Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، سید‌علی آقازاده، استاندار مرکزی، شامگاه روز گذشته، ۱۳ آذرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، احترام به خبرنگاران و پاسخگویی دقیق و کامل به آنان از سوی مدیران استان را از ضروریات خواند و تاکید کرد: موارد لازم جهت تکریم خبرنگاران به مدیران تذکر داده می‌شود، مسئولان همیشه و در هر شرایطی باید با مخاطب خود به ویژه خبرنگاران برخورد مناسبی داشته باشند، با توجه به اینکه همه امکانات جهت رفع مشکلات در اختیار نیست، اما حداقل با برخورد مناسب می‌توان تسکین‌بخش دردهای مردم و جامعه رسانه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: جامعه رسانه‌ای دوران سختی را پشت سر می‌گذارد، شرایط فعلی استان مرکزی متأثر‌ از شرایط کشور است، اما خوشبختانه علی‌رغم تمام مشکلات استان از نظر شاخص‌های اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، امنیتی و ... شرایط مناسبی دارد، آمارها حاکی از آن است که رتبه امنیتی استان بواسطه آرام شدن و تثبیت وضعیت نسبت به سال گذشته بهبود یافته است و این امر دلالت بر آن انجام کارهای بزرگ و هماهنگی و انسجام موجود در استان دارد.
آقازاده اضافه کرد: شرایط اقتصادی و سیاسی استان نیز نسبت به سال گذشته بهبود یافته است، پس از گذشت سال‌ها خانه احزاب استان با وجود اختلاف‌نظر و تعدد سلایق موجود رسما فعالیت خود را آغاز کرد، شرایط گروه‌های سیاسی نیز نسبت به گذشته تثبیت بیشتری دارد. برای همه احزاب شناسنامه‌دار و دارای پروانه فعالیت از سوی دولت احترام قائل هستیم اما سعی ما بر این است که گرایش‌های سیاسی دخالتی در مسئولیت‌ها و امور نداشته باشد.
استاندار مرکزی از بهبود وضعیت صنایع استان ابراز خرسندی کرد و گفت: شرکت هپکو با تلاش جمعی از مسئولان استان و کشور به تولید نشسته است و در این درحالی است که کسی تصور نمی‌کرد این شرکت رنگ تولید به خود ببیند و صدای تولید در هپکو نواخته شود، برای به ثمر رسیدن وضعیت این شرکت دستگاه قضایی استان پابکار بود. برای 15 کارگر این شرکت که از سوی دستگاه قضایی حکم تعلیقی صادر شده است جای هیچ‌گونه نگرانی نیست، در روزهای ناخوش هپکو تعدادی از کارگران دست به اعتراض زدند که شکل ناهنجار به خود گرفت و به دلیل بروز ناهنجاری دستگاه قضا براساس وظایف ذاتی خود ورود کرد و برای تعدادی از کارگران احکام تعلیقی صادر شد، قطعا پس از رفع مشکلات شرکت برای این احکام با دستگاه قضایی صحبت می‌کنیم و قطعا هیچ جای نگرانی وجود ندارد.
آقازاده در بخش دیگری از سخنان خود به تخلفات صورت گرفته در شهرداری اراک نیز اشاره و اظهار کرد: در حال حاضر به هیچ‌وجه آنچه در ارتباط با شهرداری اراک مطرح است صحت ندارد و رسما اعلام می‌کنم که تخلفات صورت گرفته توسط 2 تا 3 نفر در شهرداری کمتر از یک میلیارد تومان است و ارقام نجومی ۲۰ میلیارد و ۴۰ میلیارد تومان به هیچ عنوان مطرح نیست، نباید یک ارگان خدمت‌رسان را تضعیف کرد.
استاندار مرکزی در پاسخ به سوال خبرنگار ایکنا در رابطه با ضعیف عمل کردن شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان بیان کرد: شورای فرهنگ عمومی به صورت منظم با حضور آیت‌الله دری نجف‌آبادی، نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شده و مطالب مختلف مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد. مطالبه و پیشنهاد خبرگزاری قرآنی مبتنی بر منظم برگزار شدن شورای توسعه فرهنگ قرآنی توسط روابط عمومی استانداری بررسی و نتیجه اعلام می‌شود.
وی همچنین در پاسخ به سوال خصوصی‌سازی پالایشگاه شازند نیز گفت: با توجه به اینکه اصل ۴۴ قانون اساسی بر خصوصی‌سازی تأکید دارد تا به امروز خصوصی‌سازی در کشور موفق عمل نکرده است. هفت‌تپه خوزستان، فولاد اهواز، آونگان اراک و ... نمونه‌هایی از عدم موفقیت در خصوصی‌سازی است، البته اشکالات وارده بر طرح قطعا ناشی از قصد، غرض و فساد نبوده است، در این امر شاید بی‌تجربگی و شاید شیطنت برخی از عوامل پایین‌دستی سازمان یا شرکت عامل موفق نبودن خصوصی‌سازی باشد، اما به هر روی استان مرکزی به هیچ عنوان نمی‌خواهد از یک سوراخ دوبار گزیده شود.
آقازاده ادامه‌داد: خصوصی‌سازی قانون است و بالاخره یک روز باید پتروشیمی، پالایشگاه و نیروگاه به بخش خصوصی واگذار شود مگر اینکه قانون تغییر کند، اما نکته حائز اهمیت این است که قیمت‌گذاری مناسبی برای واگذاری صورت گیرد، پالایشگاه شازند روزانه 240 هزار شبکه نفت خام تصفیه می‌کند و باید واگذاری درستی برای آن صورت گیرد.
به گفته وی حقوق اراک طی سال‌های اخیر در خصوص عوارض آلایندگی تضییع شده است، در حال‌حاضر حدود 230 میلیارد تومان طلب عوارض آلایندگی استان از صنایع است، با توجه به اینکه پالایشگاه روزانه 16 میلیون لیتر بنزین به کشور تزریق می‌کند نمی‌خواهیم وارد مباحث قهری شویم، اما چون تولیدات به تهران می‌رود و فروش نیز به تهران واریز می‌شود نتوانستیم عوارض را محقق کنیم.
آقازاده به وضعیت شرکت ایرالکو هم اشاره کرد و گفت: تلاش امروز استان این است که تولیدات ایرالکو با همه مشکلات متوقف نشود، 20 درصد سهام این شرکت به بخش خصوصی واگذار شد، با وجود اینکه این سهام به یکی از فعالان اقتصادی استان واگذار شد، اما تأثیر چشم‌گیری در عملکرد ایرالکو مشاهده نشد، باید حمایت ویژه‌ای از این صنعت صورت گیرد، ایرالکو در حال حاضر به واسطه شرایط کنونی و تحریم‌ها بیمار است و قطعا مشکلات در سفر روز پنجشنبه وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی مطرح می‌شود.
وی در بخشی از سخنان خود در رابطه با انتخاب معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی تأکید کرد: قطعا فردی با سابقه معاونت سیاسی و از مجموعه وزارت کشور انتخاب می‌شود، با حضور در استان مرکزی همواره بر استفاده از نیروهای بومی تاکید داشتم و در حال‌حاضر نیز معاونانم از نیرو‌های بومی استان هستند و قطعا معاون سیاسی نیز از نیروهای بومی بدنه استانداری مرکزی، یار وفادار دولت است و اگر نیروی مناسبی در اختیار نباشد از بیرون استان، اما از نیروهای وزارت کشور انتخاب می‌شود، در حال حاضر گروه‌های مختلف گزینه‌های خود را مطرح کردند و روزی نیست که تلفنی و سفارشی در این خصوص به من نشود، اما تلاشم انتخاب نیروی بومی و از مجموعه استانداری مرکزی است. امیدوارم تا آخر هفته یا اوایل هفته آینده معاون معرفی شود.
استاندار مرکزی در مورد شائبه‌های موجود در رابطه با رفتنش به مجلس هم بیان کرد: یکبار در انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت کردم، در انتخابات مجلس فضایی دیدم که قطعا تا زمانی که زنده‌ام این تجربه را تکرار نخواهم کرد، قصدی برای حضور در مجلس یا کار دیگر در استان ندارم و تا زمانی که دولت تدبیر و امید حاضر است و حکم اینجانب معتبر است در خدمت مردم هستم.
آقازاده به تشریح نحوه انتصابات در استان پرداخت و اظهار کرد: گاهی برای یک انتصاب دعواهای جدی صورت می‌گیرد، امروز تعامل بسیار خوبی بین مجمع نمایندگان استان و تیم مدیریتی وجود دارد، در انتصاب و انتخاب مدیران مشورت می‌کنیم، اما قطعا با توجه به مصلحت استان و دولت تصمیم درست را شخصا می‌گیرم و انتصاب بانوان در پست‌های مدیریتی همچنان با قدرت ادامه دارد.
استاندار مرکزی در خصوص جذب سرمایه‌گذار در استان هم گفت: تلاش استان بر جذب سرمایه‌گذار است، اما باید سازوکار لازم جهت جذب فراهم شود که در صورت نبود این شرایط جذبی صورت نمی‌گیرد، قرارداد تولید ۵۰۰ مگاوات برق خورشیدی با سرمایه‌ ۵۰۰ میلیون دلار تقریبا نهایی شده بود اما به دلیل بحران‌ها و تحریم لغو شد و در این شرایط این فرصت از دست رفت.
وی با اشاره به شرایط فرهنگی و اجتماعی استان مرکزی با بیان اینکه بین معضلات فرهنگی و حل آن‌ها با اقدامات مدنظر فاصله معناداری وجود دارد، گفت: تالارها و مراکز فرهنگی استان مدنظر است و تلاش می‌شود تالار مرکزی شهر اراک و باغ‌موزه دفاع مقدس تا پایان سال افتتاح شوند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن خبرگزاری ایکنا ایکنا مرکزی استاندار مرکزی شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان مرکزی اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۱۷۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی برگزار شد

هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور به ریاست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت به ریاست محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس شورای فرهنگ عمومی کشور برگزار شد.

در این‌جلسه حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گزارشی از اقدامات انجام شده در هفته سلامت ارایه کرد.

همچنین محمدامین محمدی دبیر کارگروه تغذیه و سلامت خانواده در رویداد ملی خانواده و فرهنگ عامه نیز گزارشی در مورد اقدامات اجرایی در حوزه سفره خانواده و ارتقای سطح سلامت تغذیه در بین جوانان و اعضای خانواده و توجه به جنگ فرهنگی و تغییر سبک تغذیه سالم در جامعه ارایه کرد.

در بخش دیگری از این جلسه انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نیز نکاتی را درباره این موضوع مطرح کرد.

در ادامه جلسه آیت‌الله علی خاتمی رئیس شورای فرهنگ عمومی زنجان نیز گزارشی از فعالیت‌های شورای فرهنگ عمومی این استان ارائه کرد.

دیگر خبرها

  • ایستگاه‌های شارژ موتورهای برقی در ۲ نقطه شهر اصفهان به‌صورت پایلوت نصب می‌شود
  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی
  • هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی برگزار شد
  • پایش معادن شهرستان تفت
  • مولدسازی دارایی‌ها سیاستی کارآمد برای حل مشکلات محلات کم‌برخوردار ارومیه
  • اجرای همایش شورا‌های اسلامی شهر و روستا
  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد
  • واحدهای آلاینده سمنان زیر ذره‌بین دستگاه قضا
  • شوراها پل ارتباطی مدیریت اجرایی و مردم هستند
  • ویژه برنامه‌های دهه کرامت در استان ایلام برگزار می‌شود