Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر موسوی لارگانی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، درباره افزایش انتقادات اصولگرایان نسبت به رییس‌مجلس اظهار کرد: یکی از دلایلی که نمایندگان ولایی انتقادشان به رئیس مجلس بیشتر شده گرایش آقای لاریجانی به سمت دولت و حمایتش در انتخابات ۹۶ از دولت به صورت آشکار بود. بعضی مواقع صحبت‌های آقای لاریجانی و حتی صحبت نکردن ایشان در صحن علنی معلوم می‌کند نظر ایشان متمایل با آن برخورد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمایل رئیس مجلس به هر دو طرف قابل پذیرش نیست

وی با انتقاد از رویکردهای هیات‌رئیسه مجلس در بیان مثالی به بررسی FATF در پارلمان اشاره کرد و گفت: نمایندگان ولایی در بررسی FATF انتظار داشتند که این بحث‌ها و بررسی‌ها بیشتر ادامه پیدا کند و حتی اعتراض، درخواست تذکر و اخطار هم داشتند ولی آقای لاریجانی توجهی نکردند. این عدم توجه و حمایت باعث می‌شود که فاصله بین نمایندگان و آقای لاریجانی ایجاد شود.

این نماینده اصولگرای مجلس دهم تصریح کرد: نمایندگان، آقای لاریجانی را به عنوان یک نماینده اصولگرا و ولایی می‌شناسند. این‌که رئیس مجلس بعضی مواقع به هر دو طرف تمایل پیدا می‌کند، از نظر نمایندگان قابل پذیرش نیست. برای ریاست مجلس نباید بین نمایندگان تفاوتی باشد اما متاسفانه تفاوت هست.

تمایلات جدی لاریجانی به طرف دولت و اصلاحات مشکلاتی به دنبال خواهد داشت

این عضو فراکسیون ولایی مجلس خاطرنشان کرد: بعضی مواقع ما شاهدیم وقتی یک نماینده بیشتر اعتراض می‌کند به او اجازه می‌دهند خارج از موضوع هم صحبت کند اما به نماینده‌ای که قصد دارد طبق مباحث آیین‌نامه اقدام کند اجازه نمی‌دهند آن تذکر آیین نامه‌ای را که در موضوع هم هست، بیان کند. گاهی مواقع نمایندهای ۷ دقیقه وقت قانونی را تا ۱۱ دقیقه صحبت کرده هیچ تذکری به او نمی‌دهند و می‌گویند کسی متوجه نشده است اما بعضی مواقع برای یک نماینده ۳۰ ثانیه که گذشت حتی میکروفون او را قطع می‌کنند در نتیجه این رفتارها باعث می‌شود که نمایندگان بگویند تمایل‌ به آن طرف بیشتر است.

وی تاکید کرد: به نظر من هیات رییسه و مخصوصا آقای لاریجانی باید در روشی که الان دارند تغییر ایجاد کرده و سعی کنند نقش پدری و ایجاد وحدت بین افراد را ایفا کنند. اگر این تمایلات جدی لاریجانی به طرف دولت و اصلاحات ادامه پیدا کند قطعا باعث دلسردی نمایندگان ولایی می‌شود و باعث خواهد شد این فاصله‌ای که ایجاد شده بیشتر شود و مشکلات دیگری به دنبال خود بیاورد. 

اصولگرایان اقبالشان برای مجلس آینده بیشتر است اما  اتحاد ندارند

موسوی لارگانی عنوان کرد: به این دلیل که مجلس سه فراکسیون دارد هیچ کدام از فراکسیون‌ها به تنهایی نمی‌توانند هیات رییسه و همچنین رئیس مجلس را تعیین و تکلیف کنند. رییس مجلس ( لاریجانی ) با رای دو فراکسیون یا تعدادی از نمایندگان فراکسیون‌ها انتخاب شده است که توانستند سرنوشت‌ساز باشند چرا که اصلاح‌طلبان قطعا به آقای لاریجانی رای نمی‌دهند و این را در سه سال متوالی هم نشان دادند. سال اول و سوم به آقای عارف رای دادند و سال دوم هم بخشی به عارف و بخشی به لاریجانی رای دادند در نتیجه آقای لاریجانی باید تلاش کند که فراکسیون ولایی را همراه و همسوی خودش قرار دهد تا مشکلی ایجاد نشود.

این عضو فراکسیون ولایی مجلس گفت: اصولگرایان اقبالشان برای مجلس آینده بیشتر است اما انسجام و اتحادی که باید داشته باشند را ندارند. الان که یک سال و نیم از عمر مجلس دهم باقی مانده است، در بسیاری از حوزه‌ها تعداد زیادی از اصولگرایان با اینکه نمایندگان دیگر شهرستان خودشان هم از جریان اصولگرایی است، شروع به تخریب یکدیگر کرده‌اند هرچند که تبلیغ کردن اشکالی ندارد. گاهی هم تیم مقابل نقد می‌کند ‌آن‌ها هم به هر حال به دنبال گرفتن مجلس از این طیف هستند ولی آن تخریب و نقدی که منصفانه نیست باعث نوعی خودزنی می‌شود. 

ممکن است در انتخابات ۱۴۰۰  اصلح‌تر از لاریجانی هم وجود داشته باشد

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ابراز داشت: در انتخابات‌ها چه در ریاست جمهوری و چه در مجلس، جریان اصلاح‌طلبان نهایتا وقتی اوضاع را دیدند همه کنار می‌روند و یک یا دو نفر می‌مانند اما اصولگراها متاسفانه این  موضوع را رعایت نمی‌کنند. 

وی در پاسخ به این سوال که آیا اصولگرایان با این وضعیت از کاندیداتوری احتمالی علی لاریجانی در انتخابات سال ۱۴۰۰ حمایت می‌کنند یا نه؟، عنوان کرد: الان نمی‌شود گفت که آقای لاریجانی گزینه اصلی و نهایی خواهد شد یا نه باید ببینیم چه کسانی وارد میدان می‌شوند. یک وقتی است خود آقای لاریجانی هم می‌بیند که از خودش اصلح‌تر هم کسی وجود دارد که خود لاریجانی هم باید کمک کند، گاهی هم دیگران می‌بینند که آقای لاریجانی اصلح‌تر است در نتیجه باید کمک کنند. الان برای دو سال و نیم آینده تصمیم گرفتن خیلی زود است هرچند که وحدت و برنامه‌ریزی اصولگرایان باید شکل بگیرد.

با استیضاح چیزی حل نمی‌شود

نماینده اصولگرای مردم فلاورجان با اشاره به انتخابات مجلس در سال آینده گفت:‌ الان اقبال اصولگرایان بهتر است و دلیل آن هم عملکرد ضعیف دولت در دوره یازدهم و دوازدهم است. خود نمایندگان اصلاح‌طلب هم در مجلس بعضی مواقع صدای اعتراضشان بلند شده است و به عملکرد دولت اعتراض دارند.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به طرح استیضاح علی لاریجانی گفت: در سایت‌ها امضاء من هم آمده بود. من علیرغم این که در هر سه سال به آقای لاریجانی رای داده‌ام اما به عملکردش اعتراض دارم. بحثی که مطرح بود نسبت به عملکرد آقای لاریجانی بود و در این موضوع صحبت می‌کردند و بحث استیضاح مطرح نبود ولی بعد یا عنوان را عوض کردند یا برنامه به سمتی رفت و استیضاح را مطرح کردند.

موسوی لارگانی گفت: علیرغم این که اعتراض دارم ولی استیضاح را برای مجلس صحیح نمی‌دانم. چون مجلس مشکلات زیادی دارد و استیضاح رییس مجلس مشکلات را بیشتر می‌کند. ما باید تلاش کنیم جلسات غیرعلنی بگذاریم و عملکرد هیات رییسه و مجلس را مورد بحث و بررسی قرار دهیم تا اصلاح شود. با استیضاح چیزی حل نمی‌شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استیضاح اصلاح طلبان اصولگرایان انتخابات دولت رئیس مجلس علی لاریجانی لاریجانی موسوی لارگانی لارگانی فراکسیون ولایی نمایندگان ولایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۱۷۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم

«غلامرضا نوری قزلجه» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

کد خبر 6093069 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • نباید از اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات غافل شد
  • نقاب پشت نقاب
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • باید افراد اصلح را به مردم معرفی کنیم
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • کمیسیون اروپا ممکن است تیک‌تاک را فیلتر کند
  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است