Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اجتماعی برنا، مدت هاست که نیروی انتظامی در قالب طرح رعد، سارقان و مجرمان کوچک و بزرگ را دستگیر می کند، سوالی که مطرح می شود این است که آیا این اقدام پلیسی، در کاهش جرائم تاثیرگذار بوده است یا خیر؟

در این خصوص با وکیل پایه یک دادگستری گفتگو کرده ایم که در ادامه می خوانید.

عبدالصمد خرمشاهی، وکیل پایه یک دادگستری و پرونده های مطرح جنایی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی برنا اظهار داشت: از نظر جرم شناسی علل و عوامل جرم زایی مشخص است تا زمانی که علل و عوامل وجود دارد قطعا مجرم هم در جامعه هستند چرا که هیچ انسانی بالذات مجرم متولد نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: مجموعه عوامل در بروز هنجارها و بزه ها نقش دارند که از جمله انها آسیب های اجتماعی، خانوادگی، کاستی های موجود در جامعه، شرایط اقتصادی نامطلوب و ... هستند که منجر به تولید و رشد جرائم می شوند.

خرمشاهی بیان داشت: تا زمانی که علل و عوامل تولید جرائم از بین برده نشود، نمی توانیم انتظار داشته باشیم که مجرمان هم کمتر شوند در ابتدا باید دید که ایا زمینه برای کاهش جرائم فراهم است یا افزایش آنها.

وکیل پایه یک دادگستری افزود: 2 علت عمده رشد جرائم، فقر مادی و فرهنگی هستند که زنجیروار این علل و عوامل را تحت شعاع قرار داده و با تاثیرگذاری بر یکدیگر، شدت جرم را افزایش می دهد.

وی بیان کرد: به طور حتم در شرایط فعلی اقتصاد کشور، جرائم مالی از جمله کلاهبرداری، رانت خواری، کیف قاپی، آدم ربایی و ... رشد بیشتری داشته اند که اگر انتظار داریم با این منوال آمار جرائم کاهش یابد، یک خوشبینی ساده انگارانه است.

خرمشاهی تصریح کرد: دولت باید در جهت رفع نواقص برآید و با ترمیم شرایط اقتصادی، سوق و جهت گیری جوانان را از سمت و سوی بزهکاری به زندگی سالم پیش ببریم.

وکیل پایه یک دادگستری ادامه داد: همچنین جمع اوری ارازل و اوباش و یا سارقان در طرح های پلیسی، کار بیهوده ایست چرا که تجربه نشان داده است با توجه به اجرای طولانی مدت این طرح، آن در کاهش جرائم موفق نبوده ایم.

وی افزود: مجرمان، قربانیان مشکلات همین جامعه هستند که به جای برخورد موقت و بی تاثیر تنها با هدف نمایش دادن، بهتر است به انها امکانات، آموزش و بسترهای حمایتی داده شود چرا که این افراد جوانان و فرزندان این سرزمین هستند.

خرمشاهی در پایان گفت: بنابراین بدون از بین بردن بستر ایجاد جرم، نمی توانیم توقع داشته باشم که مجرم هم وجود نداشته باشد این نوع تفکر مصداق آن است که به جای ریشه بیماری، بیمار را از بین ببریم.

 

خبرنگار: هدی نتاج

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پلیس مجرم طرح رعد وکیل پایه یک دادگستری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۱۶۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی

 

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، سرهنگ طولابی نژاد اظهار کرد: با مراجعه فردی به پلیس فتای شهرستان بافق و بیان اینکه آشنایی با فردی در فضای مجازی باعث کلاهبرداری از او شده است، رسیدگی به موضوع در دستورکار قرار گرفت. 


فرمانده انتظامی شهرستان بافق افزود: در تحقیقات مشخص شد که مالباخته با فردی در فضای مجازی آشنا شده و تا چند روز با هم گفتگو داشتند و بعد از ایجاد صمیمیت بین آنها، کلاهبردار درخواست مبلغ ۲۵ میلیون ریال وجه نقد می‌نماید که پس از واریز وجه توسط مالباخته، دیگر جوابگوی او نبوده است. 


وی ادامه داد: با تلاش ماموران پلیس فتا، متهم در یکی از شهر‌های کشور شناسایی و مبلغ مذکور به حساب شاکی بازگردانده شد. 


فرمانده انتظامی بافق از شهروندان خواست دراین موارد دقت بیشتری داشته باشند و به افراد در فضای مجازی اعتماد نکنند.

دیگر خبرها

  • منتظری: کاهش زمان رسیدگی‌های قضایی مورد توجه قرار بگیرد
  • دستگیری سارقان سیم و کابل در شاهرود
  • دستگیری کلاهبردار فراری پس از ۱۳ سال
  • درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟
  • کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی
  • وکیل در آذربایجان شرقی
  • در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت
  • جزییات دستگیری 4 نفر از چهار نفر از اراذل و اوباش در ارومیه
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • موتورسیکلت‌ها با ۳۵ درصد از عوامل تصادفات درون شهری هستند