Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از یزد، ابوالفضل زرویی نصرآباد؛ شاعر، پژوهشگر و طنزپرداز از تبار یزد بود که دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته زبان و ادبیات فارسی بود و از سال ۱۳۶۸ فعالیت مطبوعاتی و فرهنگی خود را آغاز کرد.

زرویی با نشریاتی، چون گل آقا، همشهری، جام جم، ایرانیان، انتخاب، زن، مهر، کیهان ورزشی، بانو، جستجو، عروس، تماشاگران و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. همکاری داشته است و نوشته‌های وی در نشریات با اسامی مستعار ملانصرالدین، چغندر میرزا، ننه قمر، کلثوم ننه، آمیز ممتقی، میرزا یحیی، عبدل و... شناخته می‌شود.

عالیه مهرابی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، در خصوص این شاعر و طنزپرداز یزدی تبار گفت: ابوالفضل زرویی نصرآباد یکی از نخبگان شعر طنز بود که موسوی گرمارودی یکی از شاعران نامدار کشورمان او را عبید زاکانی زمانه دانسته است و روزگاری صابری فومنی (گل‌آقا) از او با عنوان امید ادبیات طنز ایران در سال‌های آینده یاد می‌کرد.

وی با بیان اینکه این شاعر برجسته موازین اخلاقی و خط قرمز‌ها را در طنزهایش رعایت می‌کرد، ادامه داد: با وجود اینکه چنانچه کوچکترین غفلتی در شعر طنز رخ دهد اخلاق در آن زیر پا گذاشته می‌شود، اما این طنزپرداز اخلاق محوری را مدنظر داشت و در آثار خود این ویژگی را به خوبی رعایت می‌کرد.

مسئول انجمن شعر بسیج هنرمندان یزد با اشاره به اینکه شعر طنز ظرفیت بسیار بالایی برای پرداختن به مشکلات جامعه دارد، افزود: یکی دیگر از ویژگی‌های این طنزپرداز معروف این بود که مشکلات و مسائل اجتماعی را با زبان طنز به مسئولان گوشزد می‌کرد و و زبان گویای مردم و جامعه خود بود.

مهرابی عنوان کرد: در دیداری که شاعران با رهبر معظم انقلاب داشتند و به شعرخوانی می‌پرداختند شعر و طنز‌های ابوالفضل زرویی مورد توجه رهبری بود و معظم له وی را مورد تمجید قرار می‌دادند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۰۶۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از طاقبستان تا بیستون همسفر با رادیو ایران

«هفته های ایرانی» در بیست و سومین سفر استانی، از استان «کرمانشاه» و دیدنی‌ها و شنیدنی‌های این استان می‌گوید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، به نقل از روابط عمومی صدا و سیما، شهر «کرمانشاه»  نهمین شهر پر جمعیت ایران و یکی از مهمترین شهرهای غربی ایران است و از لحاظ جغرافیایی رشته کوه زاگرس این سرزمین را از همسایه‌های خود جدا کرده است. 

بخش بزرگی از مردم «کرمانشاه» را اقوام کرد تشکیل می دهند و در کنار آنها اقوام دیگری از ارمنی‌ها، ترک ها، عرب‌ها، لرها و لک‌ها با مهاجرت به این منطقه در این شهر و استان ساکن شده‌اند.

 رایج‌ترین زبان مردم «کرمانشاه» کُردی و بعد از آن زبان فارسی کرمانشاهی  و زبان لکی ست. 

یکی از جذابیت‌های بارز «کرمانشاه»  تنوع غذایی و خوشمزه‌های آن است.

برخی از جاذبه‌های گردشگری استان «کرمانشاه» عبارتند از: «طاقبستان، غار آبی قوری قلعه، گوردخمه دکان داوود، تالاب هشیلان، گوردخمه اسحاق وند، سراب نیلوفر و طاق گرا و...» 

در ادامه طرح هفته‌های فرهنگی رادیو ایران، این هفته از 8 تا 14 اردیبهشت یک هفته روی موج رادیو ایران مسافر استان «کرمانشاه» باشید و با مفاخر فرهنگی، جاذبه های دیدنی و فرهنگ و رسوم و موسیقی ها و غذاهای محلی این استان بیشتر آشنا شوید.

برنامه‌های مختلف رادیو ایران مثل «سلام صبح بخیر، نمودار، پلاک هشت باغ هنر، ایرانشهر و ورزش ایران و زیر آسمان ایران و ...» در بخش‌های مختلف از استان «کرمانشاه» خواهند گفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • امام صادق(ع) در مناظرات آموزگار اخلاق و ادب بودند
  • دیدار رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با رهبر شیعیان مالی
  • فقر و فقدان قدرت خرید اخلاق اجتماعی را مخدوش می‌کند
  • آیت‌الله حسینی بوشهری: اگر گفته‌های ما منطقی باشد مردم به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند
  • انتقاد امام جمعه همدان از توجه به ارزش‌های مادی در مدارس
  • شهید مطهری اخلاق مداری در سیاست را به ما آموخت
  • از طاقبستان تا بیستون همسفر با رادیو ایران
  • «دیکتاتوری با اخلاق سگی» به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • درس اخلاق | چرا باید صابر باشیم؟