دانا می‌تواند مدرسه توانا را بسازد و ایران قوی در گرو مدرسه قوی است که از خانواده قوی تشکیل می‌شود و اگر بخواهیم در بین هنرهای هفت‌گانه دنیا، هنر معلمی را فراهنر بدانیم کاملا درست است.

وزیری در پایان تصریح کرد: هدف ما این است که این دانش‌آموزان در کنار هم بتوانند زیست اجتماعی را تجربه کنند، روحیه‌شان بالا رود و نسبت به توانمندی یک‌دیگر آشنا شوند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903303

دیگر خبرها

  • دبیر اجرایی و دبیر هنری جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند
  • انتصاب دبیر اجرایی و دبیر هنری هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار
  • معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • برترین موتورکراس سواران تبریز معرفی شدند
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • معرفی برترین های مسابقه فوتسال مهاجران آران وبیدگل
  • معرفی برترین‌های هفته دوم تنیس ساحلی کیش
  • معرفی برترین‌های مسابقات آزاد دارت بانوان کارگر ایران
  • معرفی برترین‌های مسابقات کاتا جودو بانوان استان همدان