Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بین‌الملل جام نیـوز، سازمان پزشکان بدون مرز پس از ۱۱ ماه رسیدگی به وضعیت سلامتی و بهداشتی پناهجویان در اردوگاه‌های جزایر نائورو و مانوس گزارشی درباره شرایط دشوار زندگی آنان منتشر کرده‌ است.

 

انتشار این گزارش دولت محافظه‌کار اسکات موریسون، نخست وزیر استرالیا را برای رسیدگی به وضعیت پناهجویان در اردوگاه‌های این دو جزیره واقع در اقیانوس آرام و بستن این اردوگاه‌ها تحت فشار بیشتر قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استرالیا پناهجویانی را که قصد ورود به این کشور دارند با قایق به اردوگاه‌های جزایر مانوس که متعلق به پاپوا گینه‌نو است و جزیره نائورو می‌فرستد.

 

در گزارش سازمان پزشکان بدون مرز آمده است که حدود ۶۰ درصد از مجموع ۲۰۰ پناهجوی بیماری که مورد معالجه قرار گرفته‌اند، در معرض خطر خودکشی هستند. در این گزارش همچنین آمده است که حدود یک سوم این پناهجویان دست‌کم‌ یک بار تلاش کرده‌اند خودکشی کنند. در میان این پناهجویان کودکان نیز به چشم می‌خورند.

 

استوارت کوندون، رئیس شاخه سازمان پزشکان بدون مرز در استرالیا، وضعیت پناهجویان اردوگاه نائورو را "فاجعه‌بار" می‌داند.

 

کوندون وضعیت پناهجویان را "غیرقابل قبول، غیر انسانی و خطرناک" می‌خواند. 

 

سازمان پزشکان بدون مرز زیر فشار دولت استرالیا مجبور شد در اکتبر سال جاری (حدود یک ماه پیش) این جزیره را در مدت کوتاهی ترک کند.

 

کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد (UNHCR) در اقدامی غیرمنتظره سیاستمداران را به نادیده گرفتن توصیه‌های پزشکان درباره وضعیت پناهجویان جزایر استرالیا متهم کرد. عدم رسیدگی به وضعیت سلامتی پناهجویان در این اردوگاه‌ها از سوی انجمن پزشکان استرالیا نیز محکوم شده است.

 

به گزاش دویچه وله، در جزیره نائورو در حال حاضر ۱۶۰ پناهجو زندگی می‌کنند که تعدادی از آنان زن و کودک هستند. در جزیره مانوس حدود ۶۰۰ مرد پناهجو از سوریه و عراق اسکان داده شده‌اند. این اردوگاه به طور رسمی از یک سال پیش بسته شده است.

 

کاترین استابرفیلد، نماینده کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد، خواستار "تغییر اساسی برخورد با پناهجویان و فراهم آوردن شرایط اولیه زندگی انسانی" در این اردوگاه‌ها شد. او دولت استرالیا و "مقامات و سیاستمداران" این کشور را مسئول مرگ پناهجویان در این اردوگاه‌ها خواند.

 

این در حالی است که اسکات موریسن، نخست وزیر استرالیا ۲۱ نوامبر (۳۰ آبان) اعلام کرد که این کشور پیمان جهانی سازمان ملل درباره مهاجرت را امضاء نخواهد کرد.

 

به گزارش یورونیوز، موریسن با بیان اینکه چنین پیمانی امنیت ملی استرالیا را به خطر خواهد انداخت، گفت: «پیوستن به چنین پیمانی به نفع استرالیا نیست. این پیمان میان کسانی که غیرقانونی وارد کشور می‌شوند و آن عده که فرآیند قانونی مهاجرت را طی می‌کنند، تفاوتی قائل نشده است.»

 

هدف تعهدنامه سازمان ملل سازماندهی بهتر مهاجرت پناهجویان و حمایت از حقوق آنهاست. کشورهای عضو سازمان ملل با امضای این قرارداد مکلف می‌شوند که با تبعیض علیه مهاجران مبارزه و به ویژه برای حفظ امنیت کودکان و زنان مهاجر تلاش کنند. علاوه بر این مهاجران باید امکان استفاده از سیستم تامین اجتماعی در این کشورها را بیابند.

 

در این سند همچنین به حق حاکمیت کشورها و استقلال آنان درباره سیاست مهاجراتی خود تاکید شده و آمده است که این حق نباید با موازین این پیمان مخدوش شود.

 

به گزارش دویچه وله، عدم پذیرش پیمان جهانی از سوی استرالیا، از جمله آخرین اقدامات دولت موریسن در راستای سخت کردن سیاست‌های مهاجرتی این کشور است. چندی پیش اعلام شد که استرالیا سهم مهاجرتی ۱۹۰ هزار نفر در سال را کاهش خواهد داد. سیاست ضد مهاجرتی که در میان رای‌دهندگان از محبوبیت و پشتیبانی برخوردار است.

 

106

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: پزشکان بدون مرز پناهجویان جام نیوز استرالیا سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۱۳۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!

طبق اطلاعات منتشرشده از سوی وزارت آموزش‌وپرورش، میانگین کشوری نمرات دانش‌آموزان در امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در رشته تجربی ۱۱.۲۳، رشته ریاضی ۱۰.۷۹، رشته انسانی ۸.۷۵ و در رشته معارف ۱۰.۵۶ بوده است. درحالی‌که سال ۱۴۰۱ میانگین نمرات دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۰۲، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۶۴، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۲۰ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۱ بوده است.

این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۴ ثبت‌شده است.

روزنامه فرهیختگان نوشت:در سال ۱۳۹۹ نیز معدل دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۷۳، رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۵۰، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۱.۳۴ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۶ را نشان می‌دهد.

میانگین معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال ۱۳۹۸، در رشته علوم تجربی ۱۳.۷۷، در رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۲۸، در رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۷۶ و در رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۸ بوده است.

ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت که میانگین معدل نمرات دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به چهار سال پیش از آن در تمامی رشته‌ها با افت حدود دو نمره‌ای در امتحانات نهایی روبه‌رو بوده است.

ناظر به همین معیار و مولفه و با بررسی وضعیت استان‌ها، نقشه وضعیت معدل استان‌ها تا حد زیادی منطبق با نقشه فقر کشور است. به این صورت که میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در استان‌های هرمزگان، کهگیلویه‌وبویراحمد، خوزستان، آذربایجان غربی ۸ تا ۹ بود. خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه، فارس، کرمان، گیلان، بوشهر و چهارمحال‌وبختیاری نیز استان‌هایی هستند که میانگین ۹ تا ۱۰ را ثبت کردند. یعنی معدل دانش‌آموزان این استان‌های نیز کم و هشدارآمیز است. با این حساب مجموعا، در ۱۷ استان میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد هشت تا ۱۰ بوده که در وضعیت قرمز هستند.

دیگر خبرها

  • اعتراض و تجمع حامیان فلسطین در دانشگاه‌های استرالیا
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • وضعیت خطرناک روستای زرانگوش بدره بر اثر سیلاب
  • اختصاص کمک یک میلیارد یورویی اتحادیه اروپا به لبنان برای مهار موج مهاجران
  • وضعیت بحرانی رزیدنت‌ها و پزشکان طرحی/ شرایط را سخت‌تر کرده ایم
  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!
  • بررسی آخرین وضعیت روابط دوجانبه توسط وزرای خارجه ایران و استونی
  • بازدید از اداره اتباع استان گلستان
  • افزایش شمار پناهجویان بی‌خانمان در انگلیس
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!