Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد - ایرنا - مدیرعامل شرکت کارخانه‌های تولیدی شهید قندی یزد گفت: در چشم‌انداز دوره پنج‌ساله این مجموعه که در سال 1397 آغاز شد، دستیابی به رتبه نخست تولید و تجارت در خاورمیانه تعریف‌شده است.

حمیدرضا قدری روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: برای رسیدن به چشم‌انداز و جایگاه واقعی ، وضعیت بازار 15 کشور موردمطالعه قرار گرفت و فضای رقابت با 300 شرکت داخلی نیز با تکیه‌بر به‌روزرسانی فنّاوری ارزیابی‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: برنامه و هنر ما در شرایط موجود کشور ، استفاده بهینه از امکانات موجود و منابع انسانی ممتاز به‌عنوان بهترین ظرفیت کارخانه است.
مدیرعامل شرکت کارخانه‌های تولیدی شهید قندی یزد با اشاره به ظرفیت تولید 10 هزار میلیارد ریالی سالانه این مجموعه اظهار داشت: این واحد اولین و قوی‌ترین تولیدکننده کابل‌های ایران و دومین تولیدکننده منطقه خاورمیانه است.
قدری خاطرنشان کرد: همچنین تولید کابل‌های زیردریایی نوری برای نخستین بار در ایران و کابل‌های سکولار به‌عنوان یک ظرفیت جدید در دستور کار است تا بتوانیم در آینده به چشم‌انداز موردنظر برسیم.
وی از اشتغال مستقیم بیش از 400 نفر و اشتغال غیرمستقیم بیش از سه هزار نفر در این مجموعه خبر داد و افزود: استفاده از توان و توانمندی‌های داخلی به‌ویژه از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان و تولید برخی دستگاه‌های موردنیاز از مهم‌ترین فعالیت‌های دوره جدید است .
این کارشناس بخش صنعت درباره وضعیت صادرات شرکت کارخانه‌های تولیدی شهید قندی یزد از برنامه‌ریزی برای صادرات 2 میلیون دلار محصول تا پایان سال در صورت نبود مشکل ، اظهار داشت: سال آینده با توجه به مذاکراتی که صورت گرفت در صورت نبود مانع و فراهم بودن زمینه‌های صادرات ، صادرات به 10 میلیون دلار خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت کارخانه‌های تولیدی شهید قندی یزد ادامه داد: باوجود تحریم‌ها، در آفریقا ، کشورهای مشترک‌المنافع (CIS) و کشورهای همسایه و منطقه مشتری داریم و به‌ویژه برای بازسازی زیرساخت‌های سوریه پیشنهادهایی دریافت کرده‌ایم .
وی ، درباره برخی برنامه‌های جدید این مجموعه برای رسیدن به نتیجه برد - برد هم گفت: این شرکت باوجود تلاش‌های مدیران قبلی ، در شرایط فعلی اقتصادی دچار شوک به‌ویژه در بحث نقدینگی شد به همین دلیل در حال رایزنی با شرکا برای خروج از « تله نقدینگی » هستیم.
قدری افزود: همچنین بازنگری روابط با شرکا ، توسعه بازار با تنوع در محصولات ، خروج از تولید تک‌محصولی و انحصارگرایی ، حرکت به سمت منحنی فنّاوری دنیا ، کاهش هزینه‌ها ، بازنگری در ساختار اداری ، استفاده از منابع انسانی ممتاز شرکت و توجه به گروه‌محوری به‌جای فردمحوری را مدنظر داریم که در حال انجام است.
وی درباره مشکلات موجود هم با اشاره به چالش نقدینگی ، از همکاری نکردن بانک‌ها در استمهال و بخشودگی جرائم باوجود مصوبات اقتصاد مقاومتی انتقاد کرد .
این کارشناس بخش صنعت تصریح کرد: همچنین با توجه به لزوم کمک شرکت کابل‌های شهید قندی به توسعه شهر یزد ، تعیین تکلیف دارایی‌های غیر مولد این مجموعه ضروری است .
وی به مشکلات بخش صادرات نیز اشاره کرد و افزود: تعهد ارزی و بالا بودن قیمت مواد اولیه ، موجب کاهش توان رقابتی شرکت‌های کوچک و متوسط ازجمله این مجموعه شده و معتقدیم باید هزینه‌های زنجیره مواد اولیه ، تولید و صادرات متوازن شود.
شرکت کارخانه‌های تولیدی شهید قندی در آبان ماه سال 1363 باهدف تولید انواع کابل‌های مخابراتی مسی و کابل‌های مخابراتی نوری ، توسعه ارتباطات و ایجاد تحول در شبکه عظیم مخابراتی کشور ، زیرپوشش وزارت پست و تلگراف و تلفن وقت در شهر یزد تأسیس شد.
شروع بهره‌برداری از این مجتمع عظیم صنعتی ، مقارن با افتتاح سالن تولید کابل‌های مخابراتی نوری بود که برای اولین بار در کشور، در سال 1367 محقق شد.
در سال 1369 با تولید کابل‌های مخابراتی مسی آغاز شد و به‌منظور افزایش ظرفیت تولید ، خودکفایی صنعتی و تأمین نیاز روزافزون کشور، تا سال 1384 طی سه مرحله توسعه یافت.
در راستای برنامه سوم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی و سیاست‌های خصوصی‌سازی دولت جمهوری اسلامی ایران در سال 1383 شرکت کارخانه‌های تولیدی شهید قندی از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل و نام شرکت از 'شرکت کابل‌های مخابراتی شهید قندی' در سال 1387 به 'شرکت کارخانه‌های تولیدی شهید قندی' تغییر یافت.
1968/ 2047

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد يزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۱۰۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات گفت: این ستاد، شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه برق و مخابرات را در دستور کار خود قرار داده است تا با توجه به اولویت‌ها و ضرورت‌های کشور که کدام فناوری ، نیاز به بازاریابی و تسهیل‌گری دارد، از این شرکت‌ها حمایت مادی و معنوی شود . سید محمد کرباسی در بازدید از یک شرکت دانش بنیان افزود : موضوع اصلی در معاونت علمی، توسعه فناوری‌ها در سطح علمی و اقتصادی در شرکت‌های دانش‌بنیان است؛ از این رو، تسهیل همراهی شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر‌های پیش‌رو از اولویت‌های ستاد محسوب می‌شود. وی گفت : در حوزه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در حال رایزنی هستیم و یکی از پتانسیل‌های ستاد معرفی شرکت‌ها به نهاد‌های دولتی برای رفع موانع تولید و رفع چالش‌ها است. این شرکت دانش‌بنیان از سال ۱۳۹۵ با هدف توسعه محصولات استراتژیک در حوزه مخابرات آغاز به فعالیت کرد و هشت محصول دانش‌بنیان باسطح فناوری یک در کارنامه خود دارد و در دسته شرکت‌های فناور دانش‌بنیان قرار می گیرد. مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان نیز در این بازدید،  با بیان اینکه این مجموعه با حمایت جمعی از نخبگان توانسته است گام‌های مثبتی در راستای رفع نیاز‌های کلیدی کشور در برخی صنایع استراتژیک بردارد، گفت : تخصص این شرکت به طور خاص طراحی و تولید محصولات حوزه مخابراتی است. فاصله سنج‌های رادیویی، لینک‌های ارتباط داده و تقویت کننده‌ها نیز از دیگر تخصص‌های این شرکت محسوب می‌شود. حمیدرضا پوریعقوبی افزود : شناسایی درست مسائل استراتژیک صنایع، سرمایه‌گذاری و چندین سال تمرکز روی حل این مسائل باعث شده است علاوه بر محصولات تولید شده، انباشت کم‌نظیری از دانش فنی در این حوزه حاصل شود. در نتیجه فعالیت‌های ما در این شرکت، این ظرفیت‌های ایجاد شده به درستی به صنایع مربوطه متصل و زمینه همکاری‌های عمیق و سازنده‌ای را برای کشور فراهم آورده است. وی گفت : اهتمام جدی به مسئله ارتقاء، کیفیت تولید در تراز جهانی، رعایت استاندارد‌ها در بخش تولید، تأمین قطعات از منابع معتبر، صحت سنجی از قطعات در آزمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی و تعریف فرآیند‌های دقیق و کارآمد در کنترل کیفیت از مهمترین اقداماتی است که موجب ارتقاء محسوس کیفیت در تولیدات شرکت شده است. دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، همچنین از یک شرکت دانش‌بنیان دیگر که در زمینه ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه فناوری اطلاعات، تولید نرم افزار، سخت افزار و شبکه رایانه‌ای، واردات و صادرات در حوزه فناوری اطلاعات اعم از سخت افزاری، نرم افزاری و شبکه، انجام تمام فعالیت‌های مرتبط در حوزه شبکه‌های رایانه‌ای، امنیت داده و شبکه، پایگاه‌های داده و سیستم‌های ویژه، خرید و فروش در حوزه فناوری اطلاعات، انجام دیگر فعالیت‌های مرتبط با کسب و کار در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند ، نیز بازدید کرد و طی این دیدار بر اتصال این شرکت به نهاد‌های مرتبط از جمله معاونت علمی برای تسهیل‌گری زمینه‌های همکاری و حمایت‌های مادی و معنوی تاکید کرد.  

دیگر خبرها

  • طالبان: سطح دیپلماتیک افغانستان در قزاقستان ارتقا یابد
  • رتبه نخست ایران در پیوند کلیه در خاورمیانه
  • مجتمع کُک طبس با حداکثر ظرفیت تولید به فعالیت خود ادامه دهد
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • رتبه نخست بستان آباد در تولید قارچ دکمه‌ای در آذربایجان شرقی
  • استان یزد، رتبه نخست ضریب بیمه در کشور
  • پیشنهاد بزرگان اهل تشیع به آغاز پروژه‌ای عمرانی در غرب کابل
  • انتشاردهندگان ۸۰درصد گازهای گلخانه‌ای جهان معرفی شدند/ آمریکا در صدر
  • انتشاردهندگان ۸۰ درصد گازهای گلخانه‌ای جهان معرفی شدند/ آمریکا در صدر