Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهاباد- ایرنا- فرماندار تکاب گفت: توجه و رسیدگی به امور معلولان از برکات نظام جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش ایرنا، علی مکرمی روز سه شنبه در آیین گرامیداشت روز جهانی معلولان افزود: در 40 سال گذشته و به برکت نظام جمهوری اسلامی توجه ویژه ای به جامعه معلولان شده و آنان از امکانات و خدمات مناسبی برخوردار شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: پس از انقلاب اسلامی، بسترها و زمینه های بسیار خوب و مناسبی برای شکوفا شدن استعدادهای معلولان فراهم شده تا آنان بتوانند پا به پای دیگر افراد جامعه در توسعه کشوری مشارکت کنند.
فرماندار تکاب ادامه داد: معلولان با تکیه بر توانمندی های منحصر به فرد و عزم راسخ و توکل بر خداوند ضمن ساختن زندگی خوب برای خود و خانواده شان در مسیر سربلندی ایران اسلامی و کسب افتخارات بزرگ در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی و ورزشی در سال های گذشته نقش بسیار پررنگ و حضوری ماندگار و موثر داشته اند.
مکرمی اضافه کرد: نهادهای حمایتی از جمله اداره بهزیستی باید با رویکردی رو به رشد و نگاه توسعه ای، اقداماتی فراتر از رسیدگی های روزمره به امور معلولان انجام دهند و در جایگاه بسترسازی برای ارتقای سطح توانمندی آنان قرار گرفته و زمینه ای برای حضور پر رنگ تر معلولان با استعداد و خلاق در جامعه را ایجاد کنند.
وی با بیان اینکه رسیدگی به وضعیت معلولان مورد توجه جدی مسوولان قرار دارد، گفت: مدیران و روسای ادارات و دستگاه های اجرایی باید با صبر و حوصله در راستای افزایش سطح ارائه خدمات به معلولان تلاش کنند.
فرماندار تکاب افزود: اداره بهزیستی با افزایش اقدامات حمایتی از معلولان زمینه گسترش امکانات و خدمات رفاهی، تفریحی و آموزشی برای مددجویان و کم توانان ذهنی و حرکتی را فراهم کند.
در این مراسم همچنین از مددجویان بهزیستی و مددکاران و مربیان فعال در عرصه خدمات رسانی به معلولان شهرستان تکاب با حضور فرماندار تکاب قدردانی شد.
به گزارش ایرنا، همزمان با روز جهانی معلولان، فرماندار تکاب با ابوالفضل قرنی، جوان معلول جسمی و حرکتی، دیدار کرد.
دوازدهم آذرماه مصادف با سوم دسامبر میلادی به نام روز جهانی معلولان نامگذاری شده است.
شهرستان تکاب با 81 هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و بیش از 700 معلول کم توان جسمی و ذهنی تحت پوشش اداره بهزیستی این شهرستان هستند.
7514/3020/2093

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي روز جهاني معلولان تكاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۱۴۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان

به گزارش خبرگزاری مهر، جامعه مامایی کشور در مراسمی که با حضور رئیس و اعضای هیأت مدیره سازمان نظام پزشکی برگزار شد، بیانیه‌ای را صادر کردند.

در این بیانیه آمده است: حرفه مامایی یکی از قدیمی ترین رشته‌های گروه پزشکی است که همواره در ارتقای سلامت زنان، کودکان و سلامت خانواده نقش ویژه ای داشته است.

امروز که کشور شاهد چالش‌های جمعیتی ناشی از کاهش نرخ باروری است و تغییرات اقلیمی و محیط زیستی از یکسو و ظرفیت‌های تکنولوژی و هوش مصنوعی از سوی دیگر سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار داده است، ضرورت دارد تا تغییر نگرش اساسی در مسئولین نظام سلامت و سازمان‌های مختلف جهت بهره مندی فراگیر خانواده‌ها به خصوص زنان باردار از خدمات با کیفیت مامایی و سلامت باروری صورت پذیرد تا بتوان با تبیین نقش ماماها در نظام سلامت برای دستیابی به اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گام‌های اساسی برداشت.

لزوم توجه به سلامت نسل آینده و حل بحران‌هایی نظیر کاهش ازدواج، کاهش نرخ باروری و افزایش سزارین و عوارض ناشی از آن در مادران و کودکان ایجاب می‌نماید تا همگام با کشورهای پیشرفته جهان، جایگاه و استقلال حرفه‌ای ماماه ای کشور مورد توجه قرار گیرد.

در این راستا جامعه مامایی کشور مصرانه خواستار رفع چالش‌های ذیل است تا بتواند با فراغ بال در خدمت نظام سلامت و زنان و نوزادان کشور باشد:

- اصلاح نظام پرداخت در زایشگاه‌ها و پرداخت تعرفه زایمانی به ماماهای عامل زایمان در مراکز دولتی فاقد متخصص زنان

- ⁠پرداخت ۳۰ درصد از تعرفه زایمان به ماماهای عامل زایمان در مراکزی که متخصص زنان حضور دارد و زایمان توسط ماما انجام می‌شود.

- ⁠پرداخت تعرفه‌های خدمات غیر زایمانی در حین لیبر

- استاندارد سازی نیروی انسانی ماما برای حمایت و تکریم مادر باردار در حین لیبر و زایمان و بهره مندی تمامی مادران از مراقبت نفر به نفر مامایی در حین زایمان

- فراهم شدن امکان حضور ماما همراه (حسب درخواست مادر) در تمامی مراکز زایشگاهی دولتی و خصوصی

- اجرای ماده ۴۵ قانون جوانی جمعیت جهت پوشش کامل بیمه‌ای خدمات مامایی (دارو، پارکلینیک) توسط بیمه‌های پایه و تکمیلی بالاخص بیمه تأمین اجتماعی.

در پایان پیشنهاد می‌شود تا جهت نیل به اهداف قانون جوانی جمعیت و بهبود کیفی خدمات سلامت باروری و سلامت مادر و نوزاد، ساختار تشکیلاتی مامایی به اداره کل مامایی و سلامت باروری در حوزه ستادی وزارت بهداشت ارتقا یابد.

کد خبر 6095996 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • الزام سامان دادن یک نظام فراگیر اسلامی برای کنار زدن نظام سلطه
  • وزیر کشور: مسئول رسیدگی به پرونده کشتی پرتغالی توقیف شده قوه قضاییه است
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال احمر زنجان در نذر سلامت
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال زنجان در نذر سلامت با قرارگاه جهادی الکفیل
  • فیلم وضعیت رودخانه دز پس از طغیان روزهای اخیر
  • امروز نظام جمهوری اسلامی باعث سربلندی محور مقاومت و کل جهان اسلام شده‌ است
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان