Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرری- ایرنا- مدیرکل بهزیستی استان تهران گفت: 946 واحد مسکونی به خانواده های دو معلولی و بیشتر استان واگذار شد.

به گزارش ایرنا، داریوش بیات نژاد روز سه شنبه در همایش بزرگداشت افراد دارای معلولیت، اظهار داشت: 135 هزار و 700 معلول تحت پوشش وجود دارد که 60 درصد آنها را مردان و 40 درصد را زنان تشکیل می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی یادآور شد: 34 درصد معلولیت ها جسمی، 23 درصد ذهنی، 13 درصد ناشنوا و بیش از 13 درصد صوتی و گفتاری هستند.
مدیرکل بهزیستی استان تهران افزود: بیش از 6 هزار و 400 خانواده دو معلول، 373 خانواده سه معلول، بیش از 94 خانواده چهار معلول، 15 خانواده پنج معلول و دو مورد 6 و هفت معلول در استان تهران وجود دارد.
وی تصریح کرد: در حوزه توانبخشی نیز بیش از 28 هزار و 800 سالمند تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند.
بیات نژاد با بیان اینکه امسال بیش از 25 هزار معلول تحت حمایت بهزیستی قرار گرفتند، خاطر نشان کرد: بیش از 76 هزار و 800 نفر از افراد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی در استان تهران مستمری دریافت می کنند.
مدیرکل بهزیستی استان تهران افزود: بیش از دو هزار و 650 معلول در سطح استان تهران دارای ضایعات نخاعی هستند که مشکلات خاص خود را دارند.
وی یادآور شد: در 142 مرکز ذهنی، جسمی، سالمند و اعصاب و روان به صورت شبانه روزی خدمات ارائه می شود و به بیش از 6 هزار و 800 نفر در این مراکز یارانه پرداخت می شود.
بیات نژاد اظهارداشت: بیش از 12 هزار نفر در 18 مرکز توانبخشی بهزیستی نگهداری و مراقبت می شوند.
وی با اشاره به اینکه بیش از یکهزار و 36 فرد معلول در منزل از این مراکز خدمات دریافت می کنند، عنوان کرد: پنج مرکز مسئولیت مراقبت‌های توانبخشی در منزل را بر عهده دارند.
مدیرکل بهزیستی استان تهران افزود: 102 مرکز روزانه توانبخشی در سطح استان تهران به 4 هزار و 800 نفر خدمات و آموزش و سرویس می دهند که از این تعداد سه هزار و 828 مرکز یارانه ماهیانه دریافت می کنند.
وی با بیان اینکه حمایت از دانش آموزان و دانشجویان معلول نیز از برنامه های بهزیستی به شمار می رود، تصریح کرد: بیش از چهار هزار و 188 دانش آموز و هزار و 762 دانشجو هزینه تحصیلی دریافت می کنند.
بیات نژاد فراهم کردن زمینه توانمند سازی و قادر سازی افراد معلول را از اهداف بهزیستی دانست و گفت: تحصیلات عالیه معلولین زمینه حضور آنها را در عرصه های مختلف اجتماعی پررنگ کرده و اشتغال و استقلال مسائل معیشتی آنها را فراهم و تامین می کند.
وی به قانون جامع حمایت از افراد دارای معلولیت اشاره کرد و افزود: این قانون نسبت به قانون قبلی از ضمانت اجرایی خوبی برخوردار است و همه دستگاه ها مکلف به ارائه خدمات و اشتغال به معلولین شده اند.
مدیرکل بهزیستی استان تهران افزود: قانون جامع حمایت از افراد دارای معلولیت، محدود به یک دستگاه یا سازمانی نیست بلکه تمامی دستگاه ها و حتی حاکمیت مکلف و موظف شدند تا بستر و شرایطی را در حوزه کاری خود برای حقوق مساوی و برخوردار از امکانات معلولین ایجاد کنند.
بیات نژاد یادآور شد: قانون جامع حمایت از افراد دارای معلولیت یک قانون مهم و مورد توجه برای معلولین به شمار می رود که نسبت به قانون گذشته از ضمانت اجرایی برخوردار است.
12 آذر (4دسامبر) از سوی سازمان ملل به نام روز جهانی معلولین نامگذاری شده است.
هدف از تعیین این روز ارتقاء رشد اذهان عمومی درباره مسائل مربوط به معلولیت های مختلف و افزایش آگاهی ها نسبت به مشارکت این افراد در فعالیت های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است.
1970//1348

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بهزيستي روز جهاني معلولين شهرستان ري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۱۱۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟

ایتنا - چه در حال وزن کم کردن به کمک داروهای جدید باشید، چه برای لاغری سراغ جراحی رفته‌اید یا اینکه برای کاهش وزن، کالری مصرفی را کاهش و ورزش روزانه را افزایش داده‌ باشید، حتما مقطعی را تجربه کرده‌اید که عدد روی ترازو هیچ تغییری نمی‌کند و پایین نمی‌آید و به مانع سخت «وزن ثابت» برخورد می‌کنید.
در پژوهشی جدید، کوین هال، محقق موسسه ملی بهداشت که در اندازه‌گیری سوخت‌وساز و تغییر وزن تخصص دارد، به این موضوع پرداخت که روند کاهش وزن، با توجه به روشی که افراد انتخاب می‌کند، چه موقع متوقف می‌شود و وزن ثابت می‌ماند.

او با استفاده از داده‌های حاصل از کارآزمایی‌های بالینی باکیفیت درباره روش‌های مختلف کاهش وزن، برای تجزیه و تحلیل رفتار وزنی افراد در طول کاهش وزن مدل‌های ریاضی تهیه کرد تا متوجه شود که چرا روند کاهش وزن ثابت می‌ماند و بدون تغییر می‌شود.

به گزارش سی‌ا‌ن‌ان این گزارش روز دوشنبه در مجله «چاقی» (Obesity) منتشر شد.

او به این نتیجه رسید یکی از دلایل تاثیر بیشتر جراحی معده و همچنین مصرف دارو‌هایی مانند «اوزمپیک» و «ویگووی» بر کاهش وزن این است که در این روش‌ها زمان فرارسیدن نقطه ثابت ماندن وزن دو برابر می‌شود و آن‌ها در مقایسه با افرادی که کالری مصرفی‌شان را کاهش می‌دهند، مدت زمان طولانی‌تری وزن کم می‌کنند.

بدن با حفظ تعادل بین کالری‌‌های دریافتی و کالری‌ که می‌سوزانیم، وزن را تنظیم کند. هنگامی که کالری می‌سوزانید یا دریافت کالری را کاهش می‌دهید، بدن استفاده از ذخایر انرژی (کالری) را شروع می‌کند و اشتها فرمان می‌دهد که بیشترغذا بخوریم. 

طبق تحقیق هال، هرچه فرد بیشتر وزن از دست بدهد، اشتها قوی‌تر می‌شود، تا جایی که گاه این چنان زیاد می‌شود که ممکن است تمام تلاش‌هایی که برای کاهش وزن انجام داده‌اند، ناکام بماند یا به‌کل از بین برود.

این سازوکار پاسخ و واکنش (بازخورد) برای اجداد شکارچی‌ ما ارزشمند بود اما برای انسان امروزی که به‌راحتی به غذاهای فوق‌فراوری‌شده با کالری زیاد دسترسی دارد، چیز خوبی نیست.

 

هال با استفاده از محدود‌کردن کالری به‌تنهایی، کاهش وزن مشاهده‌شده در «مطالعه کالری» را مدلسازی کرد. برای این کار، ۲۳۸ بزرگسال به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند که یک گروه باید کالری مصرفی‌اش را به مدت دو سال ۲۵ درصد کم می‌کرد و یک گروه به غذا خوردن معمولش ادامه می‌داد. این مطالعه با حمایت سازمان ملی بهداشت و سلامت بریتانیا از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۰ انجام شد.

طبق این تحقیق، گروه بزرگسالانی که کالری مصرفی را کاهش داده بودند، حدود هفت کیلو وزن کم کردند و گروهی که به روال همیشگی غذا خوردند، حدود یک کیلو‌ وزن اضافه کردند. با وجود آنکه افراد شرکت‌کننده تلاششان را دو سال ادامه دادند، کاهش وزن‌ این افراد تقریبا پس از ۱۲ ماه ثابت شد، زیرا اشتهای آنان برای مقابله با آن افزایش یافت.

دکتر کریستوفر از مرکز تحقیقاتی استنفورد، در توجیه این سطح ثابت وزن می‌‌گوید، کاهش کالری دریافتی ابتدا به کاهش وزن کمک می‌کند، اما سازوکار پاسخ و واکنش (بازخورد) بدن در ادامه مانع کاهش وزن می‌شود، زیرا بدن به آن واکنش نشان می‌دهد و از نظر سوخت‌وساز کارآمدتر می‌شود. بر همین اساس همان میزان کالری کاهش‌یافته هم دیگر به کم‌ کردن وزن کمکی نمی‌کند و وزن همچنان در همان نقطه ثابت می‌ماند.

هال می‌‌گوید این مطالعه نشان می‌دهد که داروهایی مانند اوزمپیک و ویگووی یا مداخلاتی مانند جراحی کاهش وزن زمان رسیدن به «وزن ثابت» را طولانی‌تر کنند، اما نمی‌توانند به طور کامل مانع آن شوند و آن‌ها نیز با از دست دادن وزن بیشتر، با افزایش اشتها مواجه خواهند شد.

هال توصیه می‌کند هر روشی را که انتخاب می‌کنید باید بدانید که پایدار ماندن بر آن برای حفظ روند کاهش وزن ضروری است. بنابراین از خود بپرسید آیا می‌توانید آن را به مدت طولانی ادامه دهید یا خیر.

به گفته او، افرادی که در مسیر لاغر‌شدن به «وزن ثابت» می‌رسند، می‌توانند با بیشتر کم کردن کالری مصرفی یا اضافه‌ کردن ورزش از این مرحله بگذرند، اما باید بدانند که این روند تا آخر عمر باید ادامه داشته باشد و نوعی تغییر سبک زندگی به شمار می‌رود. در غیر این‌ صورت، فایده چندانی نخواهد داشت.  

دیگر خبرها

  • سیدرضا اکرمی: امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است/ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی کار نیست؟
  • ۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • رد درخواست ۹۶ درصد متقاضیان نهضت ملی در شهرهای تهران
  • چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟
  • خدمات بهزیستی البرز به افراد دارای اختلال اتیسم
  • اعطای زمین برای تامین مسکن کارگران در استان سمنان
  • مقیمی: مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد
  • احداث ۳۸۱۱ واحد مسکن ملی توسط بنیاد مسکن کردستان+فیلم
  • باید فضای رسانه را به سمت بهره‌وری سوق داد