Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد - ایرنا - فرماندار مهریز گفت: استفاده از هنر نمایش در چارچوب فعالیت های فرهنگی برای ترویج مفاهیم اخلاقی و انسانی درمیان مردم و جوانان بسیار موثر است و باید از حضور آنها در این شهرستان بیشتر استفاده کرد.

به گزارش ایرنا، سید محمد رستگاری سه شنبه شب در جمع گروهی از هنرمندان نمایش مهریز در سالن مجتمع فرهنگی هنری این شهر افزود: زبان هنر و اجرای نمایش نقش موثری در ایجاد سرگرمی و بیان مسائل، نیازها و فرهنگ سازی در میان قشرهای مختلف اجتماعی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه تاکنون توسط انجمن نمایش مهریز کارهای خوبی نیز اجرا شد، بر تداوم این فعالیت ها و استفاده از موضوع های مناسب فرهنگی و اجتماعی تاکید کرد.
فرماندار مهریز خاطرنشان کرد: بسیاری از مسائل را با بهره گیری از نمایش می توان بهتر و بیشتر به مردم و جوانان منتقل کرد، و نباید از عرصه هنر نمایش غافل شد.
رستگاری تصریح کرد: دولت و دستگاه های اجرایی به خصوص اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی از هنرمندان برای انجام برنامه های نمایشی در راستای اهداف انقلاب اسلامی حمایت می کند.
همچنین مسئول انجمن نمایش مهریز گفت: نمایش کمدی
«شیش و بش» از 15 آذرماه 1397 به مدت 20 شب از ساعت 19 در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهر بر روی صحنه می ‌ رود.
ابوالفضل میروکیلی افزود: ‎14 نفر از هنرمندان نمایش منطقه حدود سه ماه برای اجرای این برنامه در حال تمرین هستند و امیدواریم با استقبال و حمایت علاقه مندان به خوبی اجرا شود.
به گفته وی، این نمایش به کارگردانی سعید شهریار، نویسندگی محمد چرمشیر و بازیگری مسلم زارع، محمد مهدی قادری، وحید زارعین، سجاد بیدکی، محمد زارعین، ابوالفضل کریم زاده، مصطفی خانجانخانی، ولی کمال، مهدی معزی، مهناز بیک، ساحل ابویی، فاطمه معز، اکرم زارع و فاطمه واعظی اجرا می شود.
مهریز 10 انجمن فرهنگی و هنری دارد.
مرکز شهرستان 50 هزار نفری مهریز در 30 کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
7541/ 2047/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي نمايش مفاهيم اخلاقي مهريز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۱۶۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب

کارگردان نمایش «پر» از آثار هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی، رویکرد جشنواره در حذف بخش رقابتی و توجه به اجرای عمومی آثار را اقدامی موثر دانست.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نمایش «پر» نوشته مجید کاظم‌زاده‌مژدهی با کارگردانی محمد رسائلی در قالب هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی از ۱ تا ۱۰ اردیبهشت سال جاری در تالار مرکزی شهر رشت روی صحنه رفت.

محمد رسائلی درباره موضوع نمایش «پر» و دغدغه خود برای تولید و اجرای این اثر، گفت: این نمایشنامه با مضمون بسیار خاص و مرتبط با فرهنگ رضوی نوشته شده و رویکرد آن مرا به چالش واداشت و لذا دوست داشتم آن را تولید کنم. این نمایش زندگی یک فرد به اصطلاح چاله‌میدانی قبل انقلاب را روایت می‌کند که عاشق زنی می‌شود که کفش‌دار حرم امام رضا (ع) است و داستان جالبی برایش رقم می‌خورد.

وی اظهار امیدواری کرد داستان این اثر در اجرا نیز مخاطب را تحت تاثیر قرار داده باشد.

رسائلی با بیان اینکه تولید اثر برای جشنواره‌های موضوعی یا غیر آن به لحاظ اجرا دارای چارچوب مشخصی است، تصریح کرد: برای القای روح و جان معنوی تئاتر‌های با موضوع رضوی به مخاطب، نگاه ما متفاوت می‌شود، زیرا تاثیر روانی که من به عنوان هنرمند در وجودم از امام رضا (ع) می‌گیرم با کار‌های دیگر متفاوت است. هنرمند عرصه تئاتر باید در درجه اول ارتباط معنوی و ارادت خاصی را که خودش با امام رضا (ع) می‌گیرد به خوبی در لایه‌های مختلف اجرا برای مخاطب نیز به نمایش بگذارد تا ارتباط دوسویه بین مخاطب و تئاتر رضوی شکل بگیرد و مضمون مورد نظر به مخاطب القا شود.

کارگردان نمایش «پر» درباره حضور در جشنواره رضوی یادآور شد: این جشنواره برای من جایگاه مستحکمی دارد که به آن ارادت دارم و حالم را تا حد بسیار زیادی خوب می‌کند، لذا شرکت در آن برایم جایگاه بالایی داشت.

وی درباره حذف بخش رقابتی جشنواره تئاتر رضوی و گرایش به اجرای عمومی نمایش‌ها در شهر‌های خود، تاکید کرد: این اقدام گامی موثر و حرکتی قابل پذیرش است و این مهم مولفه موثری در موفقیت اهداف جشنواره برای نشر فرهنگ رضوی است.

رسائلی در پایان با بیان اینکه وجود بخش رقابتی از جهتی سبب تبادل نظر و انتقال تجربه بین گروه‌های نمایشی می‌شود، گفت: با این وجود تحقق حمایت اجرا‌های عمومی برای هر نمایش در شهر خود با توجه به شرایط اقتصادی موجود بسیار بهتر است و از این منظر این اقدام پسندیده و قابل ستایشی است که از سوی دبیرخانه جشنواره مطرح شده است.

دیگر خبرها

  • رکابزنی مسیر مهریز تا مشهد با شعار ورزش و سلامتی، کتاب و دانایی
  • امام جعفر صادق(ع) ترویج‌دهنده فرهنگ اصیل شیعه بودند
  • مفاهیم جان‌بخش اسلامی از مرزها بیرون رفته است
  • نمایش فیلم تئاتر «عروسی خون» در سینماتک خانه هنرمندان ایران
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • راهیابی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمدی به جشنواره تئاتر مسجد
  • انتصاب رییس جدید هیات کوراش مشهد
  • ۱۰ هنرمند فعال نمایش عروسکی تقدیر می‌شوند
  • ترویج آموزه‌های اخلاقی در اولویت فرهنگیان باشد
  • همکاری هنرمندان ایران و فرانسه برای مسابقه عکاسی درباره آب