Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با نزدیک شدن به زمان مقرر مصوب سازمان بین المللی دریانوردی مبنی بر اجرای قانون سوخت کم سولفور نیم درصد در سال ۲۰۲۰ میلادی، خطوط برتر کشتیرانی در تلاش برای انتخاب بهترین گزینه سازگار، سرمایه‌های خود را وارد بازار می‌کنند.

 درحالی که تنها ۱۴ ماه به تاریخ مقرر سازمان بین المللی دریانوردی مبنی بر اجرای قانون سوخت کم سولفور ۲۰۲۰ میلادی زمان باقی مانده است، بزرگترین خطوط حمل و نقل کانتینری دنیا رویکرد‌های متفاوتی را برای سازگاری با الزامات جدید اتخاذ کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان از بین ۱۲ خط برتر کانتینری جهان تنها چهار شرکت متعهد به نصب اسکرابر بر روی شناور‌های ناوگان خود شده اند. هشت شرکت دیگر نیز در حال انجام آزمایش‌هایی مبنی بر تغییر سوخت شناور‌های کوچک به سوخت کم سولفور هستند. 

درحالی که خطوط حمل و نقل کانتینری کشتیرانی در خصوص نصب اسکرابر‌ها با اطمینان خاطر به سمت جلو گام برمی دارند، آلفالاینر در آخرین بررسی خود نشان داد تاکنون تنها ۳۰۰ فروند شناور این دستگاه را بر روی سیستم‌های خود نصب کرده اند. در این میان، شرکت کشتیرانی MSC سوئیس بیشترین اسکرابر را بر روی ۱۲۰ فروند شناورملی و چارتری بلند مدت ناوگان خود نصب کرده است و بعد از آن شرکت اورگرین تایوان با نصب اسکرابر بر روی ۷۰ فروند شناور کانتینری در رده دوم قرار می‌گیرد. شرکت کشتیرانی هیوندایی کره جنوبی نیز در حال حاضر سفارش ساخت ۲۷ اسکرابر را نهایی کرده و انتظار می‌رود بر تعداد آن تا تاریخ مقرر افزوده شود.
چهارمین شرکت برتر حمل و نقل کانتینری موسوم به CMA CGM فرانسه از گزینه‌های ترکیبی بهره برده که شامل نصب اسکرابر بر ۲۰ فروند شناور و استفاده از سوخت LNG بر ۱۵ فروند دیگر می‌شود.

در مقابل، شرکت‌های کشتیرانی مرسک دانمارک و هاپاگ لوید آلمان اعلام کردند که تنها آزمایش‌هایی محدود را برای تغییر سیستم سوخت شناورهای کانتینری غول پیکر به LNG به انجام رسانیده اند.
الباقی خطوط کشتیرانی شامل کاسکو چین و ONE ژاپن به گزینه نصب اسکرابر و تغییر سیستم سوخت رسان به LNG نیاندیشیده اند و تنها گزینه آن‌ها استفاده از سوخت‌های سنگین با سولفور کم است.

تمرکز هیوندایی با سرمایه بالا براسکرابر

شرکت کشیرانی هیوندای کره جنوبی به منظور سازگاری با قانون مصوب سازمان بین المللی دریانوردی مبنی بر استفاده از سوخت‌هایی با کمترین میزان انتشار سولفور، چندین قرار داد را با شرکا NASDAQ به امضا رسانیده است که به موجب آن پنج فروند شناور کانتینربر که به چارتر بلندمدت این شرکت درآمده، با ظرفیت ۵.۰۲۳ TEU مجهز به اسکرابر شوند. شرکت کره‌ای برای چارتر هر فروند شناور از تاریخ یک ژانویه ۲۰۲۰ میلادی روزانه ۴.۹۰۰ دلار پرداخت می‌کند و از آنجایی که قرارداد اجاره شناور‌ها تا ۲۰۲۵ میلادی معتبر است، این شرکت موظف است در ازای هر شناور ضمن نصب سیستم اسکرابر ۹ میلیون دلار هزینه کند.

ناوگان بیکار در روندی صعودی

ناوگان شناور‌های کانتینبربر بیکار در ۲۹ اکتبر سال جاری میلادی به ۶۶۲.۲۶۰ TEU رسید که طی ۱۹ ماه گذشته بالاترین رکود را به دنبال کمبود تقاضا در کارنامه خود ثبت کرد. 
تعداد شناور‌های بیکار معمولا تا دو هفته پس از تعطیلات طلایی در چین در روندی صعودی به مسیر خود ادامه می‌دهند. نخستین هفته طولانی پس از سال نوی Lunar در تاریخ ۱۵ فوریه شاهد رسیدن ناوگان بیکار به ۶۲۷ هزار TEU در مارس سال جاری میلادی بود. پس از آن در تاریخ یک تا هفت اکتبر بار دیگر افزایش یافت.

افزایش اخیر در میزان اوراق نتوانست تاثیر چندانی در کاهش تعداد شناور‌های بیکار داشته باشد چرا که میزان بیکاری در روندی صعودی به مسیر حرکت ادامه می‌داد یا در تمامی سایز‌های ناوگان روندی ثابت و بدون تغییر داشت. نرخ‌های چارتر در این میان و در تمامی بخش‌های تحت فشار جدی بود و تنها نشانه‌هایی از بهبود در منطقه ترانس پاسفیک مشاهده شد. اما، افزایش تقاضا برای شناور‌های دیگر در بخش ترانس پاسفیک انتطار میرفت تا ماه دسامبر آغاز گر افزایش دیگری در بازار شناور‌های کانتینری بیکار باشد.

افزایش تقاضا برای تناژ ۵.۵۰۰ تا هفت هزار TEU

بازار چارتر در هفته‌های گذشته به نسبت فعال گزارش شد اگرچه حجم تجارت در آخرین هفته‌ای که گذشت به پایین‌ترین میزان خود رسید. 
اتفاقی که طی دو هفته گذشته در بازار کشتیرانی توجه‌ها را به سمت خود جلب کرد، قوت گرفتن تقاضا برای شناور‌های LCS با تناژ ۵.۵۰۰ تا هفت هزار TEU بود که اتفاقی خوشایند برای مالکان به شمار می‌آمد. با این حال نرخ‌های چارتر برای شناور‌های VLCS و ظرفیت بالای ۷.۵۰۰ TEU توانست با تقاضای مقبول، رشد قابل توجهی را در کارنامه عملکرد خود ثبت کند.
به طور کلی، شناور‌ها با سایز‌های مختلف ناچار به افزایش زمان کوتاه مدت یا انعطاف پذیر چارتر هستند که نشان می‌دهد چارترکنندگان قدرت بالایی در بازار دارند، اما چشم انداز آن‌ها مبهم است.
تناژ شناور‌های هندی VLCS با میزان قابل قبول تقاضا همراه بود. توجه بالا به این بخش میزان عرضه را با کمبود مواجه ساخته به گونه‌ای که تنها یک فروند شناور به ظرفیت ۸.۲۰۰ TEU در موقعیت فوری در آسیا در حال فعالیت است. علی رغم محیطی که به ظاهر آرام میرسد، نرخ‌های چارتر ناامیدکننده است چرا که نرخ چارتر شناوری با تناژ ۸ تا ۸.۵۰۰ TEU روزانه به ۱۲.۵۰۰ دلار می‌رسد که در مقایسه با آخرین بازبینی بازار روند رو به پیشرفتی نداشته است. با این حال نرخ‌های پایین از سوی برخی خطوط کشتیرانی به منظور حفظ تناژ‌های بالا یک فرصت استثنایی به حساب می‌آید.
بازار شناور‌های پاناماکس کلاسیک طی هفته‌های گذشته فعالیت قابل توجهی داشت به گونه‌ای که ۱۱ قرارداد چارتر را ظرف مدت دوهفته در کارنامه خود ثبت کرد. با این حال به دنبال وجود تناژ معلق نرخ‌های چارتر در سراشیبی نزولی قرار گرفته اند. برای مثال، در آسیا شناور‌های هندی با ظرفیت ۴.۲۵۰ TEU روزانه ۱۰ هزار دلار و در آتلانتیک ۱۱ هزار دلار برای چارتر پرداخت می‌کنند.

رودخانه یانگ تز پیشتاز در اجرای قانون ۲۰۲۰

اداره‌های دریانوردی Zhejiang و شانگ‌های بیانیه‌ای صادر کردند که به موجب آن شناور‌هایی که مو خواهند در رودخانه یانگ تز تردد داشته باشند ملزم به رعایت سوخت کم سولفور ۰.۵ درصد از تاریخ یک اکتبر سال ۲۰۲۰ میلادی هستند.

دو منطقه با کمترین میزان انتشار آلاینده‌ها در چین بنادر شانگهای، نینگبو، Zhoushan، Nantong و آب‌های ساحلی مانند خلیج Hangzhou و رودخانه یانگ تز را دربرمی گیرد.
آب‌های مذکور در منطقه ECA واقع شده اند و تاکنون تنها شناور‌هایی که در سه بندر مذکور پهلو می‌گرفتند، ملزم به رعایت قانون سوخت کم سولفور ۰.۵ درصد از نخستین روز آوریل ۲۰۱۶ میلادی بودند. اما در حال حاضر، این قوانین در مناطق ECA گسترده‌تر شده و از نخستین روز ژانویه ۲۰۱۹ میلادی فازع از آنکه شناور در بندر، دریا، مسیر و یا لنگرگاه باشد، اجرایی می‌شود.

به دنبال قانون کم سولفور سازمان بین المللی دریانوردی، دو اداره مذکور چینی تصمیم گرفتند تا در آکوست سال جاری میلادی قوانین لنگراندازی را تا بنادر و سه ماه پیش از موعد مقرر یعنی ژانویه ۲۰۱۹ بسط دهند. بدین ترتیب باید شناور‌ها از اواسط نوامبر مالیاتی اضافه به ارزش ۴۰ تا ۷۰ دلار برای یک شناور کانتینری ۴۰ فوتی در سفر‌های طولانی که اروپای شمالی یا آمریکای شمالی را پوشش می‌دهد، دریافت می‌شود.

۰

 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۱۹۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است

امتداد -  حسین سماک امین، دبیر کارگروه مبارزه با پولشویی سندیکای بیمه‌گران ایران در گفتگو با روابط عمومی این مجموعه عنوان کرد: در ابتدا واحد مبارزه با پولشویی و ساختار آن در شرکت‌های بیمه با اینکه الزام قانونی داشت، خیلی جدی گرفته نمی‎شد؛ اما پس از طی کردن مدتی با فعالیت های مستمر و ایجاد آگاهی، آموزش درست و تبیین قانون و مفاد آن و همچنین حمایت های مرکز اطلاعات مالی و نهاد ناظر بیمه مرکزی و به خصوص با تشکیل کارگروه تخصصی در سندیکای بیمه گران، نقش پررنگ تری در ساختار شرکت های بیمه به عنوان اشخاص مشمول پیدا کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، سماک از جمله مهم‌ترین دست آوردهای کارگروه مبارزه با پولشویی را حضور و همکاری اعضای کارگروه در تدوین سندملی ارزیابی ریسک پولشویی و نقش کارگروه در تعیین شاخص های ریسک خدمات در رشته های بیمه ای برشمرد و اظهار کرد: اولین دوره آموزشی مبارزه با پولشویی صنعت بیمه مطابق ماده۱۴۵ آیین نامه ماده۱۴ الحاقی قانون مبارزه با پولشویی در سندیکای بیمه گران برگزار شد.

سماک امین با بیان اینکه از مهم‌ترین  تغییرات در قوانین مبارزه با پولشویی تغییر دیدگاه عملیات شناسایی از روش KYC: Know Your Customer  به روش RBA : Risk Base Aproach   دیدگاه مبتنی بر ریسک است، گفت: مهم ترین استراتژی در بحث شناسایی مطابق قانون اصلاحی مبارزه با پولشویی و آیین نامه مربوطه، شناسایی در سه حوزه ریسک ارباب رجوع ، ریسک خدمات و ریسک منطقه و در سه سطح ساده، معمول و مضاعف می باشد.
دبیر کارگروه مبارزه با پولشویی سندیکای بیمه‌گران ایران اظهار کرد: قطعا با توجه به ماهیت صنعت بیمه و کاربرد انبوه داده ها  و قانون ارقام بزرگ، استفاده از بلاکچین و هوش مصنوعی تاثیر بسیار موثر و مثبتی در شناسایی عملیات مشکوک و یا تراکنش های مشکوک و حتی در کشف تقلب و تخلف خواهد داشت.

وی با بیان اینکه همکاری های بین المللی کارگروه باید در بستر همکاری و از طریق مرکز اطلاعات مالی FIU صورت گیرد، گفت: البته در سال گذشته یک دوره مشترک بین مرکز اطلاعات مالی ایران و فدراتیو روسیه برگزار شد که برخی از اعضای کارگروه مبارزه با پولشویی هم درآن شرکت داشتند.

وی افزود:  یکی از مهمترین تاثیرات این دوره مشترک، تدوین سندملی ارزیابی ریسک پولشویی و تعیین شاخص های ارزیابی ریسک پولشویی در کشور بود که این موضوع می تواند کمک بسیاری به مبارزه با مفاسد اقتصادی و جلوگیری از فرار مالیاتی  کند.

سماک امین مهمترین گام در این حوزه را تغییر دیدگاه مدیران ارشد صنعت بیمه و ایجاد ساختار متناسب با قانون مطابق با ماده۳۷ آیین نامه ماده۱۴ الحاقی قانون مبارزه با پولشویی برشمرد و افزود: افزایش برنامه های آموزشی، لزوم تقویت  کنترل از طرف نهاد ناظر و حمایت بیشتر نهادهای بالادستی نیز باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

وی همچنین تاثیر شبکه های اجتماعی در اطلاع رسانی و تبلیغات را بسیار حائز اهمیت و اجتناب ناپذیر دانست و اظهار کرد: اثربخشی سیاست های مبارزه با پولشویی بخصوص در یکی دوسال اخیر بسیارخوب و روبه پیشرفت بوده ولی همچنان نیازمند توجه بیشتر است، چرا که این موضوع در کشور ما همچنان جوان و رو به بلوغ است. البته بهتر است دراین مورد نهادهای ناظر و سایر همکاران نظر بدهند . اما امیدوارم که فعالیت های بنده البته با کمک سایر همکاران مثمر ثمر بوده باشد.
دبیر کارگروه مبارزه با پولشویی سندیکای بیمه‌گران ایران تصریح کرد:  برگزاری نشست های توجیهی و آموزشی و معرفی اقدامات پیشگیرانه مبارزه با پولشویی و نقش دفاعی این واحد از بروز عواقب ناگوار برای سازمان نیز در این برهه زمانی از اهمیت ویژه‎ای برخوردار است.

وی در خصوص فعالیت های کارگروه مبارزه با پولشویی در سندیکای بیمه‎گران گفت: در حال حاضر تمرکز فعالیت کارگروه بر موضوع مبارزه با پولشویی (AML) است و از آنجا که موضوع جدیدی است، امیدوارم بتوانیم با کمک خرد جمعی و همکاری سایر حوزه ها هرچه سریعتر با بهره گیری از هوش مصنوعی و تکنولوژی نوین جهش مناسبی در پیشرفت و بلوغ این حوزه ایجاد کنیم.
سماک امین در انتها افزود:  با توجه به اینکه موضوع مبارزه با پولشویی یک موضوع حاکمیتی است ، یکی از پیشنهادات مهم، لحاظ کمیته مبارزه با پولشویی در آیین نامه حاکمیت شرکتی است که می تواند تاثیر بسزایی در ساختار و نقش واحدهای مبارزه با پولشویی در اشخاص مشمول درصنعت بیمه ایفا نماید. 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابند
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • قیمت رحم اجاره‌ای سر به فلک کشید/ بازار اجاره رحم در چارتر دهه هفتادی‌ها
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر
  • در چه سنی می‌توان یک فرد را «پیر» دانست؟