Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@02:11:34 GMT

دولت از پیام‌رسان‌های داخلی حمایت کند

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۰۶۷۵۵

دولت از پیام‌رسان‌های داخلی حمایت کند

یک عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت نسبت به تکمیل پروژه عظیم شبکه ملی اطلاعات غفلت کرده و از آن حمایت نمی‌کند.

به گزارش ایسنا، ابوالفضل ابوترابی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) با اشاره به جنگ پیچیده فعلی ایران گفت: امروز دشمن با جنگ روانی بسیار پیچیده با عنوان جنگ «مخلوط شن و ماسه» در حال از بین بردن تمام دستاوردهای مهم نظام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دشمن با ابزار مدرن به خصوص پیام‌رسان‌های خارجی سعی در ناامیدی مردم و حذف تمام دستاوردهای مهم نظام دارد، یعنی با مخلوط کردن انبوه اخبار دروغ با تعداد کمی اخبار درست به اهداف خود می‌رسد.

وی خطاب به رییس جمهور افزود: تا کی ما باید در این فضای مسموم مجازی شیمیایی، شهید و مجروح بدهیم. مقام معظم رهبری بارها در خصوص حفظ امنیت ملی صحبت کرده‌اند. شما شخصا نسبت به تکمیل پروژه عظیم شبکه ملی اطلاعات غفلت کرده و از پیام رسان‌های داخلی حمایت نمی‌کنید.

این عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علاوه بر جنگ روانی، دشمن وارد جنگ اقتصادی نیز شده است. ما به لحاظ ساختارهای غلط قانونی دچار بیماری مزمن اقتصادی شده‌ایم و تا زمانی که مجلس شورای اسلامی و دولت ساختارهای بنیادی اقتصادی و اداری را اصلاح نکنند وضعیت مملکت اصلاح نمی‌شود.

وی با اشاره به این‌که ۷۰ درصد مشکلات ما اداری، بانکی و داخلی است، گفت: ۹۲ درصد اعتبارات و بودجه سالیانه این ادارات بی‌هیچ منفعتی به هدر می‌رود. ادامه این مسیر امکان‌پذیر نیست. مجلس شورای اسلامی مهم‌ترین نقش را در اصلاح ساختار بانکی مالی دارد.

ابوترابی با اشاره به پنج طرح اصلاح نظام بانکی، قانون تجارت، مدیریت جامع شهری و روستایی، اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده و قانون خدمات کشوری خطاب به لاریجانی، گفت: ما براساس ماده ۱۳۲ آیین‌نامه داخلی به صورت کتبی تقاضای جلسه غیرعلنی برای نحوه‌ رسیدگی به صورت کار جهادی را تقدیم شما کرده‌ایم. انتظار داریم مجلس شورای اسلامی در شرایط فعلی نقش‌آفرینی کند.

نماینده مردم نجف‌آباد با اشاره به جنگ امنیتی دشمن علیه ایران در کنار جنگ اقتصادی و روانی، این جنگ را ناکام خواند و گفت: حسادت و تعجب دشمن در این است که ایران چگونه همچون یک جزیره امن در اقیانوس پرتلاطم ناامن منطقه، امنیت پایدار دارد؟

وی عملکرد جلسات شورای هماهنگی اقتصادی در زمینه زمین زدن غول نقدینگی را راضی‌کننده ندانست و افزود: سوال من از سران قوا این است که حال که همه چیز از جمله نیروی انسانی، نعمت خدادادی نفت و گاز و سایر امکانات وجود دارد، چرا دست روی دست گذاشته و اقدام مناسبی در جذب پول سرگردان مردم برای پیشرفت و اشتغال نمی‌کنند؟ آیا بهتر نیست شورای هماهنگی اقتصادی، دبیرخانه، سخنگو و اجرای احکام داشته باشد؟ چرا سران قوا به امورات خرد مصرح قانون می‌پردازند؟ اینها سوالاتی است که باید به مردم جواب داده شود.

این عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی در پایان خطاب به ظریف، گفت: چند سال پیش کشتی نجاتی که از طرف صلیب سرخ و هلال‌احمر ایران حامل کمک‌های دارویی بود و به چند مایلی بندر یمن رسیده بود را به درخواست جان کری برگردانیم. من نمی‌دانم که در آن دنیا چگونه می‌خواهید پاسخگوی کودکان یمنی که از گرسنگی و بیماری شهید شدند، باشید؟ اگر آن کشتی به ساحل یمن رسیده بود حصر و تحریم دارویی و غذایی یمن شکسته شده بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۰۶۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاول دورف، تلگرام را امن‌تر از واتساپ و سیگنال می‌داند

مدیرعامل تلگرام، با بازنشر ادعایی جنجالی می‌گوید که پیام‌رسان تحت مدیریت او امنیت بیشتری نسبت‌ به واتساپ و سیگنال دارد.

به گزارش زومیت؛ پاول دورف، مدیرعامل تلگرام، گزارش پرحاشیه‌ای را بازنشر کرده است که ادعا می‌کند پیام‌رسان سیگنال آن‌طور که به‌نظر می‌رسد امن نیست؛ درحالی که سیگنال خودش را به‌عنوان پلتفرمی بسیار امن معرفی می‌کند.

منابع آگاه همین گزارش در ادعایی تأییدنشده می‌گویند بخشی از بودجه‌ مورد استفاده برای فناوری به‌کاررفته در پیام‌رسان سیگنال، ازطریق صندوق OTF تحت حمایت دولت آمریکا تأمین شده است. در متن گزارش، هدف OTF از تأمین بودجه‌ی اولیه‌ی سیگنال، توسعه‌ی «ابزار‌های ارتباطات موبایلی رمزنگاری‌شده» عنوان می‌شود.

ظاهرا همان پروتکل مورد استفاده در سیگنال امروزه در واتساپ، فیسبوک مسنجر، گوگل مسیجز (پیام‌رسان پیش‌فرض اندروید) و حتی اسکایپ حضور دارد.

پاول دورف با بازنشر ادعا می‌گوید با «افراد مهمی» صحبت کرده است که مدعی شده‌اند پیام‌های خصوصی‌شان در سیگنال سر از رسانه‌ها و دادگاه‌های آمریکا درآورده‌اند.

دورف می‌گوید هر زمان نگرانی درباره‌ امنیت سیگنال مطرح می‌شود، مدیران این پلتفرم می‌گویند: «ما منبع‌باز هستیم؛ بنابراین همه می‌توانند تأیید کنند که هیچ مشکلی وجود ندارد.» به ادعای دورف، این اقدامی گمراه‌کننده است.

به روایت مدیرعامل تلگرام، پژوهشگران امنیتی نمی‌توانند بفهمند که آیا کد قرارداده‌شده در گیت‌هاب همان کدی است که در داخل نسخه‌ی آیفون سیگنال استفاده می‌شود یا نه؛ اما تلگرام چنین اجازه‌ای به پژوهشگران می‌دهد. ازطرفی دیگر، متا کد هیچ‌یک از اپلیکیشن‌هایش را به‌صورت عمومی منتشر نمی‌کند.

پاول دورف می‌گوید تلگرام تنها پیام‌رسان محبوب دنیا است که به همه امکان می‌دهد از امنیتش اطمینان حاصل کنند. به گفته‌ی او، بخش Secret Chat تلگرام امنیت بسیار بالایی دارد و این امنیت قابل احراز است.

Secret Chat تنها بخش از تلگرام است که از سیستم رمزنگاری سرتاسری پشتیبانی می‌کند. چت‌های معمولی تلگرام رمزنگاری سرتاسری ندارند، با این‌حال چت‌های واتساپ و سیگنال از این سیستم امنیتی پشتیبانی می‌کنند.

افزون‌بر دورف، جک دورسی (هم‌بنیان‌گذار ایکس) نیز ادعا‌های مربوط‌به سیگنال را بازنشر کرده است. ایلان ماسک در واکنش به امن‌نبودن سیگنال، این ادعا را «نگران‌کننده» خواند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پاول دورف، تلگرام را امن‌تر از واتساپ و سیگنال می‌داند
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی در دور دوم انتخابات از چه کسانی حمایت می‌کنند؟
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • توافق کمیسیون اقتصادی مجلس با «مخبر» برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • قالیباف: هیئت تطبیق مصوبات می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد
  • حمایت شورای وحدت زنجان از محمد اسماعیلی و سعید رفیعی در انتخابات
  • اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است
  • فهرست کامل کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات منتشر شد
  • کیش دستوری به پیامک بانکی