Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر پژوهش دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین گفت: نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان از ۲۴ لغایت ۳۰ آذرماه در محل سالن ورزشی دانشگاه پیام نور واقع در شهرک کوثر برگزار خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ فرزاد ابراهیمی ظهر امروز(سه شنبه) در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته پژوهش در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) اظهار کرد: امسال شورای سیاست‌گذاری با ریاست استاندار و ریاست دانشگاه‌های استان و روسای سازمان زودتر از سال‌های گذشته برگزار و تصمیمات اخذ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


وی افزود: کمیته علمی شورای سیاست گذاری با دبیری دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) و کمیته اجرایی با ریاست سازمان برنامه بودجه استان موظف هستند برنامه‌‎های هفته پژوهش را تدوین کنند. 

این مسئول بیان کرد: در خصوص کمیته علمی چهار جلسه به طور منظم با حضور روسای دانشگاه‌های استان و نماینده سازمان‌های پژوهشی استان مانند سازمان صنعت و معدن، اتاق بازرگانی و شرکت‌های صنعتی، آموزش و پرورش و حوزه علمیه تشکیل شد تا پژوهشگران منتخب استان را معرفی نماییم. 

وی اضافه کرد: ما سعی کردیم که این برنامه‌ها معطوف به دانشگاه نباشد و از تمام بخش‌های پژوهش در تمام استان استفاده شود. 

مدیر پژوهش دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین ابراز کرد: از دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) و سایر دانشگاه‌های استان یک نفر هیئت علمی و یک دانشجو به عنوان پژوهشگر برتر استان، از حوزه علمیه و موسسات پژوهشی استان یک استاد حوزه و یک طلبه، از آموزش و پرورش استان یک معلم و یک دانش آموزان برتر در حوزه پژوهشی انتخاب شده است. 

وی بیان کرد: بخشی از پژوهش با ارتباط صنعت و جامعه معطوف می‌شود و بر لزوم اجرای طرح‌های پژوهشی، فناورانه و واحدهای تحقیق و توسعه صنعتی می‌افزاید.   
این مسئول عنوان کرد: از مراکز تحقیقات صنعتی با محوریت سازمان صنعت، معدن و تجارت یک پژوهشگر و فناور برگزیده، از مراکز تحقیقات کشاورزی استان نیز یک نفر پژوهشگر و فناور را با محوریت حرکت جهاد ‌کشاورزی استان، از دستگاه‌های اجرایی یک نفر پژوهشگر، از مراکز رشد و پارک علم و فناوری نیز یک نفر پژوهشگر و فناور برگزیده انتخاب شده است. 

ابراهیمی ابراز کرد: طبق آیین نامه وزارتخانه یک درصد برتر دنیا در هر استانی می‌تواند به عنوان پژوهشگر برتر انتخاب شود که خوشبختانه در استان ما پروفسور سعید عباس‌بندی به عنوان کسب یک درصد از طرح دنیا و پژوهشگر پراستناد جهان در سال ۲۰۱۸ انتخاب شد. 

دبیر کمیته علمی ستاد پژوهشی اظهار کرد: قسمت اصلی پژوهش به طرح‌های فناورانه بستگی دارد که پنج عنوان طرح فناورانه برگزیده استان هم با محوریت پارک علم و فناوری استان به عنوان طرح‌های فناورانه انتخاب شده است. 

وی افزود: دو واحد به عنوان واحدهای منتخب مرکز تحقیقات استان معرفی خواهند شد. 

این مسئول اذعان کرد: نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان از ۲۴ لغایت ۳۰ آذرماه در محل سالن ورزشی دانشگاه پیام نور واقع در شهرک کوثر برگزار خواهد شد. 

ابراهیمی بیان کرد: به منظور اهمیت ارتباط صنعت و جامعه و اینکه کار پژوهش تنها مختص مناطق صنعتی نیست بسیاری از تحقیقات علوم انسانی، جامع شناسی و امور اجتماعی در این طرح‌ها دیده شده است. 

دبیر کمیته علمی ستاد پژوهشی افزود: علاوه بر نمایشگاه استانی یک نمایشگاه پژوهشی با حضور تمام استان‌ها در سطح کشور برگزار خواهد شد که این نمایشگاه در سوم دی ماه به مدت سه روز در محل نمایشگاه‌های دائمی در تهران کشور برگزار می‌شود که در آنجا دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) به عنوان نماینده استان تمام دستاوردهای پژوهشی را به نمایش خواهد گذاشت.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۱۱۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه دستاوردهای وقف؛ روایتی از نشانه های رشد اقتصاد دانش بنیان در ایران

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، سخن از دستاوردهای انقلاب که به میان می آید، نگاه ها در حوزه اقتصاد به شاخص های معمول دوخته می شود.

اشتغال، رشد اقتصادی، ارزش پول ملی، نابرابری های اقتصادی و ...  شاخص هایی هستند که بهبود آن ها در سال های اخیر، به رغم منابع فراوان اقتصادی کشور، زیر منگنه تحریم قرار گرفته اند. اما این، تمام واقعیت های موجود نیست و هنوز امیدواری های زیادی برای رشد اقتصادی ایران زنده است. این را نه از سر شعارزدگی، بلکه با نگاهی ژرف تر به تمام لایه های رشد اقتصادی موجود می توان بیان کرد. اقتصاد دانش بنیان؛ جایی که چشمه های پرشماری از ظرفیت های بالقوه همچنان با قوت در حال جوشیدن هستند.

اما ارتباط این پیشرفتها با سازمان اوقاف و امور خیریه در این است که سازمان اوقاف در زمینه تخصیص وام و مکان به شرکتهای دانش بنیان، بسیار خوب عمل کرده؛ البته که این کار به نفع این سازمان نیز هست؛ چراکه اگر این کار را انجام ندهد، زمینی که در اختیار دارد، از بین می‌رود و برای اینکه این داشته‌ها احیا شود، باید به تحقیقات مرز دانش و شرکت‌های دانش‌بنیان گره بخورد که این سازمان اهمیت این جریان را درک کرده و در زمینه استانی و ملی خوب عمل کرده است.

در گام بعدی سازمان اوقاف و امور خیریه در نظر دارد نمایشگاهی برای معرفی و ارائه تولیدات و آثار این مجموعه های دانش بنیان برگزار کند. 

در همین راستا چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با حضور 39 شرکت دانش بنیان از 5 تا 9 اردیبهشت در هتل ارم برگزار می شود.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در قزوین
  • برگزاری نمایشگاه و جشنواره سلامت در بندرعباس
  • نمایشگاهی از دستاوردهای هنرجویان هنرستانی در جرقویه
  • گزارش تصویری | افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزی «فخر ایران»
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت و بیان هنری» برگزار می‌شود
  • نمایشگاه دستاوردهای وقف؛ روایتی از نشانه های رشد اقتصاد دانش بنیان در ایران
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید