Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت  بحران کشور صبح امروز در حاشیه اولین نشست مدیران کل بحران استان های سراسر کشور و دبیران ستاد مدیریت بحران مناطق 22 گانه تهران، در جمع خبرنگاران با اعلام این که ما هر روز شاهد حوادث مختلف در سراسر کشور هستیم ، گفت: از این رو در پیشگیری و مقابله باید سطح آمادگی را ارتقا دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

َ

رئیس سازمان مدیریت  بحران کشور با بیان این که بنا به دستور وزیر کشور مقرر شد تا همه استان های کشور به عنوان معین استان تهران در نظر گرفته شوند، افزود: دستورالعمل مذکور با هماهنگی تمام دستگاه های اجرایی کشور، سازمان ها و نهاد های مربوطه و نیز سایر استان ها تهیه و تصویب و ابلاغ شد.

وی ادامه داد: امروز جلسه ای با مدیران بحران استان ها و شهرداران مناطق تهران داریم تا در صورتی که حادثه ای در پایتخت در حد کلان رخ داد، بتوانیم از همه ظرفیت استان ها برای مقابله و کاهش خسارت احتمالی، آمادگی لازم را ایجاد کنیم.

نجار در ادامه در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران با اشاره به زلزله تهران و با بیان این که کارشناسان ظرفیت گسل های موجود در تهران را بیش از 7.3 ریشتر نمی دانند، گفت: در زلزله 7 ریشتر تهران حدود 2 میلیون نفر تحت تاثیر مستقیم حادثه قرار خواهند گرفت و 8 میلیون باقی مانده، تحت تاثیر غیر مستقیم خواهند بود. آلاینده ها، منابع نفتی، گاز و ...خود عامل تشدید رخدادها خواهند شد، از این رو تهران نیازمند استفاده از ظرفیت استان های معین در شرایط بحران های بزرگ خواهد بود.

وی با بیان این که در صورت وقوع بحران با توجه به ریزش دیوارها و مسدود شدن راه ها در تهران به بالگرد نیاز داریم، گفت: تاکنون در حال شناسایی تمامی پد های موجود و اماکنی که امکان فرود بالگرد دارند بوده ایم و با سازمان های مربوطه نیز در حال هماهنگی های لازم هستیم تا بتوانیم از ظرفیت های هوایی موجود استفاده نماییم .

رئیس سازمان بحران کشور در خصوص بودجه ی این سازمان گفت: در حال حاضر دولت با مشکل مواجه است اما 5% از اعتبارات کشور برای مباحث مدیریت بحران که شامل 3 درصد پیشگیری و 2 درصد مقابله در نظر گرفته شده است. در زلزله کرمانشاه شاهد بودیم دولت با تسهیلات و امکانات بانکی قریب به 12 هزار میلیارد تومان مصوبه در نظر گرفته و بیش از نیمی از آن را پرداخت کرده است که عددی قابل توجه است واین نشان از آن دارد که هر جا لازم باشد بودجه تخصیص داده می شود .

در حال تکمیل ...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت بحران زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۰۵۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند

 علیرضا فخاری در جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران که با حضور مدیران ادارات تشکیل شد، با تاکید بر برنامه محوری مسؤولان اظهار کرد: باید همه اقدامات منطبق بر برنامه باشد و در ارائه از زیاده گویی‌ها خودداری و بدون محاسبه منابع و محدودیت‌ها برآورد انجام ندهیم.

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت انعطاف پذیری در برنامه‌ها گفت: با رعایت اصول و چارچوب‌ها و با توجه به اسناد بالادستی می‌توانیم به یک برنامه منعطف دست یابیم.

فخاری با تاکید بر ارزیابی مدیران بر اساس عملکرد برنامه‌ها عنوان کرد: برنامه‌های ارائه شده باید طبق واقعیت‌ها باشند و برای مشارکت در برنامه ریزی استان نیازمند ادبیات مشترک میان همه مسؤولان هستیم.

وی با اشاره به برنامه ریزی و آینده پژوهی دستگاه‌ها و سازمان‌ها بیان کرد: برای برنامه ریزی باید انتقاد‌ها را شنید و یک برنامه عملیاتی، اجرایی و واقع گرایانه تنظیم کرد و نتیجه کار را در قالب عملکرد دستگاه‌ها به قضاوت مردم بگذاریم، چرا که در این صورت سطح پاسخگویی به مردم با کیفیت بیشتری انجام می‌شود.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه مورد ارائه توسط مدیران باید در بستر اتفاقات تنظیم و تهیه شود گفت: در این صورت است که نیاز‌ها و ضروریات شناخته می‌شود و می‌توان برای آن برنامه ریزی صحیح انجام داد، زمانی که مدیری در تعامل با مردم باشد نیازمندی‌ها و ضرورت‌ها را شناسایی و برای آها برنامه ریزی می‌کند.

وی با اشاره به همسو شدن افکار در مدیران بر ضرورت نظام برنامه ریزی تاکید و اظهار کرد: برای اداره کردن استان باید نسبت به میزان ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها شناخت دقیق داشته باشیم.

فخاری در خصوص انتظارات از سازمان برنامه و بودجه در حوزه برنامه ریزی عنوان کرد: ضروری است که سازمان برنامه و بودجه از رخوت حضور در صحنه و توزیع کنندگی پول خارج و ناظر بر اقدامات اجرایی دستگاه‌ها در جهت تحقق برنامه شود و برای ارزیابی پروژه‌ها به میدان بیاید.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • کولاک یک‌ نیمه‌ای لیونل مسی برابر نیویورک ردبولز؛ تاثیر مستقیم روی ۶ گل!
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • زلزله ۴.۲ ریشتری در خراسان شمالی هیچگونه خسارتی در پی نداشت
  • زلزله ۴.۲ ریشتری تیتکانلو در خراسان شمالی را لرزاند
  • زلزله ۴.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند
  • زلزله ۴‌.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند