Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمرانی استاندار مرکزی با بیان اینکه محیط زیست استان مرکزی راسا و براساس قراردادی با کارگاه فلزکاری برج پرنده‌نگری را ساخته است گفت: تکمیل پروژه پل سنجان اراک نیازمند ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار است. ۱۴ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۸ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مهدی زندیه‌وکیلی شامگاه سه‌شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به پروژه تقاطع غیرهم‌سطح سنجان اظهار داشت: پل سنجان در مقطعی که قرار شد انجام شود طرح یک زیرگذر بود اما بعد از رفتن بنده از استان طرح به روگذر تبدیل شده و وقتی بنده مجدد به استان آمدم پلی درحال اجرا با پیشرفت فیزیکی قابل قبول بود، در پروژه‌های عمرانی سلیقه‌ها متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این پروژه برای تکمیل به 25 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، با منابع استانی شروع شده و هیچ ردیف اعتبار ملی نداشته است، با پیگیری‌های استاندار اعتباری به آن اختصلص یافته، مسئله اصلی این پروژه بحث اعتباری است اما بخش‌هایی هم در بحث هدایت ترافیک دارد که نیاز به تملک دارد.

معاون عمرانی استاندار مرکزی تصریح کرد: این پروژه متوقف نیست اما دو پلاک باقی مانده که باید تملک آنها انجام شود، شهرداری هم با همه مسائل و مشکلاتی که دارد متعهد آزادسازی است و وزرات راه در این زمینه مسئول نیست.

زندیه‌وکیلی با اشاره به برج پرنده‌نگری گفت: این برج هم یک پروژه ملی بوده که در گذشته انجام شده و اعتبار آن ملی بوده و استانی نبوده و خود محیط زیست آمده راسا به‌رغم این که یک دستگاه فنی-اجرایی نیست این پروژه را با فردی که کارگاه فلزی دارد انجام داده، همکاران ما بازدیدی به تازگی داشتند، اجرای آن در گذشته بوده که در گزارشی هم که در شورای فنی آوردند روی نا ایمن بودن آن برای افراد بحث بود که احتمال خطر برای بارهای جانبی دارد و باید ایمن‌سازی شود.

وی ادامه داد: یک عده از افراد فنی اعتقاد دارند که امکان مقاوم‌سازی آن وجود ندارد، اما به نظر بنده امکان مقاوم‌سازی وجود دارد، اما باید هزینه‌هایی صرف شود، یک اعتبار ملی بوده که محیط زیست در دوره گذشته خارج از ساز و کار اجرایی خود انجام داده است.

معاون عمرانی استاندار مرکزی عنوان کرد: این برج درحال حاضر یک مقدار مهارسازی شده و در حد تردد چند نفر مشکلی نیست اما برای استفاده جمع کثیر به صورت هم‌زمان خطر دارد، نهایتا در شورای فنی، سازمان برنامه‌ریزی روی آن نظارت می‌کند تا ببینیم می‌شود این کار را انجام داد.

58 متری یک پروژه نبوده بلکه بخشی از طرح جامع اراک مصوب 82 است

زندیه‌وکیلی با اشاره به پروژه 58 متری گفت: 58 متری یک پروژه نبوده بلکه بخشی از طرح جامع قبلی اراک است که سال 82 به تصویب رسیده است، بنابراین طرح ایزوله جداگانه نیست بلکه سیر و روال قانونز خود را طی کرده و تصویب شده از همان ابتدا یک عده به دنبال اجرا نشدن آن بودند که در آن زمان شاید خیلی از ما مسئولیتی نداشتیم و اعتراضات گسترده‌تری هم قبل از آمدن استاندار فعلی بود که با وجود همه اعتراضات همه گفتند باید اجرا شود.

وی عنوان کرد: مراجعه به دبیرخانه شورای عالی معماری و شهرسازی برای بنده خوشحال‌کننده بود زیرا خیلی از ابهامات برای آنها برطرف می‌شود که در آنجا هم گفته شده اگر گزینه جایگزین باشد امکان لغو آن وجود دارد که گزینه جایگزین وجود ندارد، اگر چاره فنی باشد اصراری بر اجرای آن نیست، برگزاری جلسه در تهران برای لغو این طرح هم صحت ندارد.

معاون عمرانی استاندار مرکزی اضافه کرد: مسئولان نمی‌توانند با موضوعی که برای 20 سال آینده یک شهر بازی می‌کند به صورت عاطفی برخورد کنند، حتما یک عده ناراحت هستند و استاندار هم قصد دارد مشکل این افراد برطرف شود اما راه حل پاک کردن صورت مسئله نیست، بهترین راه حل اجرای این طرح است، حتما اگر در قالب طرح جدید جایگزینی باشد به طور حتم ما هم تابع هستیم.

عملیات اجرایی پروژه برج پرنده‌نگری در استان مرکزی باید متوقف شودپرنده‌نگری تالاب میقان برای عموم مردم دارای خطرپذیری استاراک| هشدار محیط زیست به گردشگران؛ ورود گردشگران به تالاب میقان اراک ممنوع است+تصاویر

زندیه‌وکیلی خاطرنشان کرد: تعداد زیادی پلاک حدود 48 پلاک خریداری شده است و این افراد بهداین بهانه فروش داشتند که ملک آنها در طرح است که ذی‌حق هستند و تبعات حقوقی بسیاری دارد که باید درنظر گرفته شود، بنده اصراری به اجرای این طرح ندارم اما وقت زیادی برای اجرای آن گذاشتیم.

وی افزود: تابع قانون و مقررات هستیم و نمی‌شود به مردم اطلاعات غلط داد که این پروژه لغو می‌شود نه لغو پروژه به راحتی نیست و تنها در صورتی که گزینه جایگزین در طرح جامع جدید که در دست تهیه است باشد امکان لغو وجود دارد.

رسانه‌ها تقاضا فواید و بحث‌های شهرسازی را تبیین کنند

معاون عمرانی استاندار مرکزی بیان کرد: از رسانه‌ها تقاضا می‌شود که فواید و بحث‌های شهرسازی، مشکلات ناشی از عدم اجرای این طرح و توسعه مد نظر 600 هزار نفر خارج از این طرح را هم مد نظر قرار دهند، این افراد هم حقوقی دارند،چون یک‌هزار خانوار در این طرح هستند.

زندیه‌وکیلی با اشاره به پروازهای فرودگاه اراک گفت: الان پرواز توسط دو سه شرکت است، شرکت آسمان پروازهای عسلویه و مشهد را دارد که یک تعطیلات زمستانی دارند و 20 روز یک ماه دیگر مرواز مشهد مجدد راه‌اندازی می‌شود، پرواز تهران با شرکت ایران ایر به دلیل هواپیمای نو برجامی است که هم ایمن است و هم ظرفیت آن مناسب تعداد مسافری است که ما داریم.

وی ادامه داد: فرودگاه اراک آمادگی پرواز به تمام نقاط دنیا را در صورت بودن مسافر دارد، زیرا فرودگاه بین‌المللی است.
معاون عمرانی استاندار مرکزی عنوان کرد: پل جاده فراهان هم به محض از بین رفتن رطوبت آسفالت آن انجام می‌شود، د  مورد شهرک امیرکبیر بحث آب برطرف شد.

زندیه‌وکیلی خاطرنشان کرد: کتابخانه مرکزی پروژه بزرگی است که در همین دولت شروع شده و بعد از بیمارستان ولیعصر بزرگترین ساختمان استان است که پیشرفت بالای 30 درصد دارد و با منابع استانی شروع شده و پیش‌بینی شده بود که ظرف 4 سال تکمیل شود اما دو سال گذشته برای آن اعتباری درنظر گرفته نشده بود که امسال اعتباری برای آن درنظر گرفته شده که این مروژه مجدد فعال می‌شود و یک درخواست داریم که خوشبختانه هر دو نمایندگان استان هم کمک کردند و این درخواست را امضا کرده و این پروژه به سرفصل پروژه‌های سفر رئیس جمهور به عنوان جامانده از سفر اضافه شد و قول مناسبی سازمان برنامه و بودجه داده که اعتبار ملی به این پروژه اضافه شود و با این تدابیر تا چند ماه آینده فعال می‌شود و ظرف دو سال پیش‌بینی می‌شود که تکمیل شود.

وی با اشاره به حضورش در سرای سالمندان گفت: بنده از وقت اضافه خود در عصر پنجشنبه به سرای سالمندان رفته‌ام.

انتهای پیام/ش

R41371/P1377/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۱۸۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی

ایسنا/مرکزی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی نسبت به سال ۹۹، افزایش هشت درصدی را نشان می دهد.

جمشید امیدی ۱۱ اردیبهشت در جشنواره امتنان استان مرکزی(تجلیل از کارگران، گروه های کار و واحدهای نمونه) اظهار کرد: هر قدر کارگر و کارآفرین بیشتر تلاش کنند و هر قدر زمینه تلاش موثر برای اینها فراهم شود توفیقات بیشتری نصیب کشور و ملت خواهد شد.

وی افزود: فراخوان برگزاری جشنواره امتنان استان مرکزی از ۱۰ مهرماه سال گذشته آغاز شد و تا اول آذرماه ادامه داشت که در نهایت منجر به ثبت‌نام ۴۴۰ کارگر، ۵۹ گروه کار و ۱۲۱ واحد در سامانه این جشنواره شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: پس از پایان مهلت ثبت‌نام، کمیته ارزیابی تشکیل و بر اساس اسناد و مدارک بارگذاری شده، ۱۰۸ مورد بازدید میدانی هم صورت گرفت.

وی گفت: هشت واحد برتر استانی، سه کارگر نمونه و دو گروه کار نمونه به تعداد هشت نفر به عنوان برگزیدگان این جشنواره انتخاب شدند که در هفته کار و کارگر تجلیل می‌شوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: این استان در سنوات گذشته کارگر ملی نداشت اما امسال کارگر نخبه ملی و واحد نمونه ملی از استان مرکزی انتخاب شده است.

امیدی بیان کرد: اشتغال ایجاد شده در استان مرکزی( آمار شاغلین ۱۵ سال به بالا) در سال ۹۶ به ۴۲۵ هزار نفر رسیده بود اما این آمار تا سال ۹۹ به ۳۷۴ هزار نفر رسید و روند نزولی داشت که یکی از مهمترین علل آن شرایط کرونا بود، اما این آمار در سال ۱۴۰۱ به ۳۸۹ هزار و ۷۲۰ نفر رسید و ۱۵ هزار و ۷۲۰ اشتغال
از سال ۹۹ تا ۱۴۰۱ به استان اضافه شد و آمار سال ۱۴۰۲ تا پایان فصل بهار امسال اعلام می‌شود.

امیدی خاطرنشان کرد: نرخ بیکاری استان مرکزی در سال ۱۴۰۰ به هفت و هشت دهم درصد، در سال ۱۴۰۱ به هفت و سه دهم درصد و در سال گذشته به هفت درصد رسید.

وی اظهار کرد: نرخ مشارکت اقتصادی این استان در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، بدون تغییر به ۳۶ و ۶ دهم درصد و در سال گذشته به ۳۶ و سه دهم درصد رسید. یکی از علل پایین بودن نرخ مشارکت اقتصادی استان مرکزی، خارج شدن کارگران از محیط‌های کاری به دلیل سخت و زیان‌آور بودن مشاغل است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی نسبت به سال ۹۹، دارای افزایش هشت درصدی است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در تمامی زمینه های محیط زیستی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در حوزه محیط زیست
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی
  • رفع تصرف بخشی از اراضی ملی در البرز مرکزی شمالی
  • کشف یک کارگاه تولید همبرگر غیر مجاز در نظرآباد
  • مانور ایمنی کارگاه‌های پرخطر در ایلام
  • پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود