Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@20:41:58 GMT

خلق ثروت آب در گرو بهره‌مندی از ایده‌های فناورانه

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۰۶۸۳۶

خلق ثروت آب در گرو بهره‌مندی از ایده‌های فناورانه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نادرقلی ابراهیمی در دومین جشنواره و نمایشگاه ملی فناوریهای آب، خاک و محیط زیست معاونت علمی با بیان اینکه بررسی مشکلات شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها در دستور کار است گفت: با استفاده از حضور شرکت های دانش بنیان و بهره مندی از تکنیک های نوپایه در حوزه آب و خشکسالی می توانیم به خلق ثروت و رفع مشکلات زیست محیطی در کشور دست یابیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ابراهیمی با اشاره به نقش ایده پردازان، استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان در روند برگزاری این دوره از نمایشگاه گفت: به طور حتم حضور ایده های نوین و نمایش رشد فکری، علمی و فناورانه در حوزه آب و خشکسالی، در روند برگزاری این رویداد تاثیر گذار بوده است. 

وی در ادامه با اشاره به مشکلات و شرایط موجود کشور بیان کرد: تجربه نشان داده است که شرایط تحریم ها همواره نقطه شروع موفقیت می تواند باشد، این بار نیز می توانیم با بهره مندی از ایده های نوین، خصوصا شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها مشکلات حیاتی و مهم کشور را مرتفع سازیم. 

دبیر ستاد توسعه فناوریهای آب و خشکسالی گفت: از زمان شروع برنامه ریزی دومین جشنواره و نمایشگاه آب طی سه نوبت تمدید ارائه پیشنهادات فناورانه، تعداد ٢٠١ ایده دریافت شد که قابل توجه است و به طور حتم این میزان گستردگی ایده های فناورانه نشان از بزرگی و اقتدار کشورمان در حوزه های علمی است. 

وی با اشاره به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران اظهار کرد: در عرصه تعاملات بین المللی با حضور مقتدرانه مدیریت صحیح منابع، هم فکری، به تعبیر خواهد رسید. 

ابراهیمی گفت: فرصت به وجود آماده منوط به برگزاری جشنواره نخواهد بود و ایده پردازان، و فعالان مراکز تحقیقاتی میتوانند  ایده های خود را در حوزه آب و خشکسالی ارائه دهند. 

ابراهیمی گفت: ١٠٧ شرکت دانش بنیان در حوزه آب، وجود دارند که از این میزان پنجاه شرکت به منظور حضور در جشنواره اعلام آمادگی کردند. 

دبیر ستاد توسعه فناوری آب و خشکسالی معاونت علمی از اختصاص غرفه به شرکت های دانش بنیان خبر داد و گفت: در این جشنواره به شرکت های دانش بنیان به منظور ارائه فناوریهای خود به بخش علمی و فناورانه فضائی اختصاص داده شده است. 

ابراهیمی گفت: در ستاد توسعه فناوری آب و خشکسالی معاونت علمی عمده فعالیت ها حاکمیتی است، تا بتوانیم با حضور دانشگاهیان و شرکت های دانش بنیان زیر چتر استارت آپ ها فعالیت ها حاکمیتی را گسترش دهیم. 

دومین جشنواره و نمایشگاه ملی فناوریهای آب، خاک و محیط زیست در محل سازمان تحقیقات و آموزش کشاوری از ١٢ تا ١٤ آذر ماه برپا خواهد شد.

کد خبر 4475864 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: استارتاپ ایرانی شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۰۶۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد

نوید رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر از آغاز رویداد شروع در کردستان خبر داد و اظهار کرد: این رویداد یک روزه و در راستای اهداف مربوط به توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری برگزار می‌شود.

وی افزود: در این رویداد نیازهای فناورانه از طریق شرکت‌ها به صورت مساله محور مطرح می‌شود و دانشجویان و یا هر یک از اعضای هیأت علمی ایده‌ای در این حوزه داشته باشند، به شرکت معرفی خواهد شد.

مدیر توسعه کارآفرینی، مراکز رشد و نوآوری دانشگاه کردستان ادامه داد: شرکت مورد نظر با صاحب ایده وارد مذاکره خواهد شد و در صورتی که ایده مطرح شده قابلیت تأمین نیاز شرکت را داشته باشد، از طریق تسهیلات و یا کمک بلاعوض، صاحب ایده را حمایت خواهد کرد.

رضایی با اشاره به اینکه این رویداد در دانشگاه‌های مختلف برگزار شده، عنوان کرد: این رویداد برای نخستین بار در دانشگاه کردستان و با حضور دانشجویان و اعضای هیأت علمی علاقمند و صاحب ایده برگزار می‌شود.

وی مزایای شرکت در این جشنواره را آشنایی با فضای کار اشتراکی، فضای کارگاهی، خدمات مالی، ایجاد شبکه ارتباطی، آموزش و توانمندسازی دانست و خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این رویداد ایجاد زمینه و شرایط مناسب برای آشنایی دانشجویان با مسائل فناورانه در قالب انجام پروژه‌های علمی، حمایت از سرمایه‌های انسانی و استعدادهای علمی کشور و تبدیل خلاقیت و دستاوردهای علمی به محصولات قابل ارائه به بازار است.

کد خبر 6098366

دیگر خبرها

  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • ۲۳ ایده به مرحله نهایی جشنواره «ایده‌شو» دانش‌آموزی راه یافت
  • رویداد صدرا به شناسایی ایده‌های فناورانه منجر می‌شود
  • برگزاری رویداد ملی مسئله محور «شروع» در دانشگاه کردستان
  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد