Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران – ايرنا – فرماندار شهرستان دماوند با تاکيد بر حمايت ويژه از سرمايه گذاران در منطقه و همچنين داشتن تضمين کافي براي فعاليت، گفت: جلوي فعاليت افرادي که با نام سرمايه گذار زمين مي گيرند و رها مي کنند را مي گيريم و اجازه اين کار را نخواهيم داد و زمين‌ها نيز تعيين تکليف خواهد شد.

به گزارش ايرنا، مجيد صفري روز سه شنبه در نشست کارگروه‌ ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري شهرستان دماوند، اظهار داشت: همايش ملي فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در شهرستان با هدف معرفي استعدادها و قابليت هاي منطقه بصورت جامع رونمايي خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين مقام مسئول با بيان اينکه تمامي نقاط شهري و روستايي که قابليت سرمايه گذاري دارند، هدف ما در اين همايش است، افزود: نقاطي را در شهرها و روستاها جهت سرمايه گذاري تعيين و معرفي مي‌کنيم، سرمايه‌گذاران مي‌توانند از آن استفاده کنند .
وي با بيان اينکه سرمايه‌گذاران از حمايت ويژه‌اي در منطقه برخوردار هستند، افزود: اگر سرمايه گذار تضمين کافي و لازم از نظر توان فني و مالي براي اجراي طرح داشته باشد، ما در بحث زمين و تخصيص آب، برق و گاز و ساير امکانات حمايت خواهيم کرد و تمامي دستگاه‌ها ملزم به کمک هستند.
فرماندار شهرستان دماوند تصريح کرد: در چند سال گذشته براي اجراي طرح هاي گردشگري زمين ها و مکان هايي به برخي از سرمايه گذاران اختصاص يافته که هيچ اقدام و اتفاقي صورت نگرفته و اثري از پروژه نيست؛ چنانچه اگر 10 درصد از زمين هاي واگذاري تبديل به سرمايه گذاري مي شد، اکنون با مشکل مواجه نبوديم و منطقه به اهداف خود رسيده بود.
وي با بيان اينکه سرمايه گذاران بايد با پشتوانه قوي مالي و فني وارد عرصه سرمايه گذاري شوند، خاطرنشان کرد: سند توسعه گردشگري و اختيار صدور موافقت اصولي طرح‌هاي گردشگري دو مصوبه کارگروه ميراث فرهنگي شهرستان با حضور رئيس ميراث فرهنگي کشور بود که در حال اقدام و نتيجه است.
صفري همچنين با تاکيد بر انجام پروژه هاي گردشگري و بهره‌برداري آن تا دهه مبارک فجر، گفت: بررسي مشکلات پنج طرح اقامتگاه بوم گردي و سرمايه‌گذاري از جمله مواردي بود که در اين نشت مطرح شد و مطالبات آنان در دستور کار قرار دارد.
وي با اشاره به عزم و جديت در حمايت از سرمايه گذاران و همچنين استفاده از فرصت هاي قانوني و منطقه ايي، گفت: ادارات اگر با مانعي برخورد کردند، نبايد آن را به سرمايه‌گذاران منتقل کنند تا آنان نااميد شوند بلکه بايد به ما منتقل شود تا مشکلات پيشروي سرمايه گذار را مرتفع کنيم.
**عمده مشکلات سرمايه‌گذاران کسب مجوز از ادارات است
شهرام شريفي، رئيس اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري شهرستان دماوند در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت: توانمندي و پتانسيل گردشگري در تمامي حوزه هاي شهرستان دماوند اعم از حوزه‌ي طبيعي، تاريخي، ورزشي و سلامت بالاست .
وي ادامه داد: عمده مشکلات سرمايه گذاران در بخش سرمايه‌گذاري، اخذ مجوزات از ادارات مختلف است که روندهاي اداري باعث مي شود جذابيت سرمايه گذاري براي سرمايه گذاران کمتر شود .
اين مقام مسئول با اشاره به اينکه اميدواريم ادارات و مراکزي که مسئول پاسخ دهي به اين مجوزات هستند، همکاري بيشتري داشته باشند، افزود: در صورتي که سرعت سرمايه گذاري در سطح شهرستان بيشتر شود، سرمايه‌گذاران با قوت قلب بيشتري فعاليت مي کنند.
رئيس اداره ميراث فرهنگي شهرستان دماوند با بيان اينکه روحيه جمعي شهرستان حمايت از سرمايه گذاري است، تصريح کرد: گردشگري موجب ايجاد اشتغال پايدار با هزينه کمتر از بخش صنعت خواهد شد، همچنين سرعت سرمايه‌گذاري و رساندن به بهره‌برداري نيز بالا بوده و مدت زمان کوتاهي را در بر مي گيرد که اين امر باعث جذابيت در اين حوزه مي‌شود .
شريفي با بيان اينکه در نظر داريم همزمان با دهه مبارک فجر حداقل 20 طرح بوم گردي را به مرحله بهره برداري رسانيم، افزود: هم اکنون حدود 11 مجموعه گردشگري در حال بهره برداري است و پروژه هايي که در حال حاضر در سطح شهرستان فعاليت مي کنند، براي حدود 140 نفر اشتغال ايجاد کرده است.
وي افزود: پيش بيني مي شود با افتتاح پروژه هاي جديد اين ميزان اشتغال در حوزه گردشگري به طور مستقيم به بيش از 250 نفر برسد که اين مهم اتفاق بسيار خوبي است.
اين مقام مسئول گفت: موافقت موزه دماوند از سازمان ميراث فرهنگي و اداره کل موزه‌هاي کشور اخذ شد و سير روند قانوني آن در حال طي شدن است که در شوراي تامين شهرستان بحث حفاظت و امنيت آن را مورد بررسي قرار خواهيم داد تا بعد از ايجاد موزه، اشيا تاريخي راشهرستان از تهران تحويل بگيريم.
تهرام/7246//1348
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۱۲۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به سرمایه‌گذاران

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی برای معرفی به سرمایه‌گذاران به ۲ زبان معرفی شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی و به نقل از روابط عمومی استانداری، مهدی جعفری امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در محل برپایی نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ اظهار کرد: در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴، اتفاق بی نظیر همدلی و همراهی بخش خصوصی و دولتی را شاهد هستیم.

وی افزود: از روز افتتاح نمایشگاه، نشست‌های دو جانبه‌ای میان بخش خصوصی خراسان جنوبی و دیگر استان‌ها برگزار شده که نتایج امیدوار کننده‌ای به همراه داشته است.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به حضور ۸۴ کشور دنیا در این نمایشگاه بیان داشت: حضور هیئت‌هایی از کشورهای ترکمنستان، تاجیکستان، کانادا، ترکیه و… در پاویون خراسان جنوبی با مذاکره‌های خوبی همراه بود.

وی با اشاره به حضور نماینده وزارت خارجه در استان گفت: برای استفاده حداکثری از حضور هیئت‌های تجاری و کنسولی برنامه‌ریزی شده است.

جعفری با اشاره به حضور هیئت مدیره اتاق بازرگانی و اتاق تعاون استان در نمایشگاه گفت: برقراری ارتباط با تجار و سرمایه گذاران دیگر استان‌ها و حتی در حوزه بین‌المللی نیز در دستور کار است.

وی گفت: نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران اکسپو ۲۰۲۴، فرصت مناسبی برای عرضه و معرفی تمام ظرفیت‌های استان به ویژه سه زنجیره ارزش گوهرسنگ‌ها، زرشک و بنتونیت است.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی در قالب کتابی به دو زبان زنده دنیا ترجمه شده و در اختیار سرمایه‌گذاران و تجار قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: زنجیره‌های ارزش استان (گوهرسنگ‌ها، زرشک و بنتونیت) هم به ۵ زبان ترجمه شده‌اند.

جعفری با اشاره به اینکه برای کتاب‌های فرصت‌های سرمایه گذاری و زنجیره‌های ارزش استان بارکد -رمزینه - تعریف شده، اظهار داشت: این رمزینه‌ها دسترسی افراد به اطلاعات کامل و جامع درخصوص ظرفیت‌های استان را تسهیل می‌کند.

وی گفت: ۴۰ شرکت سرمایه‌گذاری در حوزه زنجیره‌های ارزش و ۶۰ هیئت تجاری از خراسان جنوبی در این نمایشگاه حضور دارند.

کد خبر 748873

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های صادراتی سیستان و بلوچستان کانون توجه سرمایه گذاران
  • زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند
  • معرفی ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به سرمایه‌گذاران
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان
  • ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران در جویم فارس
  • تضمین امنیت سرمایه گذاری و غذایی از اثرات بارز رفع تداخلات است
  • ‌ ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران ‌در «جویم» فارس
  • تاکید بر مبارزه با ساخت و ساز‌های غیرمجاز دماوند
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان