Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست مدیریت توزیع برق شهرستان دزفول صبح امروز سه شنبه ۱۳ آذرماه، با حضور در جلسه شورای اداری بخش شهیون از توسعه شبکه برق برخی روستاها در این بخش خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، اقبال طیب طاهر ضمن اشاره به پتانسیل ها و فرصت های ارزشمند موجود در بخش شهیون و سردشت، اظهار داشت: این پتانسیل و شرایط ویژه، ۷۰ درصد جغرافیای شهرستان دزفول را به خود اختصاص داده است و ضروری است که ما مدیران نیز نگاهمان به این بخش ویژه و ساختاری باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: توسعه ی زیرساخت‌ها در سال‌های اخیر در این مناطق قابل توجه بوده که به جرأت می‌توانم مدعی باشم، اصلاح و توسعه شبکه برق نسبت به دیگر خدمات شهری و روستایی به مراتب بیشتر و چشمگیرتر بوده است.

طیب طاهر در همین راستا توسعه و احداث شبکه توزیع برق تا منطقه احمدفداله را از پروژه های درخشان اجرا شده در این حوزه معرفی کرد و با اشاره به تامین برق ۱۶۲ روستای صعب العبور سردشت و شهیون از طریق انرژی خورشیدی، خدمات اجرا شده در این بخش ها را یک برگ زرین و نشانه تعلق خاطر وزارت نیرو، شرکت توانیر و شرکت توزیع نیروی برق خوزستان نسبت به مردم بزرگوار این مناطق دانست.

سرپرست مدیریت توزیع برق شهرستان دزفول همچنین از طرح توسعه شبکه توزیع برق روستا های وحدت، بازارگه، باغچه‌بان پامنار و زرگه خبر داد و گفت: با اختصاص ۳ دستگاه ترانس، ۱۲۰۰ متر شبکه فشار ضعیف و ۱۷۰ متر شبکه فشار متوسط ضمن تامین برق مناطق مسکونی جدید در این روستاها ضریب پایداری برق نیز افزایش خواهد یافت.

وی در خصوص شبکه روشنایی روستای پامنار نیز بیان کرد: توسعه و اصلاح روشنایی این روستای گردشگری پربازدید در دستور کار ما قرار خواهد گرفت و انشاالله شرایط بهتری را در بخش روشنایی این روستا ایجاد خواهیم کرد.

سرپرست مدیریت توزیع برق دزفول بعد از این جلسه به همراه بخشدار و تعدادی از دهیاران به بازدید میدانی برخی بخش های این منطقه پرداختند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف انرژی خورشیدی برق روشنایی شهری و روستایی وزارت نیرو منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۱۲۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برنامه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی در ۱۶ مدرسه کشور در دست اجرا است که از این تعداد، هفت نیروگاه در استان‌های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت هم‌زمان به بهره‌برداری رسیدند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با حضور در دبیرستان خیرساز زیرک پردیسان قم که مجهز به این فناوری شده است، گفت: ساخت این نیروگاه‌ها ضمن ایجاد درآمد پایدار و صرفه‌جویی در هزینه‌های مدارس، سبب افزایش خودآگاهی و تربیت اقتصادی دانش‌آموزان در راستای استفاده از انرژی‌های پاک می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در برنامه هفتم توسعه کشور، اختیار کسب درآمد اختصاصی برای همه مدارس از مسیر‌هایی مانند تولید انرژی پاک توسط سلول‌های خورشیدی یا تعبیه فضای تجاری در نظر گرفته شده تا هر مدرسه بتواند اقتصاد خود را پیش ببرد.

حمیدرضا خان محمدی یادآور شد: دو هزار و ۵۰۰ طرح برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی هدف‌گذاری شده است و در یک برنامه کوتاه‌مدت با همکاری دستگاه‌های متولی، ۲۰ هزار مدرسه به سلول‌های خورشیدی مجهز می‌شوند.

وی با ذکر اینکه در حال حاضر ۵۶ طرح نیروگاه خورشیدی در سطح کشور در حال اجراست، گفت: تاکنون نیروگاه‌های خورشیدی ۱۱ مدرسه در استان قم با ظرفیت ۲۲۰ کیلووات به مرحله اجرا رسیده‌اند که از این تعداد نیروگاه‌های پنج مدرسه با مجموع ظرفیت مجموع ۱۰۰ کیلووات به شبکه سراسری برق متصل شده‌اند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: برای تولید انرژی از سلول‌های خورشیدی و استفاده از فضای مدارس در این امر، با خیرین و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی وارد مذاکره شده‌ایم تا این موضوع در همه مدارس جدیدالاحداث محقق شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: با تولید هر کیلووات ساعت نیروگاه خورشیدی ۵۶۰ گرم از انتشار گاز دی اکسید کربن جلوگیری و سبب صرفه جویی ۰.۲۷ مترمکعب مصرف گاز طبیعی و ۰.۲۲ لیتر مصرف آب می‌شود.

هم‌زمان با بهره‌برداری از این نیروگاه، آیین افتتاح مدرسه خیرساز حاج غلامرضا زیرک در پردیسان قم برگزار شد. این مدرسه در زمینی به مساحت پنج هزار و ۲۳ مترمربع و با زیربنای سه هزار و ۱۵۹ مترمربع در سه طبقه و بر اساس آخرین استاندارد‌های روز ساخته شده و دارای ۱۸ کلاس درس و مجهز به سه سامانه ۲۰ کیلوواتی تولید برق از انرژی پاک خورشیدی است.

دیگر خبرها

  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم
  • توسعه دزفول در گرو اجرای طرح‌های مصوبه سفر استاندار خوزستان
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور
  • ۱۵۴ پنل خورشیدی در روستاهای دیلم راه اندازی می‌شود
  • شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • پیشرفت تصفیه‌خانه بشاگرد به صورت مستمر بررسی می‌شود
  • سعید احمدی پویا سرپرست معاونت نظارت شرکت شاپرک شد
  • اصلاح ۱۰۰ متر شبکه آبرسانی روستای یزدکان شهرستان خوی