Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

اسماعیل نجار امروز در نشست مدیران کل مدیریت بحران استانداری‌ها و دبیران ستاد مدیریت بحران مناطق ۲۲ گانه شهر تهران و در جمع حبرنگاران با بیان اینکه باید آمادگی خود برای مقابله با بحران در کشور را افزایش دهیم، اظهار کرد: مسئله مدیریت بحران در تهران یک بحث جدی است. از مدت ها قبل بر اساس دستور وزیر کشور مقرر شد که بتوانیم همه استان های کشور را به عنوان معین استان تهران انتخاب و برای آن ها برنامه ریزی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به دنبال این دستور یک دستورالعمل ویژه با هماهنگی همه دستگاه های اجرایی کشور با اسم "دستور العمل اجرایی مدیریت بحران استان های معین، پیشتاز و جانشین در کلانشهر تهران" نوشته و در نهایت اصلاح و ابلاغ شد.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه تصریح کرد: امروز نیز جلسه مشترکی با مدیران بحران استان های مختلف کشور و شهرداری های مناطق ۲۲ گانه شهر تهران برای هماهنگی بیشتر مدیریت بحران داریم تا اگر خدایی نکرده حادثه ای پیش آمد بتوانیم در سطح کلان آن را مدیریت کنیم.

نجار با اشاره به اینکه باید بتوانیم از ظرفیت کل کشور برای مدیریت بحران کلان شهر تهران استفاده کنیم، گفت: من پیش از این هم گفته بود که باید دست به دعا برداریم تا حادثه ای در تهران اتفاق نیفتاد. اگر در تهران حادثه بزرگی اتفاق بیفتاد معلوم نیست که چه خواهد شد.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور افزود: کارشناسان اعلام کرده اند که ظرفیت گسل‌های تهران بیشتر از ۷/۳ ریشتر نیست ولی اگر زلزله ۷ ریشتری در تهران اتفاق بیفتاد دو میلیون نفر تحت تاثیر مستقیم و هشت میلیون تحت تاثیر غیر مستقیم حادثه قرار می گیرند.

وی با اشاره به اینکه منابع نفتی ، گازی و آبی در زمان حادثه، تهران را تهدید می کنند، اظهار کرد: در حال حاضر در حال مقاوم سازی منابع نفتی و آبی تهران هستیم. شیرهای اطمینانی طراحی شده و در برخی منابع آبی نصب شده است.

نجار در ادامه تصریح کرد: ظرفیت تهران برای مقابله با حادثه بزرگ ممکن است بیشتر از ۲۰ درصد نباشد بنابراین باید از ظرفیت کل کشور استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه ممکن است راه‌های تهران در زمان وقوع حادثه مسدود شوند، گفت: به همین دلیل برای استفاده از بالگرد در زمان حادثه برنامه‌ریزی هایی کرده‌ایم. ۵ درصد اعتبارات کشور برای مدیریت بحران است که از این مقدار ۳ درصد برای پیشگیری و ۲ درصد برای مقابله در نظر گرفته شده است.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور در پایان با اشاره به اینکه استان های معین تهران آمادگی نسبی برای حادثه در تهران را دارند، تصریح کرد: دولت برای بازسازی شهرهای زلزله زده کرمانشاه ۱۲ میلیارد تومان مصوبه دارد که تاکنون نیمی از آن پرداخت شده است.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: زلزله سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۰۷۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در تهران

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از صدور هشدار زرد هواشناسی برای چهار روز آینده در این استان خبر داد و گفت: شهروندان از حضور در ارتفاعات و حاشیه رودها بپرهیزند.  

به گزارش مشرق، با اعلام استانداری تهران، حامد یزدی مهر، بعدازظهر یکشنبه از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر وقوع فعالیت متناوب سامانه بارشی و وزش باد شدید از ظهر دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تا روز پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه خبر داد و اظهار کرد: در مدت مذکور، وقوع مخاطراتی نظیر بارش باران، رگبار و رعد و برق برای همه استان تهران به ویژه نیمه شمالی و ارتفاعات پیش‌بینی شده است.

یزدی مهر در مورد لغزندگی جاده‌ها، آب گرفتگی بعضی معابر و اختلال در ترددها، به ویژه در نیمه شمالی استان هشدار داد و گفت: احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها وجود دارد لذا از همه مردم استان تهران و گردشگران احتمالی می‌خواهیم ضمن عدم توقف در بستر مسیل‌ها از حاشیه رودخانه فاصله بگیرند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در رابطه با وقوع مه و محدودیت دید در گردنه‌های کوهستانی نیز هشدار داد و گفت: با توجه به هشدار زرد صادر شده، امکان لغزش سنگ و ریزش بهمن در ارتفاعات بالادست دور از انتظار نیست لذا از همه عزیزانی که قصد تردد در مناطق کوهستانی را دارند می‌خواهیم در صورت عدم ضرورت از تردد در این محورها خودداری کنند.

وی توصیه اکید کرد که از فعالیت‌های کوه نوردی به ویژه صعود به ارتفاعات بالادست در مدت مذکور خودداری شود و با توجه به احتمال وقوع باد شدید در مدت یاد شده در نیمه جنوبی، غربی و ارتفاعات شرقی در فعالیت‌های عمرانی احتیاط و از تردد کنار سازه‌های نیمه‌کاره پرهیز شود.

یزدی مهر بر ضرورت استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و پاک سازی دهانه پل‌ها لایروبی کانال‌ها و نهرها و آماده سازی و راه اندازی سامانه‌های ضد تگرگ و سایر تجهیزات برای آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی تاکید و عنوان کرد: به همه بهره‌برداران و پیمانکاران عرصه منابع طبیعی و آبخیزداری توصیه می‌شود تمهیدات لازم را در مورد هشدار صادر شده بیاندیشند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از ابلاغ هشدار زرد صادر شده توسط هواشناسی به همه دستگاه‌های اجرایی و امدادی عضو ستاد مدیریت بحران خبر داد و گفت: با توجه به هشدار ابلاغی، مدیریت بحران تا پایان فعالیت سامانه‌های مذکور در آماده باش خواهد بود.

دیگر خبرها

  • مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در تهران
  • حوادث هفته گذشته کشور ۱۶۹ کشته و ۳۰۰۰ مصدوم داشت
  • سیستان‌وبلوچستان، فارس و تهران رکوددار بیشترین تعداد حوادث ترافیکی در کشور
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • پرشدگی ۸۱ درصدی سدهای خوزستان با بارش های اخیر
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود