Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان در خصوص نحوه تزریق کالا برای تنظیم بازار گفت: تصمیمات اتخاذ شده باید به صورت استانی و نه با کسب مجوز از ستاد تنظیم بازار کشور صورت بگیرد.

به گزارش ایلنا، محمد دره وزمی در کارگروه تنظیم بازار استان، به افزایش قیمت کالا در کردستان اشاره کرد و گفت: افزایش قیمت کالا یک موضوع عمومی و مربوط به کل کشور است و اینکه قیمت برخی کالاها در کردستان نسبت به استان های همجوار کمتر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای مثال در مهرماه امسال به نسبت مدت مشابه سال گذشته در استان‌های همجوار ما نرخ افزایش قیمت برنج داخلی ۲۰ درصد بوده که این رقم برای کردستان ۱۵ درصد ثبت شده است.

دره وزمی همچنین با اشاره به اختلاف قیمت برخی کالاها در مقایسه با دیگر استان‌ها گفت: از دلایل اختلاف قیمت کالاها، دوری استان از مراکز تولید، افزایش نرخ حمل ونقل، خروج برخی کالاهای اساسی به خارج از مرزها به هر روشی و نیز نقص در نظارت است که می تواند باعث این اختلاف قیمت ها شده باشد.

وی در ادامه سخنان خود به میزان توزیع لاستیک ماشین سنگین مورد نیاز برای ناوگان حمل ونقل نیز اشاره کرد و افزود: در مجموع هفت هزار و ٨۳۵ حلقه لاستیک سنگین و نیمه سنگین از نیمه دوم تیرماه به استان اختصاص یافته است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان اضافه کرد: از این مقدار لاستیک اختصاص یافته به استان هزار و ۶۶۶ حلقه به ناوگان درون شهری، شش هزار و ۱۳۷ حلقه به ناوگان برون شهری اختصاص داده شده و ۳۲ حلقه نیز هنوز توزیع نشده است.

وی همچنین در این جلسه به درخواست های مبنی بر مجوز برای صادرات سیب زمینی ونخود توسط تولیدکنندگان و تجار اشاره کرد وگفت: تولید سالانه سیب زمینی و نخود استان به ترتیب ۳۲۰ و ۴۳ هزار تن است که مصرف سالانه سیب زمینی کردستان ٨۰ هزارتن و نخود ۱۶ هزار تن است.

دره وزمی ادامه داد: لازم است کارگروه تنظیم بازار استان درخصوص ضرورت صادرات یا جلوگیری از صادرات این اقلام تصمیم گیری کند.

وی همچنین به ضرورت توزیع برنج و مرغ ذخیره شده برای تنظیم بازار اشاره کرد وگفت: هم اکنون هزار تن مرغ منجمد ذخیره شده وجود دارد و با این مقدار ذخیره نباید به نحوی اقدام شود که مردم تحت فشار قرار بگیرند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان یادآور شد: تصمیمات اتخاذ شده در خصوص نحوه تزریق کالا برای تنظیم بازار باید به صورت استانی و نه با کسب مجوز از ستاد تنظیم بازار کشور صورت بگیرد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف افزایش قیمت تنظیم بازار سازمان صنعت معدن و تجارت سیب زمینی کالاهای اساسی منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۲۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد

محمد حسین عطایی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در نشست بررسی وضعیت تولید مرغ گفت: اصلی‌ترین هدف وزارت جهادکشاورزی کمک به تولید کننده و حمایت از مصرف کنندگان است.

وی افزود: تولید مرغ با سیاست‌های سال گذشته با افزایش جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ و آرامش بازار همراه بود، اما نباید افزایش تولید و کاهش قیمت باعث متضرر شدن تولیدکنندگان شود.

عطایی یادآور شد: همه زنجیره تولید به نحوی به هم متصل هستند و نبایستی در چرخه تولید و اقتصاد جامعه تولید کننده و مصرف کننده متضرر شوند.

وی اضافه کرد: ظرفیت تولید مرغ منجمد صادراتی را باید افزایش داد تا تولید کنندگان و مرغداران دچار ضرر نشوند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: وضعیت تولید مرغ در استان و کشور نسبت به سال گذشته وضعیت خوبی دارد و انتظار می‌رود در این برهه مازاد تولید دشته باشیم که با انجماد و صادرات ازتولیدکنندگان می‌توان حمایت کرد.

عطایی افزود: بایستی ظرفیت عمل آوری و فروش مرغ به پشتیبانی امور دام را افزایش داد تا مرغ مازاد تولیدی منجمد و صادر شود.

وی تاکید کرد: تولیدکنندگان و کشتارگاه‌ها می‌توانند با صادرات مرغ، در امر تولید مشارکت کنند تا بازار تنظیم شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • امحاء۲۰۰ کیلوگرم گوشت منجمد فاسد در آمل
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • مردم کردستان برای حل اختلاف به صلح‌یاران مراجعه می‌کنند
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد