Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

مهدی قزلی دبیر اجرایی یازدهمین جایزه جلال و مدیر بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان گفت: مهلت رای مردمی بخش ویژه یازدهمین جایزه ادبی جلال آل احمد تا 15 آذرماه ادامه خواهد داشت.

وی درباره فعالیت‌هایی که بنیاد شعر و ادبیات داستانی برای معرفی 20 نامزد بخش ویژه جایزه جلال انجام داده بیان کرد: این انتخاب همچون انتخابات مجلس شورای اسلامی است و افراد به نویسندگان یکه می‌شناسند رای می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حقیقت علاقه‌مندان به ادبیات داستانی در این بخش به نویسندگانی که می‌شناسند و آثارشان را مطالعه کرده‌اند رای خواهند داد.

مدیر بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان تاکید کرد: این رای‌گیری در حقیقت متناسب با میزان رضایت‌مندی است که مطالعه‌کنندکان آثار نسبت به داستان‌ها دارند.

وی افزود: البته ما پروفایلی برای معرفی هر یک از نویسندگان هم در نظر گرفته‌ایم که علاقه‌مندان با مراجعه به آن می‍توانند نسبت به آثار و داستان‌های منتشر شده از نویسندگان اطلاعات کسب کنند. ضمن اینکه در امر معرفی نویسندگان رسانه‌ها نیز با انتشار گزارش‌هایشان در آگاهی‌بخشی مردم نقش بسزایی داشته‌اند.

انتهای پیام/

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ادبیات جلال آل احمد شعر مجلس شورای اسلامی ادبیات انتخابات جلال آل احمد شعر مجلس شورای اسلامی پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۱۵۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو

چهل و ششمین جشنواره بین‌الملی فیلم مسکو به کار خود پایان داد و فیلم «آه سرد» موفق به کسب جایزه بهترین کارگردانی شد و جایزه بهترین مستند هم به «رُخ» رسید.

به گزارش ایسنا، چهل و ششمین جشنواره فیلم مسکو از ۱۹ تا ۲۶ آوریل (۳۱ فروردین تا ۷ اردیبهشت) در روسیه برگزار شد و در شب اختتامیه فیلم «آه سرد» به کارگردانی ناهید عزیزی صدیق جایزه سنت جورج نقره‌ای بهترین کارگردانی بخش مسابقه اصلی، جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران و تقدیرنامه نتپک (شبکه ارتقای سینمای آسیا و اقیانوسیه) شد و همچنین جایزه بهترین مستند این رویداد سینمایی هم به «رُخ» ساخته سام کلانتری رسید.

در جشنواره مسکو امسال هم جایزه سنت جورج طلایی بهترین فیلم این رویداد سینمایی نیز به فیلم مکزیکی «شرم» ساخته «میوئل سالگادو» رسید.

«آهو» ساخته هوشنگ گلمکانی، «رُخ» ساخته سام کلانتری در بخش مسابقه آثار مستند، «سرد روشن» ساخته علی دارایی و «تاکسیدرمیست» ساخته سوسن سلامت و بهزاد علوی در بخش مسابفه فیلم های کوتاه و انیمیشن کوتاه «پیچ تاریخی» به کارگردانی میلاد محمدی و سریال «پوست شیر» برادران محمودی دیگر آثار ایرانی جشنواره مسکو امسال بودند.

چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو در بخش ویژه‌ای نیز به مرور آثار داریوش مهرجویی کارگردان فقید ایرانی پرداخت و فیلم‌های «هامون»، «گاو»، «درخت گلابی»، «لیلا»، «پری» و «اشباح» از جمله آثار این کارگردان فقید ایرانی به نمایش گذاشته شد.

جشنواره مسکو امسال طی هشت روز برگزاری میزبان نمایش ۲۴۰ فیلم از ۵۶ کشور بود. این جشنواره در سال ۱۹۳۵ تأسیس شد که آن را به دومین جشنواره قدیمی فیلم جهان پس از ونیز تبدیل می‌کند. جشنواره مسکو در ابتدا به صورت دوسالانه برگزار می‌شد اما از سال ۱۹۹۵ رویدادی سالانه شد، اگرچه در سال های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ برگزار نشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • موزه نادر، خانه‌ای برای ادب‌ورزی/ مهمانی هر روز هفته با یار مهربان
  • اسامی ۵۳ نوجوان راه‌یافته به باشگاه قاف اعلام شد
  • نویسنده اسیر فلسطینی برنده جایزه ادبی بوکر شد
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • معرفی بهترین مرکز کاشت ابروی طبیعی در تهران
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم
  • آثار جنسیت زنانه بر رشد عرفانی و معنوی